Lilly možda veličina ne odgovara? Tak je bilo mojoj frendici, kupila maloj broj veće i sve 5
Veličina nije sigurno u pitanju,a neznam baš me to iritira jer se on onda budi naravno jer bude mokar pa nemože spavati. Možda se to curicama ne dogadja neznam hahaha,sigurno to zbog boka neznam što bi drugo mislila,ali eto da vidim jel se to ikome još dogadja osim nama :-/
ja na pdf trudnoća i zaboravila...sad smo sve "stare" tak i tak tu, i što je netko rekao milijun tema jesam trudna.... zato sam nam i otvorila ovu temu tu :)
Da vas pitam,primjetila sam da si mi nokti na palčevima od poroda u sredini udubljeni,a uz rub malo jače roze boje,vjerovatno je znak da nešto s organizmom nije ok,neću se uopće javljati ovoj opće prakse jer je preloša liječnica- da li da za to odem kod dermatologa,mislila sam privatno?
Cure,kaj radite s klincima po ovakvom vremenu..moj mali ne miruje ni minute,a cijeli dan smo sami..vec nemam ideje kakvu da igru smislimo s obzirom da ima 7 mjeseci..svaki dan smo vani po sat vremena ali sad nema smisla izlaziti pa on samo cendra..ne pomaze ni igraonica ni hodalica ni glazbene knjigice..gospon bi u setnju,a di cu sad van s njim
Stvarno je super ova tema ovdje, na Trudnoci se vise ne snalazim, i tesko mi je popratiti nove cure...
Meni je ostala jos 1kg u odnosu na kilažu prije trudnoće. Ali mi je dosta i trbuh mlohav, strije se jos malo vide, ali nista sto me zabrinjava. Mogu obuci gotovo sve stare trapke, al kako sam nosila skiny jeans uvijek, sad kad ih zakopčam, onak mi izleti trbuh kao neka izraslina. Uzas. Htjela bih početi s nekim vježbama, ali uopće nisam tip za vježbanje doma, a opet za odlaske u teretanu sam jos uvijek nekako lijena... Tina, bas me zanima hoce li ti pomoći te tajice. Ja sam inace uvijek skeptik prema tim proizvodima "nis ne radiš a mrsavis"... Javi rezultat.
I mome su malenom nekad znale promociti pelene noću, ali sam kad je na boku. Valjda negdje nađe put pa prođe...
Ni ja ne znam sto cu kad je ovako gadno vrijeme... Malenog jos i zabavim, animiram, al ja šizim sto ne možemo van...
Krešimir 19.08.2014. <3
pozdrav cure samo da vas sve pozdravim, drago mi je da ste sve dobro
meni je malena izgleda zaminila dan i noc pa svaku noc imamo tulum a po danu mi se onda vise nista neda jer sam nenaspavana
mom Dini pampersice obavezno promočile, na trbuhu, boku i leđima čak, nebitno koja veličina.. o kakaču onom isključivo dojenog djeteta da ne pričam iza bilo do pol leđa kod svakog kakanja.. od kad smo u pp ni jednom, ništa, koliko god piškio i kakao.. noćna pelena je znači 12 i više sati na njemu suh bude skroz..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji