opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Lipanj 2014. 11:46

znam da rade, al po njihovoj veličini (100+ kg obadvoje) nekak volim to izostavit iz glave hahahha

18. Lipanj 2014. 11:56

Joj sto se toga tice i ja sam nekak za to da svako zivi sam. Kazem muz nema starce, ali moji recimo obozavaju mm-a, no da moramo zivjeti svi zajedno, ne znam bas kako bi to sve skupa izgledalo. Ovako je svatko na svojoj strani i u svojoj kuci (stanu), svadjamo se, seksamo se i gledamo tv i nitko nikom ne smeta. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    18. Lipanj 2014. 11:56

haha....nego ako se ne varam tebe danas ceka prvi pregled??? kad ides??

Laura 21.08.2014 :-*

mare27
    18. Lipanj 2014. 11:58

slična priča je i kod mene cloudy,imam i svekra i svekrvu iako ne još službeno ali smatram to već gotovom stvari( vjenčanje je za 16 dana) , odnos nam je ajmo reči ok,ne viđamo se često pa je ok,al da smo svaki dan zajedno bojim se da to nebi štimalo. U početku je bila bolja stvar i onda smo došli do zaključka da poslije vjenčanja živimo kod mene sa mojim( što je za mene i + ali i - ) ali nemamo izbora kod njih nema mjestamdoslovno i kad smo im to rekli mislila sam da će me skroz zamrzit jer je prvi sin i kao odlazi od kuće,ali sve smo to ublažili odlukom da je to samo privremeno dok ne izgradimo kuću. Kod njih stvarno nemamo mjesta al glavno da svako malo lagano podbadanje u smislu kak njega više ne bude tamo,na šta ja poludim(ali i da ima mjesta bojim se da ja tamo nebi htjela živjet ) sve u svemu dobro je to što se ne viđamo često pa ajmo reči dobro se slažemo

Tina0208
    18. Lipanj 2014. 11:58

ProudMomy bas super..... mi se ne mozemo ni poseksat na miru kad ova baba preko zida nase sobe ima svoju...ah...ah...

mare27
    18. Lipanj 2014. 12:03

hehe Tina0208 ja i moj dragi,soba do nas moji roditelji,šta da ti još kažem...u početku me sestra pitala a kak vi mislite napravit bebu? hehhe

cloudy
    18. Lipanj 2014. 12:05

Tina... da... od 3 do 6 mogu doći... budem bila već oko 20 do 3 tek tolko da probam biti prva na redu :) a nervozna sam pomalo ... nadam se da će sve ok biti... bar ako nešto nije ok da se da zalječiti ... nekak sam se navikla na pomisao da sam trudna i da će beba doći pa bi mi bilo grozno da bude drukčije... ali sve u svemu, po mom filingu bi moralo bit ok... danas me malo štreca dolje s lijeve stzrane kod jajnika... ali to je valjda normalno ... možda sam se i nagnječila dok sam spavala

Tina0208
    18. Lipanj 2014. 12:13

mare haha...dobra ti je seka...svaka cast...
    cloudy evo ja drzim figice da sve bude u redu...mora bit u redu... premda danas vrlo vjerojatno neces ni obavit nis drugo osim pregleda,eventualno ultrazvuk ako ga imaju u ordinaciji,al za tjedan dana bi vec mogla napravit sve i bez brige ces uzivat u trudnoci...

cloudy
    18. Lipanj 2014. 12:19

ma bitan mi je samo ultrazvuk da smaknem vanmaterničnu iz glave... tog mi je jedino frka..iako ne znam zašto... hvala ti na držanju figica :) ja se javim nekad popodne

Tina0208
    18. Lipanj 2014. 12:26

joj nemoj na to misliti...sve ce bit u redu... sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.