Moji obozavaju Tri praščića, pogotovo onaj dio kad vuk otpuše kuću i onda se natječemo tko će je jače otpuhati ;)
Moji dečkići oduvijek jako vole priče, klasične bajke ili neke koji skupa izmišljamo prije spavanja:) Voljela bih im čitati i ove bajke iz knjige, pogotovo Vilenjak srebrne frule, jer mi je stariji jako sramežljiv.
Naša curica obožava Karla zečića! Iako su stranice pomalo ''iscrtane'', još uvijek redovno čitamo...
Moja trogodišnja curica voli da joj se puno čita.Ako poslije posla ne pročitamo desetak knjigica nije zadovoljna, a kad ide spavati voli Snjeguljicu i uvijek me pita zašto su patuljci otišli na posao u rudnik i ostavili samu Snjeguljicu.
Nas Leo obožava ružno pače...voli patkice i obožava kad mu čitamo tu bajku.Čak mu je i najdraža pjesma pačji ples koji puštamo 20 puta tokom dana i imamo i koreografiju uvježbanu :)
Moja curica najviše voli Tri prašćića. Imamo nekoliko knjiga u kojima se nalazi i sve redovito čitamo. Crtić 3 prašćića obožava :D
Moja curice najviše vole crvenkapicu, mačak u čizmama i pinokija klasične priče koje sam i ja volim):-)
Mislim da su bajke i bilo kakve knjige općenito veliko blago...pa zato ja svojoj djevojčici volim jako puno čitati...već mi i sama može pomoći sa pokojom riječi...Najdraži su joj pokloni priče, bilo kakve, što šarenije to njoj draže...ipak se nekako "Alice u zemlji čudesa" ističe najviše, a svaku večer nakon priče, poželim joj laku noć, a ona meni kaže da mora ići jer ide hvatati bijelog zeca u zemlji čudesa...meni jako ugrije srce, jer znam da je sretna i zadovoljna. Dječjoj mašti nema kraja ... :)
mom mališanu najviše se sviđa "Autobus plave boje" ,jer je opčinjen prijevoznim sredstvima. Doduše tek mu je 15 mj al tu knjigicu mi uvijek donosi da mu pročitam.
Sortiraj odgovore
Najstariji