Ja sam ukupno dobila 14 kg, dosla doma iz bolnice s viskom 5 i udebljala se 2 kg i sad vec dva mjeseca stoji na istom. Ne mogu se pohvalit da pazim sta jedem, ali sam uvijek mislila kad dojis da lagano i mrsavis.. nije mi puno kila ostalo, ali ja ne stanem u nijedne hlace, stalno sam u tajicama i to me sad vec pocelo zivcirat! Drugi tjedan krecem na vjezbanje, to mi je lakse nego prestat jest
ja sam u trudnoci dobila 12kg,doma dosla sa -14kg i jos izgubila dvije tri narednih mjesec dana..a onda...boze mi pomozi dobila oko 6.dojenje mi bas nista nije pomoglo u gubljenju..beby sad ima 7 mjeseci ak kile stoje..a trbuh..strija do strije i mlohavo..da,nisam bas nesto presexi nakon poroda.😕
Ja kao da imam neku blokadu u glavi što se tiče hrane,mislila sam da ću se zbog gestacijskog dijabetesa poslije poroda prežderavati,ali čisto suprotno-sve mi se gadi i ništa mi se ne jede.Počela sam vježbati jer sam omlohavila strašno,oslabila sam strašno,stanem u traperice 26,a nisam godinama.Mama mi svaki dan kuha,ali ja uspijem pojesti samo obilan ručak,poslije jedva nekaj,sad sam počela s kompotima...
Ja sam dosla iz rodilista tocno s kolazom od prije poroda, ali zasad jos uvijek kile stoje.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
26,to je 34 mislim...znaš ono kak imaš veličine traperica, struk 26 dužina 34,26/34 piše na etiketi
cure, pomognite mi, ja u subotu idem na ispit, pa bi se sutra izdojila i kam onda s mlijekom? u frižider? i dok putujemo u čemu da držim mlijeko? u bočici? ili?
i onda se to ne treba grijati ili treba?
nadam se da ju ne bude dragi trebal hraniti ta 2, 2 i pol sata, al za svaki slučaj...
cure jel ide koja na opću brblj na podforum trudnoća ili bilo koju temu uopće.. ja kao idem nekaj pročitat ali ne da mi se ni jedna riječ napisat.. ne znam baš nikoga i tak mi se ne prati sve to sad opet..
url=https://lilypie.com]
Joj da, ja sam danas nakon dugo vremena tamo preletila I ostavila komentar na jednoj temi, nekako sam prestala pratit sve kako su iskakale poruke bloga, skroz zapostavila podforum trudnoca, nemam sanse pohvatat sve, toliko novih cura, a tako spor net preko mobitela
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji