Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    06. Veljača 2015. 15:25

Mozda nije neki savjet al probaj da joj dudu stavi neko drugi. I moja ju je uredno pljuvala i onda sam ju jednu vecer ostavila kod moje mame. Od tad duda je zakon. Ne znam. Probaj al to su tipicni cicoljupci. Njima je cica sve. I ta faza ce proc;)

Dea23
    06. Veljača 2015. 15:28

Mi isto s dudom! Duda rules!

Igorovabebica
    06. Veljača 2015. 15:46

Hm, nama je duda bljak. Točnije, malome-ako ju prihvati jednom tjedno, a prije je dok je imao grčeve zaspao bi i na sisi i u rukama-ali kada bih se ustala, probudio bi se. Sada zaspe gdje god ga staviš i nosim ga do sobe, on spava k'o top. Tako da imam vremena napraviti sve po kući i naspavati se. Ali duda, Bože mi oprosti, samo da ne vidi dudu... ne voli je, sada ga nakon dohrane s Bebimilom uvijek malo stavim na ciku da zaspi, povuče tri minute i zaspi k'o klada. :) Držim vam fige!!!!!!!!!

beag
    06. Veljača 2015. 16:12

E da, ovo je tema za mene. Samo sto mi se ne brblja, nego spavaaa!!!  
    Muz mi dolazi kuci u 11 svaki dan zadnjih tjedana i ja sam kronicno iscrpljena. Da mi bar malac hoce odspavati sat dva da i ja s njim, ali neee, pola sata i gotovo. Navecer ide rano spavati, ali ja do tad valjda vec otupim na umor pa ne mogu ni zaspati u 8  po noci se budim 2 x radi njegovog cickanja i to mi prekida san i opet nisam naspavana. Jedva cekam vikend samo da nam je tajo doma da nije sve na meni po cijeli dan. 
    Kokolina, susojecam i ne mogu ni zamisliti sve to uz jos jedno vece dijete, uhhh.

MarijaŠ
    06. Veljača 2015. 17:27

Malo mijenjam temu, sorry cure..
    Jel se produljenje rodiljnog dopusta nakon navršenih 6 mjeseci djeteta radi bilo kad od kad dijete navrsi 5 mjeseci ili? Moj je sad 5,5 mjeseci pa sam planirala to ici idući tjedan raditi...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.