ja sam kupila vrecu za spavanje u bubamari, bila je 100 kuna, samo sta moja vragolanka nece u tome bit. doslovno vristi dok ju ne izvucem iz nje :/
Mi imamo Zarine bez rukava i njoj je u njima vruće,izgleda kao lički međed,sva joj kosica bude mokra kak se preznoji.Ja ju pokrijem dekicom do ispod pazuha,ruke vani,jer ih ionako stalno vadi,a krajeve uguram uz rub kinderbeta,ona spava i u onom trokutu tako da nema mrdanja dok ju ne okrenem samu,ne usudim ju se ostaviti da se sama vrpolji
Super moram sad samo nagovorit muza da nam kupi Joj cure jel vaši muževi citaju ovak slučajno uzmu mob kao meni moj jucer i procita klokanicu i to bas gdje smo pričale za cuvanje djece kod svekrvu joj hehe.. Malo se naljutio, s pravom
, hehe
zebrica
zebrice... pa zašto se naljutio? moj zna sve.. jer što vama ovdje pišem to i njemu govorim tak da nema iznenađenja :D
nego.. bili smo na pregledu... curka ima ravno 4 kg... znači rodila se s 3900, u 2 tjednu smo imale pad na 3460 i od tad, znači 2 tjedna, došla na 4 :D i duga je 52.. rodila se s 50 :D i pedica nam je super :D mislim, znala sam to jer je bila i moja pedica ali sad kao mama to isto mogu reći :D super savjeti i super je kao dr... i da.. rekla mi je da umjesto čaja za dojilje, mogu sama doma napraviti svoj, u šalicu se umiješa pola čaj od kamilice pola mlijeko i žlica meda :) i prije svakog podoja se pije :D i za dva tjedna idemo na ponovno vaganje
Bravo za malenu Lottu...
I mi smo se vratili s prvog pregleda malena kao bumbar mali ima 5500 i 56.5 duga...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Tak i kod nas. Sve si govorimo i on ne brani svoju mamu kad zna da nije u pravu. Iskreno mi je odmah rekao da se ne obazirem na njene komentare a i njoj je zabranil da meni ista pametuje. I stvarno se zena drzi toga tak da...
Bravo za nase bumbare male:) moja ima 7 kila i 63 je duga. S nepunih 5 mjeseci
Mi si isto sve kažemo,čak smo prebrutalni u istini ponekad a čitat po njegovom mobu mi je ispod nivoa,niti bi njemu palo na pamet da kopa po mom.A svoju Sveki obožavam i jedva čekam da mi dođe i skuha sarmu,nekad me više iritira dečko nego ona
Sortiraj odgovore
Najstariji