znam da rade, al po njihovoj veličini (100+ kg obadvoje) nekak volim to izostavit iz glave hahahha
Joj sto se toga tice i ja sam nekak za to da svako zivi sam. Kazem muz nema starce, ali moji recimo obozavaju mm-a, no da moramo zivjeti svi zajedno, ne znam bas kako bi to sve skupa izgledalo. Ovako je svatko na svojoj strani i u svojoj kuci (stanu), svadjamo se, seksamo se i gledamo tv i nitko nikom ne smeta. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
haha....nego ako se ne varam tebe danas ceka prvi pregled??? kad ides??
Laura 21.08.2014 :-*
slična priča je i kod mene cloudy,imam i svekra i svekrvu iako ne još službeno ali smatram to već gotovom stvari( vjenčanje je za 16 dana) , odnos nam je ajmo reči ok,ne viđamo se često pa je ok,al da smo svaki dan zajedno bojim se da to nebi štimalo. U početku je bila bolja stvar i onda smo došli do zaključka da poslije vjenčanja živimo kod mene sa mojim( što je za mene i + ali i - ) ali nemamo izbora kod njih nema mjestamdoslovno i kad smo im to rekli mislila sam da će me skroz zamrzit jer je prvi sin i kao odlazi od kuće,ali sve smo to ublažili odlukom da je to samo privremeno dok ne izgradimo kuću. Kod njih stvarno nemamo mjesta al glavno da svako malo lagano podbadanje u smislu kak njega više ne bude tamo,na šta ja poludim(ali i da ima mjesta bojim se da ja tamo nebi htjela živjet ) sve u svemu dobro je to što se ne viđamo često pa ajmo reči dobro se slažemo
ProudMomy bas super..... mi se ne mozemo ni poseksat na miru kad ova baba preko zida nase sobe ima svoju...ah...ah...
hehe Tina0208 ja i moj dragi,soba do nas moji roditelji,šta da ti još kažem...u početku me sestra pitala a kak vi mislite napravit bebu? hehhe
Tina... da... od 3 do 6 mogu doći... budem bila već oko 20 do 3 tek tolko da probam biti prva na redu :) a nervozna sam pomalo ... nadam se da će sve ok biti... bar ako nešto nije ok da se da zalječiti ... nekak sam se navikla na pomisao da sam trudna i da će beba doći pa bi mi bilo grozno da bude drukčije... ali sve u svemu, po mom filingu bi moralo bit ok... danas me malo štreca dolje s lijeve stzrane kod jajnika... ali to je valjda normalno ... možda sam se i nagnječila dok sam spavala
mare haha...dobra ti je seka...svaka cast...
cloudy evo ja drzim figice da sve bude u redu...mora bit u redu... premda danas vrlo vjerojatno neces ni obavit nis drugo osim pregleda,eventualno ultrazvuk ako ga imaju u ordinaciji,al za tjedan dana bi vec mogla napravit sve i bez brige ces uzivat u trudnoci...
ma bitan mi je samo ultrazvuk da smaknem vanmaterničnu iz glave... tog mi je jedino frka..iako ne znam zašto... hvala ti na držanju figica :) ja se javim nekad popodne
joj nemoj na to misliti...sve ce bit u redu... sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji