Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    05. Veljača 2015. 22:18

kad smo kod kila... ja sam isto mislila da s dojenjem kile idu brže. međutim ispada da sam su mi kile nakon prve tudnoće otišle ekspresno, nakon 3 mjeseca sam bila bez trbuha a rodila na carski i nisam dojila. a sad dojim(ok, opet je bio carski,i čovječe al fakat se obilno obžderavam ), al trbuh mi je još ogroman, a prošla su već 4,5 mjeseca. užas. izgleda da ću morat smanjit slatko... a to nikako ne mogu. živim za slatko

Nalah
    05. Veljača 2015. 22:23

Mene na Trudnoći nervira otvaranje 35 istih tema, a posebno 34546 pitanja jesam li trudna?A najjača mi je ona farmaceutkinja...sad će za dva tjedna svi javljat kak im je "nabavljala" lijekove po nižoj cijeni i nestala s parama

Dea23
    06. Veljača 2015. 08:36

Skinut ćemo mi te kile, glavno da su bebe zdrave! Ja si obućem tajice, čizme na peticu, gore neku tuniku/haljinu, malo fasade na facu i da vidiš! Bitna je ambalaža hahah. I onda svi, kak super zgledaš ko da nisi rodila. Ja si mislim, da me vidiš golu ..

Lilly6
    06. Veljača 2015. 08:48

Mi smo već daleko od poroda ali su kile odmah otišle nakon poroda ostale su dvije viška ništa strašno,strija hvala bogu nemam,koža trbuha ne visi ali ga još ima normalno :-) Nisam mislila da tako brzo kg odu sad imam 62 sa 60 sam ostala trudna!
    A što se tiče podforuma trudnoća,strašno mi ide na žive pitanje jesam li trudna pa zaboga kako da netko nekome to odg preko interneta,nekužim. Ok radite na bebi,kasni menga pa onda lipo kupiš test i ako je pozitivan super vijest. Stvarno simptomi mogu na svašta upućivati,ali kako da ti netko to odg ovim putem,baš me to ljuti ;-)

koala123
    06. Veljača 2015. 09:01

Imam jedno pitanje. Drugi dio porodiljnog se otvara kad beba navrsi pet mjeseci jel? E sad. Koji papiri mi trebaju s obzirom da bu to brzo doslo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.