Luki drži se :) valjda bu sad sve ok :) nalah...ja već jedno dobra dva mjeseca moram imat skupljenu kosu jer me stalno čupa...i to uz vragolasti osmijeh hahaha.... a i naočale kad mi krene skidat isto tako
Moj mene čupa otkad je napunio 4 mjeseca, a i naočale su mu skroz zanimljive. Danas je iskoristio svaku priliku da mi ih skine i stavi u usta. A taman sam planirala kupiti nove. Sad se nekako premišljam Bolje da stare pokida
Po tom njezinom čupanu sam skužila da mi je kosa prestala ispadati,to je trajalo dobrih 4 mjeseca,strašno....prije mi je znala isčupati busen,a sad tu i tamo koja dlaka
He he moj tateka cupa za ruke i noge,to tek negdje boli😁😁😁a neki dan ga je zgrabio za one iznad pupka mislim da je ovaj zvijezde vidio😉😉
Hahah noja mom na njegovim sisama dlake čupa...valjda joj je čudno kak je kod njega dlakavo...i to vidiš da poteže najjače što može hahah
Mene moj stalno grize a tatu ne, baš je mene najslađe gristi, onda se ljuti kada ne uspije haha . Kada smo kod kose, tri puta sam kadu zaštopala koliko pada još dan danas...
Mame, sad ću upasti bezveze, ali zanima me do kad ste nosile steznik nakon poroda, ako jeste??
Ma nema šanse da je pustim, baš se voli igrat s kosom, a bez obzira šta je skupim on uvati onu mladu kosu iznad vrata ili čela i počupa, jednom mu je bila puna šaka moje kose
Baby, ja sam ga nosila stalno nekih misec dana, kasnije povremeno, uglavnom kad bi izašla, a otkad je ugrijalo nikako
Sortiraj odgovore
Najstariji