Mozda nije neki savjet al probaj da joj dudu stavi neko drugi. I moja ju je uredno pljuvala i onda sam ju jednu vecer ostavila kod moje mame. Od tad duda je zakon. Ne znam. Probaj al to su tipicni cicoljupci. Njima je cica sve. I ta faza ce proc;)
Hm, nama je duda bljak. Točnije, malome-ako ju prihvati jednom tjedno, a prije je dok je imao grčeve zaspao bi i na sisi i u rukama-ali kada bih se ustala, probudio bi se. Sada zaspe gdje god ga staviš i nosim ga do sobe, on spava k'o top. Tako da imam vremena napraviti sve po kući i naspavati se. Ali duda, Bože mi oprosti, samo da ne vidi dudu... ne voli je, sada ga nakon dohrane s Bebimilom uvijek malo stavim na ciku da zaspi, povuče tri minute i zaspi k'o klada. :) Držim vam fige!!!!!!!!!
E da, ovo je tema za mene. Samo sto mi se ne brblja, nego spavaaa!!!
Muz mi dolazi kuci u 11 svaki dan zadnjih tjedana i ja sam kronicno iscrpljena. Da mi bar malac hoce odspavati sat dva da i ja s njim, ali neee, pola sata i gotovo. Navecer ide rano spavati, ali ja do tad valjda vec otupim na umor pa ne mogu ni zaspati u 8 po noci se budim 2 x radi njegovog cickanja i to mi prekida san i opet nisam naspavana. Jedva cekam vikend samo da nam je tajo doma da nije sve na meni po cijeli dan.
Kokolina, susojecam i ne mogu ni zamisliti sve to uz jos jedno vece dijete, uhhh.
Malo mijenjam temu, sorry cure..
Jel se produljenje rodiljnog dopusta nakon navršenih 6 mjeseci djeteta radi bilo kad od kad dijete navrsi 5 mjeseci ili? Moj je sad 5,5 mjeseci pa sam planirala to ici idući tjedan raditi...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji