I tp jedno povračanje stvarno ne mora ništa značiti, ako si je jako gurala rukice u usta možda se samo iziritirala. Ali naravno, prati ju i dalje, temperaturu, ali i opće raspoloženje!
Bit će sve ok, sigurna sam!

Rektalno digitalnim mjerim i oduzmem tipa ak je 37 sa 6 onda je 37 sa 5.... ma ja isto mislim da bi ju moralno peć kad piški jer svuda piše da plaču kad piške.... a ona ništa :) jedino je kenjava ponekad...al opet kažem to su možda i zubi jer joj je dosta neotečeno zubno meso i vidi se onak bijelo na donjem dijelu donjeg zubnog mesa...jedino me muči ta sinoćnja temperaturica...budemo vidjele kasnije kakvo je stanje kad ju budem za spavanje spremala
Rektalno digitalnim mjerim i oduzmem tipa ak je 37 sa 6 onda je 37 sa 5…. ma ja isto mislim da bi ju moralno peć kad piški jer svuda piše da plaču kad piške…. a ona ništa :) jedino je kenjava ponekad…al opet kažem to su možda i zubi jer joj je dosta neotečeno zubno meso i vidi se onak bijelo na donjem dijelu donjeg zubnog mesa…jedino me muči ta sinoćnja temperaturica…budemo vidjele kasnije kakvo je stanje kad ju budem za spavanje spremala
tempica od zubi ne ide preko 38, sve drugo kaj si napisala meni zvuči kao da su zubi u pitanju.. i zakaj odmah na urin i infekciju, ne kužim.. po čemu je zaključila dok da bi moglo bit to

url=https://lilypie.com]
Rektalno digitalnim mjerim i oduzmem tipa ak je 37 sa 6 onda je 37 sa 5….
Ne znam jesi krivo napisala, ali kad se rektalno mjeri oduzima se 0,5 stupnjeva. Znači ako toplomjer pokaže 37,6 to je u stvari 37,1.
Vjerujem da su zubiči, a možda ju mući i ova promjena vremena.
A mi mame smo profesionalno paranoične pa vidimo simptome i gdje ih nema.
Ja sam znala biti zabrinuta kad bi Hana bila po mojoj procjeni kenjkavija nego inače, pa mi je odmah djelovala i vruča i ne znam što, a na kraju je vjerojatno problem bio u tome što je mjesec bio u sedmom kvadratu trečeg jupetirovog prstena s desne strane
U svakom slučaju prati temperaturu, ako treba daj urin na analizu (to je bar najbezbolnija pretraga!) i držim fige da nije ništa (zapravo sigurna sam)
I javi kakva je tempica bila sad prije spavanja!

Pa nemam pojma :/ preslušala pluča,pogledala grlo i uho i to je sve ok...veli da zubi vjerojatno nisu iako meni to isto vuče na zube.... a pelene popišane ne smrde tak da mi i to isključuje inefkciju....a gle...ona je jučer ujutro imala 38 s 2 znači 38 s 1 ako oduzmem stupanj, od tad je il nema il je 37 sa 6
Al da.... krivo sam napisala...sad sam gledala u memoriji toplomjera zadnja mjerenja...i 38 sa 6 je pokazivalo znači 38 s 1........sad je imala 37 :) nema više panike...bar ne za sada.....al da...ja sam paničar,a dragi blagi hipohondar....super dobitna kombinacija 😒🙌
Al da…. krivo sam napisala…sad sam gledala u memoriji toplomjera zadnja mjerenja…i 38 sa 6 je pokazivalo znači 38 s 1……..sad je imala 37 :) nema više panike…bar ne za sada…..al da…ja sam paničar,a dragi blagi hipohondar….super dobitna kombinacija 😒🙌
Ajde baš mi je drago što je sve ok! Sad se opusti i odmori.

Ok, u isto vrijeme smo pisale post!
Kao što sam već rekla, za bebice smo sve mi paničarke!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji