Mom Lukasu najdraža bajka je Tarzan,kaže da mu je uzbudljiv taj njegov život u đungli,igranje s majmunima i ostalim životinjama,te zato što ima puno akcije u knjizi a to je malim dečkima od 5 godina jako zabavno..
Mojoj curici najdraza bajka je TRNORUŽICA..i meni je ta bila omiljena u mom djetinjstvu..zato sam ponosna..ISTA JA ;))
Moja dva dječaka svaki dan traže da im čitam ili 'Tri Prašćica', ili 'Vuk i sedam kozlića'! S tim da priču 'Vuk i sedam kozlića' malo promijenim da nije tako grub završetak! Vrijeme je za nove priče! :) haha.
moja princeza obožava da joj se čita, trenutačno je Fifi najomiljenija. ali Vile bi bile puno pogodak :-)
Mojoj bebi najdraža je vuk i 3 praščića. Raspameti se na ilustracije i vriska od sreće. :) Preslatko :)
Moja djevojčica obožava Zlatokosu. Uživa dok joj čitam priču. Obožava knjige, jako je brižna prema svim svojim knjigama. Mislim da bi ova knjiga kod nas sigurno bila iskorištena i očuvana :)
Moj sin obožava Pinokia,a kćeri su najdraži likovi iz ''Iz vrta pod zvijezdama''! Čitamo im svaku večer ili ja ili muž. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji