Drage mame,
moj mali sin ima 18 dana. Od 10. dana ima grceve 2x dnevno vristi bas jako po sat vremena, a ostatak dana se grci, place, stenje. E sad znam da to mora proci, ali mene zanima spavanje. On nista ne spava. Ni po noci ni danu. Jednostavno ako zaspe to traje 10-15 min. Duze spava jedino na meni.
Ja sam sam ga danas stavila na stomak da spava i odvalio je 3 satau komadu. Sta da radim? Da ga pustim da tako spava ili da inzistiram kao do sad ledja i bok pa da nista ne spava?!
Svako će ti reć da spavanje na prsima ne valja za bebu, tako su i meni jer smo imali isti problem. Nakon misec dana mrcvarenja jednostavno smo ga pustili da spava tako, prvu noć nisam oka sklopila od straha stalno sam provjeravala diše li, sve je naravno bilo uredu, mi smo se opustili i pustili dite da spava kako mu odgovara. I sad kad se već okreće i divlja po krevetiću još uvik je najčešće na prsima. Mi smo tako postupili, pravo ili krivo činjenica je da je jedino tako spava.
Da to sam zaboravila, fazu grčića nam je olakša sirup torminalis (preporuka patronažne)
da vam se pohvalimo,danas smo prvi dan bili u vrticu,odnosno prvi sat.sutra idemo opet na 1sat.
bilo je super,prvih 15-ak minuta se stidio teta i djece,samo se uz mene mazi i pita me : mogul mama ovu igracku,mogul mama onu igracku,hocu tamo ic,hocu ovamo... kasnije se oslobodio i igrao se cak i s tetom,vozali su autice skupa.nadam se da nece bit problema za prilagodbu.
a on je sav happy sto je isao u vrtic,jedva sam ga odvela kuci.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Drage mame,za par dana mi je termin,kupili smo sve,jedino su ostale pelene,pa bih vas zamolila ako biste mi dale savijet koje su nekako naj bolje.. Znam da ne pasu svakoj bebi sve,ali koje bi mogla za pocetak uzet?
Sortiraj odgovore
Najstariji