Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Veljača 2015. 16:10

Super,drago mi je da sve ide na bolje draga

mmama2
    04. Veljača 2015. 16:27

dojenačka kakica, isključivo dojene bebe može biti žuta kao i zelena sa "sirkastim" komadićima, intenzivnog, onako kiselkastog mirisa.. do 6 tj starosti bi trebala barem jedna dnevno a kasnije može i po 10ak dana izostat

url=https://lilypie.com]

cloudy
    04. Veljača 2015. 18:51

Nsma su rekli da je zelena gladna kakica

kimito
    04. Veljača 2015. 20:31

Mojoj maloj kakica nekad bude senfasta, ali zna bit i zelena..pitala pedijjatricu, rekla je da kod dojene djeca je to sve ok, jedino ako ima krvi u stolici nije dobro. Ja sam se isto zabrinula kad se prvi put pojavila ta zelenkasta boja.

Boška2
    04. Veljača 2015. 22:02

Meni je svekrva sto se tice cuvanja super! Nemojte me ubit! Je da je malac stalno na rukama kod nje(ali zato sluze bake,da razmaze) oni plesu i skoro joj svaki put zaspi u uspravnom polozaju i bez dude,sto meni nije nikad uspjelo! 
    Moram vam se pohvaliti kako sam danas bila preponosna i sva u zvijezdama zbog svog sineka! Bili smo u City centru,kupovali oblekicu za krstitke,i jedna teta nam je rekla: "kako lijepa beba,kao sa naslovnice" a ja.... mozete mislit!!! Mislim da je svakom njegova beba najljepsa,ali kad to cujete od totalno nepoznate osobe,jednostavno procvijetate!

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.