chocolate tam sam i provjerila i moj gin je na popisu...baš sam sad ljuta na sestru jer mi to nije dala ak imam pravo na to i naravno ak još uvijek to dijele
i moj je na popisu... hm, ja sam dobila samo kupon neki i knjizicu moja prva godina.. vidim da se moze i u ljekarni podici, sta mislite jel mogu ja to podici iako mi je doktor na popisu? da kazem da nisam sve dobila?
i moj je na popisu… hm, ja sam dobila samo kupon neki i knjizicu moja prva godina.. vidim da se moze i u ljekarni podici, sta mislite jel mogu ja to podici iako mi je doktor na popisu? da kazem da nisam sve dobila?
Kupon za vitamine? Ako ga nisi poslala mozda bi mogla, jer ako si ga poslala mislim da te onda imaju registrirani.. Ali vidi u apoteci, nemas sto izgubiti..
Ja sam isto dobila taj paket samo za prvo tromj, jer mi je rečeno da ne dijele vise. A iskreno ne znam kakvi su ostalo paketici, ali ovaj nije nista posebno.. Nista ne gubite ako ih ne dobijete..
ja isto nisam dobila nista kod svoga doktora.... a da budem iskrena pojma nemam ni o cemu pricate...
Laura 21.08.2014 :-*
a dobro,sad mi je onda ipak malo lakse,.... bitno da je meni dosla radosnica..hehe
a dobro,sad mi je onda ipak malo lakse,…. bitno da je meni dosla radosnica..hehe
Mene je isto radosnica puno vise oduševila pa cak i visinomjer..
Laura 21.08.2014 :-*
da, za vitamine, nisam jos nista poslala i naravno ne bi uzimala taj kupon ni knjizicu, uzela bi samo stvari koje nisam dobila (te uzorke i slicno) jer sam sad bas ljuta sto nisam dobila sve to
Lilica ja kod našeg ni kupon nisam dobila, samo knjižicu. sad sam pročitala na stranici da možete u određenim ljekarnama podići taj paket "Evo me" ako niste dobile kod svog doktora
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji