Ja sam p* neki dan jer koliko ja znam grčevi traju do 3 mj.baka i strina su mi solile pamet kako mala ima grčeve,jer je jako plakala kad su neki dan bile,da s 5 mjeseci ...mislim gura si šaku,prste,žvače mali prst pa ju dečko zove Dr.Evil iz Austina Powersa jer je još ćelavko hahahaha,gel joj tu i tamo pomaže,one hladilice ništa,kad joj dajem vitamin D zgrabi tu žlicu i nju gricka,jedino joj paše neka plastična zvečkica.Po noći normalno spava,normalno jede,ali imam osjećaj da baš kad tako jako plače da ju bole ti zubi
Ja sam p* neki dan jer koliko ja znam grčevi traju do 3 mj.baka i strina su mi solile pamet kako mala ima grčeve,jer je jako plakala kad su neki dan bile,da s 5 mjeseci…mislim gura si šaku,prste,žvače mali prst pa ju dečko zove Dr.Evil iz Austina Powersa jer je još ćelavko hahahaha,gel joj tu i tamo pomaže,one hladilice ništa,kad joj dajem vitamin D zgrabi tu žlicu i nju gricka,jedino joj paše neka plastična zvečkica.Po noći normalno spava,normalno jede,ali imam osjećaj da baš kad tako jako plače da ju bole ti zubi
mislim nije da sad branim tvoju baku i strinu ali grcevi kod nekih beba mogu trajati jako dugo. kod moje su prestali konacno tek sa 6 mjeseci. i evo i danas nakon dohrane joj se znaju javiti. nisu to naravno oni klasicni grcevi tipa da siroce urla po noci. to bi trebalo prestati oko 3 mjeseca da. i zubici jako bole nazalost. al ocu reci to je prvo kaj tim nasim starijima pada na pamet:) kad god zaplace, ma boli ju trbuh i tak..i sad sam se sjetila jos jedne stvari. malo nevezano uz temu ali ugl. pitam ja mamu do kad me dojila. i ona veli ma dugo. i sad si ja mislim bude rekla ne znam do godinu dana barem a ona ispali do nekih sest sedam mjeseci:) eto kak se tada razmisljalo..
Koala...da..prije su sa šest mjeseci dojenja imale ohoho staža :/ mene ubi svekar u pojam...kad god kaže sad će ona i ktuh moći...kao koricu grickat pa ovo pa ono...i onda ja kažem da nećr to bar do godinu dana zbog glutena i pizdarija ostalih onda se on pjeni da šta ja izmišljam....ono....boli te briga kad ću joj šta davat...a i moja je mama pazila na to samnom i s burazom i kad ja to kažem on veli da pričam gluposti...dosta mi je seoskih baba i ekipe koja tupi pa kak smo svi mi preživjeli...jesmo da... hranili su nas svakako al pitanje je zašto danas imamo problema s hemićima,žgaravicama i tim stvarima
Koala…da..prije su sa šest mjeseci dojenja imale ohoho staža :/ mene ubi svekar u pojam…kad god kaže sad će ona i ktuh moći…kao koricu grickat pa ovo pa ono…i onda ja kažem da nećr to bar do godinu dana zbog glutena i pizdarija ostalih onda se on pjeni da šta ja izmišljam….ono….boli te briga kad ću joj šta davat…a i moja je mama pazila na to samnom i s burazom i kad ja to kažem on veli da pričam gluposti…dosta mi je seoskih baba i ekipe koja tupi pa kak smo svi mi preživjeli…jesmo da… hranili su nas svakako al pitanje je zašto danas imamo problema s hemićima,žgaravicama i tim stvarima
e to sam si isto ja neki dan bas razmisljala. mene moj tata srdi kad prica da bu mala uskoro jela cvarke i kobasice i tak..i to zato jer on to jede pa misli da se svi tak hrane..joj.. i mama kad mi veli moras joj poceti davati obicnu hranu. tipa ono kaj i mi jedemo. jer sam ja u njenoj dobi naveliko jela grah i mahune s vrhnjem. znam da ne misli nista lose al ipak valda danas malo vise znamo a i hrana je drugacija. losija, vise tretirana i tako..
Moji su recimo ok što se klope tiče...i samnom su pazili i davali postepeno pa im nije čudni...al svekiji su za popizdit...drag8 nije dojen i prvo im je to science fiction da dojim 4 i pol mj a onda i klopa.... ono sjašite više...dobro šta dragi razmišlja ko i ja i veli nek ih pustim da laprdaju....a što se prolaznika tiče...ja jučer bila kod svoji i idem s curkom i starom iz grada iz šetnje i neka baba veli joj mičite to dijete sa sunca oslijepit će...ja ona wtf...i velim neće joj niša bit... ooo hoće hoće jako je sunce oslijepit će vam....a curka spava u kolicima....😧 ono baba fuck off....btw...da sam imala kißobran brijem da bi ga ja i upotrijebila hihi 🌂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji