znam da će biti... stalno pozitivno razmišljam :) jer tvrdim da ak loše misliš da će se i loše dogodit, samo što mi je ovo ušlo u glavu prošli tjedan i vrzma se lagano negdje od iza... ali nema crnih misli... sve će biti super :D
cloudy to štrecanje dole ti je normalno.kao da trebaš m dobit.meni ti tako zna biti još i nakon pregleda. jučer me je dole probadalo i bio mi pritisak nenormalan. jedva čekam ove vanjske ultrazvuke
Cloudy sretno i bez negative molim, sve je ok! :-) Javi nam se poslije.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mi neživimo ni sa mojima ni sa njegovima...al da i jedni i drugi znaju pametovat e to vam nemogu opisat...srećom dost rijetko se viđamo (sad dva vikenda za redom s njegovima jer je bila takva situacija da se moralo) al i tad me izbace iz takta...a ponekad je sve super...ma kad malo bolje razmislim čudna smo mi neka kobinacija
ajmee, sta ste se raspisale....
imam sve sakramente, isla sam na vjeronauk, ali zato da ne visim po skoli dok su ostali na satu vjeronauka, osobno vjerujem u univerzalnu ljubav ( ili Boga, nazovite to kako hocete), a kad sam zivjela sa starcima, slavili smo blagdane iz tradicije i jer je fora kad svi skupa kitimo bor i farbamo jajca, a ne iz nekih vjerskih pobuda...R nije krsten, i totalni je ateist, dijete ne planiramo krstiti, a ako ce mali to jednog dana htjeti, a sto da mu branim ? inace, volim Božić jer je sve super kičasto i šareno, i meni je to zabavno i fora iz čisto konzumerističke strane...
...a sto se svekrve tice...ne zivimo s njom, hvala bogu...R-ovi su svi u Slavoniji, ne vidjam ih cesto, jednom u par mjeseci...i za to vrijeme se dobro slazemo...voli ona mene, stalno me grli i ljubi i svasta nesto....njegov tata isto...imamo dobar odnos, ali mislim da to nebi bilo tako dobro da smo svi na okupu, jer vidim kako to funkcionia sa R-ovim bratom i sogoricom...ne zive zajedno, ali relativno blizu, i starci se petljaju u sve....tako da nas odnos je ovako skroz solidan, vjerojatno zato jer zivimo ualjeni 250 km..
e cure...upravo sam vidjela da postoje i pelene za kupanje u moru...presmješno mi je to...mislim pa kaj će bebačima još i to...neznam meni se to nesviđa i sigurna sam da to nebudemo koristili...kaj mislite o tom???
Sortiraj odgovore
Najstariji