opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Kolovoz 2014. 14:57

I prije prve vjestice treba pazit na kontracepciju :-P

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 15:08

Proudmomy... vidi, ali ja mislim da on može i bez vlaženja... znači samo ga utrljaš... a pjena ti izlazi iz tog spreja :) meni na tepihu isto piše da se ne smije vlažiti i od ovog mu ništa nije bilo... a vanish za suho pranje mi nije skinuo mrlje koje su bile

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 15:21

ProudMomy, nadam se dobrim nalazima skupa s tobom i ostalim curama! BTW, ja sam uvijek tepihe i garniture prala sa Vanish pjenom. Radi na istom principu kao to sredstvo što ti je cloudy opisala - znači nanese se pjena i nakon nekog vremena usisa. 
    ninika, ma neka je taj šećer u redu, baš super!
    Tea, pa bravo... Sad kreće prava akcija... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 15:22

Mmama i Proudmomy svakako znam da se trebam pazit budem neko vrijeme .. A onda mozda J dobije seku

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 15:24

Proudmomy ja ti kupujem u kauflandu za ciscenje kao izlazi neka pjena ali je suho pranje gore ima kao mekane spuzvice koje uklanjaju prljavstinu a nije mokro..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 15:27

Vidi si još na uputama, ali mislim da može i bez vlaženja, samo utrljaš i ostaviš 4 sata... ja sam koristila spužvicu za suđe full malo navlaženu na početku i tako to utrljavala... znači nisam više vlažila osim na samom početku...  ne znam točno kak se zove, ali ti je sprej veći od klasičnog (ako je klasični boca spreja laka za kosu) plave boje i piše tepissche (ili tako nekako) na njemu... cijena ti je oko 39 kn i nalazi ti se na polici s ostalim stvarčicama za pranje tepiha u Mulleru... drugdje to nisam našla

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 15:36

*fulala broj...cijena je oko 29 ne 39 kn :D

14. Kolovoz 2014. 15:45

Ici cu mozda vec danas do Mullera pa cu pogledat za to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 15:51

:) ja sam s tim za tepihe super zadovoljna... ono, nakon što sam ih oprala s tim još mi se par dana miris osjetio u kući :) a i cijena je najpovoljnija od svih tih stvarčica, pogotovo ako s vanishom uspoređuješ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.