opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    19. Lipanj 2014. 12:46

BandB dobrodosla :) 
    Stvarno, jel se javila cloudy kome? Jedva cekam da cujem kaj se dogada....

missha
    19. Lipanj 2014. 13:22

Proudmomy :) Mi smo isto vježbali za drugo i slučajno je bio termin 4 dana prije 2. rođendana od veće cure :D Al se manjoj žurilo, pa je 15 dana prije ročkasa rođena :D

BandB
    19. Lipanj 2014. 13:42

jeeeee antonio Istra  hihi... jos neznam, nisam razmisljala bas o tome jer mi je termin tek 10.12. ali zadnji put kad sam bila kod ginekologice dala mi je neku simpa knjižicu o Pulskom rodilištu. Tako da sada to proucavam i raspitujem se jos. Gdje si ti rodila?

antonio
    19. Lipanj 2014. 13:48

BandB ja sam dva puta vec rodila u Puli i sad cu opet za mj dana.ljepi termin mozda urani maleni pa bude za svetog Nkolu joj kako bi to bilo ljepo.Ma da sta i to davaju meni nisu dali knjizicu o Pulskom rodilistu hm.

BandB
    19. Lipanj 2014. 15:05

Daaa.. sv.nikola..mozda i urani :) zove se majka i dijete u Pulskom rodilistu (upute i korisni savjeti)  a nakladnik je opca bolnica pula. I to sam dobila na poklon ali kod privatnice..

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 15:12

gle fakat nema cloudy...a jucer je rekla da ce se javit kad dose od doktora...
    nadam sa da nije nesto poslo po zlu...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 15:16

uh...daj boze da je samo to...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.