Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    20. Kolovoz 2015. 22:28

Cure a mi imamo 9 mj i nijedan zub

LuKi5
    21. Kolovoz 2015. 09:54

MAMA PRVI PUT

Cure a mi imamo 9 mj i nijedan zub

Moj L je s 10 ipo mj. dobio prvi I onda u mjesec dana Ih je bilo vec 6. Sad ima 14 mjeseci I 7 zubica. Kazu da su kvalitetniji zubici sto kasnije izbiju, sad koliko u tome ima istine, tko ce ga znat. Dosta je to I genetski. :)

14.06.2014. L ♥

Zac11
    21. Kolovoz 2015. 08:11

curke, sutra idemo po prvi puta svi zajedno na svadbu s našom curkom, držite nam fige, jer nisam ju htjela ostavljati nikome 

Nixie
    21. Kolovoz 2015. 08:33

Zac11

curke, sutra idemo po prvi puta svi zajedno na svadbu s našom curkom, držite nam fige, jer nisam ju htjela ostavljati nikome 

Sretno! I mi ćemo sa svojim za mal više od mjesec dana.

Moj ima donje jedinice evo već desetak dana. Gricnuo me jednom. Zaspala sam dok je papao pa mu je valjd bilo dosadno  I baš je bio super dok su mu rasli zubići. Malo se više htio nositi, ali ništa strašno. Po noći je normalno spavao uz 2 buđenja za papati.

mayathequeen
    21. Kolovoz 2015. 08:59

O pa super,nadam se da ce i moj biti tako dobar prema cikama😆😆Lijepo se provedite na festi s bebacima,nek su svama barem cete biti puno opustenije jer su uz vas!!

mayathequeen
    21. Kolovoz 2015. 08:59

O pa super,nadam se da ce i moj biti tako dobar prema cikama😆😆Lijepo se provedite na festi s bebacima,nek su svama barem cete biti puno opustenije jer su uz vas!!

Nixie
    21. Kolovoz 2015. 09:22

Pa da. Ja si ne moggu zamisliti da odem bez njega. Odem nekad sam na  pol sata, sat pa već  budem luda ko kupus što nije sa mnom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI