ooo pa to je super :D mene sad baš zanima kolko će dobit u naredna 2 tjedna... al da ti kažem iskreno, već mi je ovak teška za nosit... ne mogu si zamislit kak će to izgledat kad će imat 7, 9 i više kila hihi
Joj da se i mi pohvalimo. Bili smo kod pedijatra, četiri dana prije navršenih mjesec dana. Imamo 4170g i 53 cm. Rođena je s 3370g i 49 cm :) A doma smo došle s 3100g. Ona, ja sam došla s puno previše
:) super, super... svi rastemo znači :) nego sad kad si spomenula to puno previše... kak vam ide skidanje kila? ja sam i više nego zadovoljna moram priznati :D
Ja sam zadovoljna...stanem u stare trapericee
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pa nije da je preloše stanje. Pet kila mi je ostalo. I to sam se jučer vagala. S tim da cure moje u ovih mjesec dana sam pojela više neg u trudnoći. Strašno. Moram se skulirat. Tak da sam možda bar s dve kile manje izašla iz bolnice Nije do kila nego to kaj Luki kaže- mlohava sam.
meni je trbuha malo ostalo još..a skinula nekih 12, 14 kila.. zavisi kak se koji put važem... a dobila 24 u trudnoći... znači nekih 10ak i bit ću na staroj kilaži :D
joj ja jedva čekam da mi curka krene s nekim aktivnostima da se malo izživim s njom... il to il bar lijepo vrijeme da mogu u šetnju ponekad :D
Bome je i moj debeljuco. Rodio se s 3.500 kg i 51 cm sad ima 5.200 kg i 55cm.
I ja sam zadovoljna svojim gubljenjem kila iako mi je crkla vaga pa se nisam vagala. Trbusni misici se polako vracaju na mjesto iako je malo trbuscica ostalo.
Ne bojim se za skidanje kila jer imam doma osobnog trenera. Kada David jako place smirit ga moze jedino ako radim cucnjeve ili skacem s njim u rukama :D
Je vraća se za 2 tjedna,zato sam kod svojih,ali skajpamo i viberiramo svakodnevno,nije bio,bila je moja mama...Da,Vinogradska,neću ni pisati,taj dan ću pamtiti samo po rođenju svog djeteta,pisala sam da sam si za Božić poželjela amneziju
Sortiraj odgovore
Najstariji