ajmeee čitam i ne vjerujem. sestrični su rekli da nemre krstiti maloga jer oni nisu crkveno oženjeni. Sada koali kažu da ih neće vjenčati radi svećenikovog osobnog sranjskog mišljenja, ne znam kaj si on umišlja da je neka velika faca. Koji mamlaz i serator ogorčeni i nemojte mi reći da ne mislite to isto.
Uopće ne znam kako ga nisi izvrijeđala na licu mjesta, ja bih mu još bibliju u glavu bacila. Tko je on da ikome ide govoriti jel mlad ili nije za roditi?!
Ja se ne mislim udavati nikada u životu pa da vidim koji to svećenik neće krstiti moje dijete , pozvati ću im novinare i da vidiš reklame. A što je sa samohranim mamama? vjerojatno niti jedna nije krstila dijete?
ajmeee čitam i ne vjerujem. sestrični su rekli da nemre krstiti maloga jer oni nisu crkveno oženjeni. Sada koali kažu da ih neće vjenčati radi svećenikovog osobnog sranjskog mišljenja, ne znam kaj si on umišlja da je neka velika faca. Koji mamlaz i serator ogorčeni i nemojte mi reći da ne mislite to isto.
Uopće ne znam kako ga nisi izvrijeđala na licu mjesta, ja bih mu još bibliju u glavu bacila. Tko je on da ikome ide govoriti jel mlad ili nije za roditi?!
Ja se ne mislim udavati nikada u životu pa da vidim koji to svećenik neće krstiti moje dijete , pozvati ću im novinare i da vidiš reklame. A što je sa samohranim mamama? vjerojatno niti jedna nije krstila dijete?
A Jesi me nasmijala s ovom biblijom u glavu:))) al tvoja sestricna bi trebala to dat u novine jer to nije ok. A bas to kaj cloudy veli neki se vole pravit pametni jer im ocito to daje osjecaj moci. Al mislim kaj ne bi svecenik trebao biti prvi koji ne osudjuje? Malo je takvih nazalost i eto ja bas naletim na jednog starog jarca da mu tak moram rec... ma nije vise vrijedan da ga se spominje.
moraju oni krstit dijete bez obzira jesu roditelji vjenčani...samo što se neki vole pravit pametni
Curke jeste vi ovo vidjele? Pa to je prestrašno, ne mogu vjerovati da postoje mame koje uopće tako razmišljaju, a kamoli da javno istupaju sa takvim stavovima i osnivaju grupu!
www.cafe.hr/mame/ti-nisi-rodila-carski-rez-nije-porod-ovako-majke-optuzuju-majke-koje-su-rodile-na-carski-rez
Curke jeste vi ovo vidjele? Pa to je prestrašno, ne mogu vjerovati da postoje mame koje uopće tako razmišljaju, a kamoli da javno istupaju sa takvim stavovima i osnivaju grupu!
www.cafe.hr/mame/ti-nisi-rodila-carski-rez-nije-porod-ovako-majke-optuzuju-majke-koje-su-rodile-na-carski-rez
"thanks for putting effort into my birth mommy" ma zamisli molin te, ka da san tila na carskom završit nakon cilog dana rađanja.. odvratne su slike, natpisi i svi oni koji dijele to mišljenje

naslov me tak uzrujal da nisam htjela ni otvoriti. strašno.. i tužno.
Baš tako, tužno! I jadno! A članak je još gori od naslova. Hvala Bogu grupa je ukinuta od strane facebooka! Ali najžalosnije je što će one takve stavove prenjeti svojoj djeci.

Luđakinje....sve smo mi rodile.... i one koje su rodile prirodno i mi koje smo rodile na carski.... nije bitno kako je beba stigla bitno da je s nama :) a ove šta se osuđuju, one nemaju pametnijeg posla u životu....
Pa ovo je strašno! Kao da onima koje su rodile na carski nije bilo dovoljno muke i patnje! Još im ovakve trebaju. A stvarno su žene ženama najgori neprijatelji. Odvratno!
A na portalima prenose samo ono sto je negativno.. Uzas.. A koliko grupa ima na fejsu gdje majke medjusobno pomazu, a to nitko nece napistai

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji