Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    05. Veljača 2015. 12:47

ja sam kupila vrecu za spavanje u bubamari, bila je 100 kuna, samo sta moja vragolanka nece u tome bit. doslovno vristi dok ju ne izvucem iz nje :/

Nalah
    05. Veljača 2015. 13:06

Mi imamo Zarine bez rukava i njoj je u njima vruće,izgleda kao lički međed,sva joj kosica bude mokra kak se preznoji.Ja ju pokrijem dekicom do ispod pazuha,ruke vani,jer ih ionako stalno vadi,a krajeve uguram uz rub kinderbeta,ona spava i u onom trokutu tako da nema mrdanja dok ju ne okrenem samu,ne usudim ju se ostaviti da se sama vrpolji

Pilici
    05. Veljača 2015. 13:07

Super moram sad samo nagovorit muza da nam kupi  Joj cure jel vaši muževi citaju ovak slučajno uzmu mob kao meni moj jucer i procita klokanicu i to bas gdje smo pričale za cuvanje djece kod svekrvu joj hehe.. Malo se naljutio, s pravom , hehe

zebrica

cloudy
    05. Veljača 2015. 13:48

zebrice... pa zašto se naljutio? moj zna sve.. jer što vama ovdje pišem to i njemu govorim tak da nema iznenađenja :D
    nego.. bili smo na pregledu... curka ima ravno 4 kg... znači rodila se s 3900, u 2  tjednu smo imale pad na 3460 i od tad, znači 2 tjedna, došla na 4 :D i duga je 52.. rodila se s 50 :D  i pedica nam je super :D mislim, znala sam to jer je bila i moja pedica ali sad kao mama to isto mogu reći :D super savjeti i super je kao dr... i da.. rekla mi je da umjesto čaja za dojilje, mogu sama doma napraviti svoj, u šalicu se umiješa pola čaj od kamilice pola mlijeko i žlica meda :) i prije svakog podoja se pije :D i za dva tjedna idemo na ponovno vaganje

Mum of four
    05. Veljača 2015. 14:35

Bravo za malenu Lottu...
    I mi smo se vratili s prvog pregleda malena kao bumbar mali ima 5500 i 56.5 duga...

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    05. Veljača 2015. 15:09

ooo vi ste baš bumbarasti :D  kolko je to u mjesec dana dobiveno? :)

koala123
    05. Veljača 2015. 15:18

Tak i kod nas. Sve si govorimo i on ne brani svoju mamu kad zna da nije u pravu. Iskreno mi je odmah rekao da se ne obazirem na njene komentare a i njoj je zabranil da meni ista pametuje. I stvarno se zena drzi toga tak da...

koala123
    05. Veljača 2015. 15:20

Bravo za nase bumbare male:) moja ima 7 kila i 63 je duga. S nepunih 5 mjeseci

Nalah
    05. Veljača 2015. 15:26

Mi si isto sve kažemo,čak smo prebrutalni u istini ponekad  a čitat po njegovom mobu mi je ispod nivoa,niti bi njemu palo na pamet da kopa po mom.A svoju Sveki obožavam i jedva čekam da mi dođe i skuha sarmu,nekad me više iritira dečko nego ona

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.