Cloudy moja je prosli tjedan isto bila bolesna temp je isla do 39.7 isle kod pedice 2 puta dan za danom da je poslusa jer je urin bio super a njoj temp ne pada vadili i krv krv isto super i nakon 4 dana mucenja eto zubica vani i to dva i nakon toga temp pala na 37.2 sta je za bebe normalna temp...tako da ocekuj zubic uskoro :))) inace moja svaki put prije zuba zakuri do 39 i cim on probije sve prodje...jedan dok kaze da nije od zubi drugi kaze da je a ja iz iskustva kazem ako su pluca grlo usi ok onda nema sta drugo bit,sa svih 8 je bila ista prica tako bez panike
Ja planiram krenut u Educarenu na plivanje s njom.. dvije frendice su išle tamo s bebačima i kažu mi da je fenomenalno! Trenerice super, male grupe, sve jako čisto i uredno i da bebe uživaju.. jedino što je dosta skupo.. 500 kn mjesečno!
cloudy, nadam se da je malena dobro!
Curka je ok...jutros brz temperature....a i noćas je malo višr spavala nego prethodnih noći....a bome sam se i ja naspavala....ja isto vjerujem da su zubići ako je sve ostalo ok....al jel nisu 4 i pol mjeseca rano za zube?
Ajde odlično ...ma rano je za izbijanje,ne za neki početak cijele priče,mojoj je već sa 2 počelo
Moja već jedjo mjesec dana,mjesec i pol pojačano slini i gura rukice u usta.... mislim...znam da su zubi i izbijanje koma al ak će to tak biti svaki put kad budu išli van...uhhhh
Cloudy mislim da su nasi kikaci tu negdje (moj 4 I pol mj) I isto se malisa ponasa....slinica I ruke ukljucene na najjace...nekad gura prstice skoro da ce povratit...po noci je cijelo vrijeme na ciki I nervozniji nego inace...samo najcudnije je sto njemu vire dvojka I trojka hehehehe ....bit ce mali vampiric:))).... A kad smo do sad sve izdrzali mozemo I ovo💃🏻👑
Ja sam p* neki dan jer koliko ja znam grčevi traju do 3 mj.baka i strina su mi solile pamet kako mala ima grčeve,jer je jako plakala kad su neki dan bile,da s 5 mjeseci ...mislim gura si šaku,prste,žvače mali prst pa ju dečko zove Dr.Evil iz Austina Powersa jer je još ćelavko hahahaha,gel joj tu i tamo pomaže,one hladilice ništa,kad joj dajem vitamin D zgrabi tu žlicu i nju gricka,jedino joj paše neka plastična zvečkica.Po noći normalno spava,normalno jede,ali imam osjećaj da baš kad tako jako plače da ju bole ti zubi
Sortiraj odgovore
Najstariji