Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Kolovoz 2015. 21:17

Luki drži se :) valjda bu sad sve ok :)  nalah...ja već jedno dobra dva mjeseca moram imat skupljenu kosu jer me stalno čupa...i to uz vragolasti osmijeh hahaha.... a i naočale kad mi krene skidat isto tako

Nixie
    22. Kolovoz 2015. 21:49

Moj mene čupa otkad je napunio 4 mjeseca, a i naočale su mu skroz zanimljive. Danas je iskoristio svaku priliku da mi ih skine i stavi u usta. A taman sam planirala kupiti nove. Sad se nekako premišljam  Bolje da stare pokida 

Nalah
    23. Kolovoz 2015. 08:17

Po tom njezinom čupanu sam skužila da mi je kosa prestala ispadati,to je trajalo dobrih 4 mjeseca,strašno....prije mi je znala isčupati busen,a sad tu i tamo koja dlaka

Nalah
    23. Kolovoz 2015. 08:18

a baki non stop naočale nateže i lančić

Nalah
    23. Kolovoz 2015. 08:18

a baki non stop naočale nateže i lančić

mayathequeen
    23. Kolovoz 2015. 12:19

He he moj tateka cupa za ruke i noge,to tek negdje boli😁😁😁a neki dan ga je zgrabio za one iznad pupka mislim da je ovaj zvijezde vidio😉😉

cloudy
    23. Kolovoz 2015. 13:45

Hahah noja mom na njegovim sisama dlake čupa...valjda joj je čudno kak je kod njega dlakavo...i to vidiš da poteže najjače što može hahah

Jojo5
    23. Kolovoz 2015. 16:15

Mene moj stalno grize a tatu ne, baš je mene najslađe gristi, onda se ljuti kada ne uspije haha . Kada smo kod kose, tri puta sam kadu zaštopala koliko pada još dan danas...

Baby1
    23. Kolovoz 2015. 16:21

Mame, sad ću upasti bezveze, ali zanima me do kad ste nosile steznik nakon poroda, ako jeste??

Bljubica
    23. Kolovoz 2015. 21:56

Ma nema šanse da je pustim, baš se voli igrat s kosom, a bez obzira šta je skupim on uvati onu mladu kosu iznad vrata ili čela i počupa, jednom mu je bila puna šaka moje kose 

Baby, ja sam ga nosila stalno nekih misec dana, kasnije povremeno, uglavnom kad bi izašla, a otkad je ugrijalo nikako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.