Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Svibanj 2015. 10:39

Koala...da..prije su sa šest mjeseci dojenja imale ohoho staža :/ mene ubi svekar u pojam...kad god kaže sad će ona i ktuh moći...kao koricu grickat pa ovo pa ono...i onda ja kažem da nećr to bar do godinu dana zbog glutena i pizdarija ostalih onda se on pjeni da  šta ja izmišljam....ono....boli te briga kad ću joj šta davat...a i moja je mama pazila na to samnom i s burazom i kad ja to kažem on veli da pričam gluposti...dosta mi je seoskih baba i ekipe koja tupi pa kak smo svi mi preživjeli...jesmo da... hranili su nas svakako al pitanje je zašto danas imamo problema s hemićima,žgaravicama i tim stvarima

Nalah
    19. Svibanj 2015. 10:59

Hhahahaha mahune s vrhnjem, ista priča

Nalah
    19. Svibanj 2015. 10:59

Hhahahaha mahune s vrhnjem, ista priča

cloudy
    19. Svibanj 2015. 12:37

Moji su recimo ok što se klope tiče...i samnom su pazili i davali postepeno pa im nije čudni...al svekiji su za popizdit...drag8 nije dojen i prvo im je to science fiction da dojim 4 i pol mj a onda i klopa.... ono sjašite više...dobro šta dragi razmišlja ko i ja i veli nek ih pustim da laprdaju....a što se prolaznika tiče...ja jučer bila kod svoji i idem s curkom i starom iz grada iz šetnje i neka baba veli joj mičite to dijete sa sunca oslijepit će...ja ona wtf...i velim neće joj niša bit... ooo hoće hoće jako je sunce oslijepit će vam....a curka spava u kolicima....😧 ono baba fuck off....btw...da sam imala kißobran brijem da bi ga ja i upotrijebila hihi 🌂

MarijaŠ
    19. Svibanj 2015. 12:46

Kad smo kod prolaznika... Ili onih što po cijele dane sjede na terasama kafića u mom slučaju. Prolazim s malim kod nas u mjestu svaki dan skoro istom turom i moram proći pored nekih kafića. I uvijek ista ekipa sjedi. Dobaci mi neki dan tip-Marija, pa ti nisi normalna, tako stalno šetati po 5 puta dnevno s djetetom, pa kako ti se samo da?! Nisam se snašla pa nisam ništa odgovorila, al je taman izlazio konobar koji je iskomentirao kako i ovaj po cijele dane sjedi na terasi s pivom pa nikome ništa. Inače sam i čula kako neke mlade mame vole mene spomenuti u razgovoru jer šetam stalno s djetetom da bih skinula kile. Ne šetam zato što je to zdravo. Pusti selo neka priča 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.