Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    15. Svibanj 2015. 16:55

Možeš ga prijavit biskupiji jer ne smije odbit :)

lonny
    15. Svibanj 2015. 19:55

Curke jeste vi ovo vidjele? Pa to je prestrašno, ne mogu vjerovati da postoje mame koje uopće tako razmišljaju, a kamoli da javno istupaju sa takvim stavovima i osnivaju grupu!
    www.cafe.hr/mame/ti-nisi-rodila-carski-rez-nije-porod-ovako-majke-optuzuju-majke-koje-su-rodile-na-carski-rez

koala123
    15. Svibanj 2015. 20:19

naslov me tak uzrujal da nisam htjela ni otvoriti. strašno.. i tužno.

lonny
    15. Svibanj 2015. 21:42

Baš tako, tužno! I jadno!  A članak je još gori od naslova. Hvala Bogu grupa je ukinuta od strane facebooka! Ali najžalosnije je što će one takve stavove prenjeti svojoj djeci.

cloudy
    15. Svibanj 2015. 21:54

Luđakinje....sve smo mi rodile.... i one koje su rodile prirodno i mi koje smo rodile na carski.... nije bitno kako je beba stigla bitno da je s nama :) a ove šta se osuđuju, one nemaju pametnijeg posla u životu....

Nixie
    15. Svibanj 2015. 22:18

Pa ovo je strašno! Kao da onima koje su rodile na carski nije bilo dovoljno muke i patnje! Još im ovakve trebaju. A stvarno su žene ženama najgori neprijatelji. Odvratno!

ribica11
    15. Svibanj 2015. 22:23

A na portalima prenose samo ono sto je negativno.. Uzas.. A koliko grupa ima na fejsu gdje majke medjusobno pomazu, a to nitko nece napistai

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.