thnx cure! nisam imala pojma da se to moze! danas mi R to javio s posla, da su mu neke njegove kolegice to spomenule, a nas dvoje ko` dva tukca "kaj se to moze??"...
eto, sad sam malo pametnija i informiranija
Upravo citam da je neki klinac u BiH udario proesoricu u skoli u trbuh jer mu je zakljucila jedinicu...s tim da je zena u 6tom mj trudnoce
uzasno je kam ovaj svijet vodi...kakva se to djeca odgajaju...joj bas me zdeprimirao taj clanak jer bojim se da i ja negdje nepogrijesim u odgoju i da nase dijete na kraju nebude mali monstrum
Mislim da mi koje smo ovdje teško da ćemo odgojiti djecu da lupaju druge, a kamoli da lupe trudnicu i nekog starijeg. Barem koliko čitam vaše postove. Taj klinac je to od doma vidio - možda mu se roditelji mlate, vjerojatno mu odgoj baš nije najsjajniji. Jedna stvar da ima 3 godine, pa ne zna još što radi, ali već i moja curka od cca 4 god zna da se ne smije tući i mislim da joj takvo što ne bi palo na pamet. Pogotovo ne sa cca 10-ak godina koliko ima taj dečko.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Drage moje,
evo ja vas pratim vec duze vrijeme a tek nedavno sam se ukljucila na forum :) ja sam iz Istre. mm i ja smo zajedno u 9mj. ce biti 9 godina a od toga smo godinu i pol u braku. Vjencali smo se samo kod maticara, u crkvi nismo niti imamo u planu. I sada smo u 15+3 tjednu trudnoce i ne mozemo biti sretniji :D Beba je super i nedavno smo saznali da je dečko. Vec smo polako poceli sve kupovati, nekako me strah da smo mozda prerano poceli ali tako se veselimo nasoj maloj štruci da nismo mogli jos cekati
Pusa svima
BandB, pozdrav! Cestitam na deckicu. Uzivaj u trudnoci i kupovini stvari za svog sincica. :-)
Ja sam upravo skuzila, da kad bi ovo nase "vjezbanje" slucajno urodilo plodom ovaj mjesec, da mi mi termin bio 8.3. kao i sa Maksimom. Povijest bi se totalno ponovila... Ali ne nadam se da se ne razocaram :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
BandB, dobro nam došla!
ProudMomy, vježbajte, samo vježbajte... Ima nešto u tome... to bi bilo baš super!
Krešimir 19.08.2014. <3
BandB dobro nam dosla...
ProudMomy...zhmmm.... zanimljivo..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
cure jel se javila cloudy?
BandB dobro došla, čestitam na dečkiću
ProudMomy navijamo za vas
Sortiraj odgovore
Najstariji