Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    20. Svibanj 2014. 14:31

chocolate tam sam i provjerila i moj gin je na popisu...baš sam sad ljuta na sestru jer mi to nije dala ak imam pravo na to i naravno ak još uvijek to dijele

Lilica
    20. Svibanj 2014. 14:36

i moj je na popisu... hm, ja sam dobila samo kupon neki i knjizicu moja prva godina.. vidim da se moze i u ljekarni podici, sta mislite jel mogu ja to podici iako mi je doktor na popisu? da kazem da nisam sve dobila?

chocolate
    20. Svibanj 2014. 14:53

Lilica

i moj je na popisu… hm, ja sam dobila samo kupon neki i knjizicu moja prva godina.. vidim da se moze i u ljekarni podici, sta mislite jel mogu ja to podici iako mi je doktor na popisu? da kazem da nisam sve dobila?

Kupon za vitamine? Ako ga nisi poslala mozda bi mogla, jer ako si ga poslala mislim da te onda imaju registrirani.. Ali vidi u apoteci, nemas sto izgubiti.. 
    Ja sam isto dobila taj paket samo za prvo tromj, jer mi je rečeno da ne dijele vise. A iskreno ne znam kakvi su ostalo paketici, ali ovaj nije nista posebno.. Nista ne gubite ako ih ne dobijete..

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 14:38

ja isto nisam dobila nista kod svoga doktora.... a da budem iskrena pojma nemam ni o cemu pricate...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 14:57

a dobro,sad mi je onda ipak malo lakse,.... bitno da je meni dosla radosnica..hehe

chocolate
    20. Svibanj 2014. 14:59

Tina0208

a dobro,sad mi je onda ipak malo lakse,…. bitno da je meni dosla radosnica..hehe

Mene je isto radosnica puno vise oduševila pa cak i visinomjer..

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    20. Svibanj 2014. 15:01

da, za vitamine, nisam jos nista poslala i naravno ne bi uzimala taj kupon ni knjizicu, uzela bi samo stvari koje nisam dobila (te uzorke i slicno) jer sam sad bas ljuta sto nisam dobila sve to 

ninika11
    20. Svibanj 2014. 15:02

Lilica ja kod našeg ni kupon nisam dobila, samo knjižicu. sad sam pročitala na stranici da možete u određenim ljekarnama podići taj paket "Evo me" ako niste dobile kod svog doktora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani