Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Svibanj 2015. 12:49

Baš....kad se sjetim svoje reakcije kad s čula da je curka na zadak i da će biti carski...i kolko sam se nadala da će se okrenut.... iako mi je sad ožiljak od carskog najdraža stvar na tijelu i ne bi ga mijenjala za 100 prirodnih poroda....

Dea23
    17. Svibanj 2015. 14:06

Užas! Fuj! Ne vjerujem da to žena uopće može reći! Stvarno mi se to sve već gadi..Nisi mama ak rodiš na carski nisi mama ak ne dojiš! I stalno rasprave oko istog. Kao da nije najbitnija stvar na svijetu da bebica dođe na svijet živa i zdrava i da mama nakon svega bude dobro pa kako god da se to dogodilo. Imam osjećaj da je majčinstvo postalo neka vrsta natjecanja. Čija beba doji čija je na adu, čija spava čija ne, ko je rađao 17 sati ko je rodio za 3 min! Hvalimo se pogrešnim stvarima. Jedino hvala je onaj smješak čim se probudi i koji mi govori da sve radim kako treba. Ona sreća kad joj iznenada dam sočnu pusicu u obraz i ona radost kad me ne vidi 15 min jer sam se samo otišla otuširati.

cloudy
    17. Svibanj 2015. 14:25

Da....žene su postale baš zle prema drugim ženama u zadnje vrijeme.... ne bi vjerovale cure moje kolko mene ljudi i to ponajviše žena osuďuje kad čuju da planiram pred kraj godine opet ostat trudna i da planiram troje djece,možda i četvero ali troje minimalno....i kad kažem da uopće nemam volju vraćat se na posao iako s novinarstvo di sam bila sedam godina obožavala.... i da jedino što želim je biti mama jer mi se ne isplati ić radit za minimalac i plaćat vrtić ili ostavljat curku kod baka....

koala123
    17. Svibanj 2015. 15:33

Na kraju je samo bitno da uopce ne dozivljavas te osude. Jer ljudi od pamtivijeka osudjuju al ti odlucujes i na kraju je bitno samo ono kaj ti i muz hocete. Pa makar imali 10 beba kaj se to ikoga tice. Ja se sjecam jedino da mi je mama rekla kad smo pricale o drugoj bebi da je mozda bolje pricekati. Jer kao ne daj boze ali ako ce biti trudnoca u kojoj cu morat strogo mirovati a imam jos malu zivahnu bebu za kojom treba trcat ce mi bit koma. Al to je dobronamjeran savjet njen. I naravno ne treba tako negativno razmisljati. Sad sam skrenula s teme malo. Ugl.cloudy kuzim te. I ja sam novinarka i iako volim taj posao vise ga ne radim i radje bi od svega bila doma s malenom 3 godine

Dea23
    17. Svibanj 2015. 16:50

I mi planiramo bebicu skoro 
    P.S. I ja sam otišla iz novinarstva

cloudy
    17. Svibanj 2015. 17:37

A čovječe....nisam ni znala da nasnima tolko bivših novinarki ovdje....di ste radile cure...ak se smije znati :) mene je bilo po radijima...od petrinjskog pa do soundseta i tadašnjeg hit fm a u zagrebu :)  a što se tiče bebica...i meni je mama isto savjet dala...al ja kažem da je večina tog u glavi i da treba razmišljat pozitivno i da će sve bit pozitivno

koala123
    17. Svibanj 2015. 19:30

ja sam pak bila na televiziji i u novinama odnosno portalim. jutarnji pa portal o zagrebu i tak.. mi novinari smo prave skitnice:) ali nazalost od toga se slabo da zivjeti. osim ak nisi neka faca;)

Dea23
    18. Svibanj 2015. 08:08

Lokalni portal i novine, jedno vrijeme u PR agenciji (nikad više! haha) Da koala, baš to. Od toga se slabo živi, a posvećen si tome 24h. Ja sam bila zaljubljena u novinarstvo, ali me razočaralo. I s godinama sam uvidjela da to baš nije posao za majku. Kad si slobodan posao je zakon, ali velim, to nije posao od 7-15. Mislim, teško je danas i naći posao s fiksnim radnim vremenom, al opet. Novinarke znaju zašto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.