opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    18. Lipanj 2014. 12:28

sretno cloudy

cloudy
    18. Lipanj 2014. 12:29

znam da će  biti... stalno pozitivno razmišljam :) jer tvrdim da ak loše misliš da će se i loše dogodit, samo što mi je ovo ušlo u glavu prošli tjedan i vrzma se lagano negdje od iza... ali nema crnih misli... sve će biti super :D

ninika11
    18. Lipanj 2014. 12:34

cloudy to štrecanje dole ti je normalno.kao da trebaš m dobit.meni ti tako zna biti još i nakon pregleda. jučer me je dole probadalo i bio mi pritisak nenormalan. jedva čekam ove vanjske ultrazvuke

• mama@
    18. Lipanj 2014. 12:43

cloudy sretno kod ginića.  Javi novosti

18. Lipanj 2014. 13:01

Cloudy sretno i bez negative molim, sve je ok! :-) Javi nam se poslije.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

krafnica
    18. Lipanj 2014. 13:35

Sad je cloudy kod ginica. Nadam se da ne panicari. Sretno :)

piper
    18. Lipanj 2014. 13:45

mi neživimo ni sa mojima ni sa njegovima...al da i jedni i drugi znaju pametovat e to vam nemogu opisat...srećom dost rijetko se viđamo (sad dva vikenda za redom s njegovima jer je bila takva situacija da se moralo) al i tad me izbace iz takta...a ponekad je sve super...ma kad malo bolje razmislim čudna smo mi neka kobinacija

DarijaZ
    18. Lipanj 2014. 14:01

ajmee, sta ste se raspisale....

imam sve sakramente, isla sam na vjeronauk, ali zato da ne visim po skoli dok su ostali na satu vjeronauka, osobno vjerujem u univerzalnu ljubav ( ili Boga, nazovite to kako hocete), a kad sam zivjela sa starcima, slavili smo blagdane iz tradicije i jer je fora kad svi skupa kitimo bor i farbamo jajca, a ne iz nekih vjerskih pobuda...R nije krsten, i totalni je ateist, dijete ne planiramo krstiti, a ako ce mali to jednog dana htjeti, a sto da mu branim ? inace, volim Božić jer je sve super kičasto i šareno, i meni je to zabavno i fora iz čisto konzumerističke strane...

...a sto se svekrve tice...ne zivimo s njom, hvala bogu...R-ovi su svi u Slavoniji, ne vidjam ih cesto, jednom u par mjeseci...i za to vrijeme se dobro slazemo...voli ona mene, stalno me grli i ljubi i svasta nesto....njegov tata isto...imamo dobar odnos, ali mislim da to nebi bilo tako dobro da smo svi na okupu, jer vidim kako to funkcionia sa R-ovim bratom i sogoricom...ne zive zajedno, ali relativno blizu, i starci se petljaju u sve....tako da nas odnos je ovako skroz solidan, vjerojatno zato jer zivimo ualjeni 250 km..

piper
    18. Lipanj 2014. 14:35

e cure...upravo sam vidjela da postoje i pelene za kupanje u moru...presmješno mi je to...mislim pa kaj će bebačima još i to...neznam meni se to nesviđa i sigurna sam da to nebudemo koristili...kaj mislite o tom???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.