opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 19:31

Ajme meni. Nema me na netu, neko vrijeme pa vidim da se svašta dogodilo. Pozdrav BandB. Ja  nisam rodila u Puli, ali imam prijateljicu koja je i kaže da joj je bilo ok.
    Lilica - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem joj vibre da ubrzo bude bolje...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninika11
    19. Lipanj 2014. 19:35

ja znam za Lilicu par dana i skroz sam zaboravila tu staviti.. sry cure... bit će ona ok. izdržat će za svoju princezu... znam da je koma biti u bolnici, ali bolje da je tamo pod nadzorom za svaki slučaj. šaljimo joj puno pozitivnih misli i vibracija da što lakše izdrži do idućeg petka

DarijaZ
    19. Lipanj 2014. 19:57

Cure moje, a pa kaj je ovo..?! 
    ...  jucer mi je seka isla na pregled i na uzv-u je ustanovljeno da joj bebica ima "izraslinu" na jednom plucnom krilu, i to je toliko veliko da mu se srce pomaknulo u desnu stranu  sumnjaju na cistu u najboljem slucaju, ali moze biti i ono najgore...
    ..sad citam ovo za Lilicu, bas sam se rastuzila.... 
    Nemrem ja to tak....

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 20:01

darija ja se nadam da bude ti seka u redu i da bude sve ok s bebicom...
    nasa lilica je hrabra i prebrodit ce to ona...

Laura 21.08.2014 :-*

renata6
    19. Lipanj 2014. 20:19

Lilice, drž se zbog sebe i svoje curke!

Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 21:03

Ajme DarijaZ - nadam se da će biti sve ok sa sekinom bebom.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• mama@
    19. Lipanj 2014. 22:40

Lilice brzo se vrati doma ... Nadam se da je sada sve ok... 
    Pozitiva, pozitiva.
    Šaljemo ti   

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 22:40

O joj, kakve vijesti... Baš grozno...
    Nadam se da će nam Lilica biti ok, da će nam se ubrzo javiti... Baš sam i pomislila na nju, nekako mi nedostaje netko... I ja šaljem pozitivne misli, i jedva čekam da nam se javi!
    TeaOsijek je rekla da će otići na more, pa pretpostavljam da je tamo, da uživa...
    DarijaZ, znam da je sigurno i tebi teško zbog seke... Jako mi je žao zbog toga, i iskreno se nadam najboljem mogućem ishodu cijele situcije... Držite se, i ti i ona!
    ProudMomy, baš kako kažeš, nekako sam suživila sa svima sa foruma, lijepo je pratiti lijepe stvari, pripreme i sve, ali me tako jako zateknu ovakve nepredviđene situacije...

Krešimir 19.08.2014. <3

piper
    20. Lipanj 2014. 07:40

Joj cure nema me jedan dan i vec toliko novosti...da saddne nabrajam pojedinacno svima saljem tople morske pozitivne misli...nadam se tj uvjerena sam da ce se sve poteskoce otklonit i da cemo sve uzivati u nasim bebicama...ljubim vas

mare27
    20. Lipanj 2014. 08:13

lilice nadam se da je sve ok...pusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.