Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    20. Svibanj 2014. 14:31

chocolate tam sam i provjerila i moj gin je na popisu...baš sam sad ljuta na sestru jer mi to nije dala ak imam pravo na to i naravno ak još uvijek to dijele

Lilica
    20. Svibanj 2014. 14:36

i moj je na popisu... hm, ja sam dobila samo kupon neki i knjizicu moja prva godina.. vidim da se moze i u ljekarni podici, sta mislite jel mogu ja to podici iako mi je doktor na popisu? da kazem da nisam sve dobila?

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 14:38

ja isto nisam dobila nista kod svoga doktora.... a da budem iskrena pojma nemam ni o cemu pricate...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 14:57

a dobro,sad mi je onda ipak malo lakse,.... bitno da je meni dosla radosnica..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:01

da, za vitamine, nisam jos nista poslala i naravno ne bi uzimala taj kupon ni knjizicu, uzela bi samo stvari koje nisam dobila (te uzorke i slicno) jer sam sad bas ljuta sto nisam dobila sve to 

ninika11
    20. Svibanj 2014. 15:02

Lilica ja kod našeg ni kupon nisam dobila, samo knjižicu. sad sam pročitala na stranici da možete u određenim ljekarnama podići taj paket "Evo me" ako niste dobile kod svog doktora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.