Ajme meni. Nema me na netu, neko vrijeme pa vidim da se svašta dogodilo. Pozdrav BandB. Ja nisam rodila u Puli, ali imam prijateljicu koja je i kaže da joj je bilo ok.
Lilica - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem joj vibre da ubrzo bude bolje...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja znam za Lilicu par dana i skroz sam zaboravila tu staviti.. sry cure... bit će ona ok. izdržat će za svoju princezu... znam da je koma biti u bolnici, ali bolje da je tamo pod nadzorom za svaki slučaj. šaljimo joj puno pozitivnih misli i vibracija da što lakše izdrži do idućeg petka
Cure moje, a pa kaj je ovo..?!
... jucer mi je seka isla na pregled i na uzv-u je ustanovljeno da joj bebica ima "izraslinu" na jednom plucnom krilu, i to je toliko veliko da mu se srce pomaknulo u desnu stranu sumnjaju na cistu u najboljem slucaju, ali moze biti i ono najgore...
..sad citam ovo za Lilicu, bas sam se rastuzila....
Nemrem ja to tak....
darija ja se nadam da bude ti seka u redu i da bude sve ok s bebicom...
nasa lilica je hrabra i prebrodit ce to ona...
Laura 21.08.2014 :-*
Ajme DarijaZ - nadam se da će biti sve ok sa sekinom bebom.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Lilice brzo se vrati doma ... Nadam se da je sada sve ok...
Pozitiva, pozitiva.
Šaljemo ti
O joj, kakve vijesti... Baš grozno...
Nadam se da će nam Lilica biti ok, da će nam se ubrzo javiti... Baš sam i pomislila na nju, nekako mi nedostaje netko... I ja šaljem pozitivne misli, i jedva čekam da nam se javi!
TeaOsijek je rekla da će otići na more, pa pretpostavljam da je tamo, da uživa...
DarijaZ, znam da je sigurno i tebi teško zbog seke... Jako mi je žao zbog toga, i iskreno se nadam najboljem mogućem ishodu cijele situcije... Držite se, i ti i ona!
ProudMomy, baš kako kažeš, nekako sam suživila sa svima sa foruma, lijepo je pratiti lijepe stvari, pripreme i sve, ali me tako jako zateknu ovakve nepredviđene situacije...
Krešimir 19.08.2014. <3
Joj cure nema me jedan dan i vec toliko novosti...da saddne nabrajam pojedinacno svima saljem tople morske pozitivne misli...nadam se tj uvjerena sam da ce se sve poteskoce otklonit i da cemo sve uzivati u nasim bebicama...ljubim vas
Sortiraj odgovore
Najstariji