Omiljene dječje bajke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • patrizia.chiepolomihocic
    13. Veljača 2014. 13:52

Moji obozavaju Tri praščića, pogotovo onaj dio kad vuk otpuše kuću i onda se natječemo tko će je jače otpuhati ;)

• coloda
    13. Veljača 2014. 13:53

Moji dečkići oduvijek jako vole priče, klasične bajke ili neke koji skupa izmišljamo prije spavanja:) Voljela bih im čitati i ove bajke iz knjige, pogotovo Vilenjak srebrne frule, jer mi je stariji jako sramežljiv.

• Vlatka26
    13. Veljača 2014. 13:57

Naša curica obožava Karla zečića! Iako su stranice pomalo ''iscrtane'', još uvijek redovno čitamo...

bertoschka
    13. Veljača 2014. 14:03

Moja trogodišnja curica voli da joj se puno čita.Ako poslije posla ne pročitamo desetak knjigica nije zadovoljna, a kad ide spavati voli Snjeguljicu i uvijek me pita zašto su patuljci otišli na posao u rudnik i ostavili samu Snjeguljicu.

• majaleo
    13. Veljača 2014. 14:04

Nas Leo obožava ružno pače...voli patkice i obožava kad mu čitamo tu bajku.Čak mu je i najdraža pjesma pačji ples koji puštamo 20 puta tokom dana i imamo i koreografiju uvježbanu :)

• daria_pile
    13. Veljača 2014. 14:20

Moja curica najviše voli Tri prašćića. Imamo nekoliko knjiga u kojima se nalazi i sve redovito čitamo. Crtić 3 prašćića obožava :D

zoran.janekovic
    13. Veljača 2014. 14:42

Moja curice najviše vole crvenkapicu, mačak u čizmama i pinokija klasične priče koje sam i ja volim):-) 

• PP
    13. Veljača 2014. 14:44

Mislim da su bajke i bilo kakve knjige općenito veliko blago...pa zato ja svojoj djevojčici volim jako puno čitati...već mi i sama može pomoći sa pokojom riječi...Najdraži su joj pokloni priče, bilo kakve, što šarenije to njoj draže...ipak se nekako "Alice u zemlji čudesa" ističe najviše, a svaku večer nakon priče, poželim joj laku noć, a ona meni kaže da mora ići jer ide hvatati bijelog zeca u zemlji čudesa...meni jako ugrije srce, jer znam da je sretna i zadovoljna. Dječjoj mašti nema kraja ... :)

• medobrundo
    13. Veljača 2014. 14:47

mom mališanu najviše se sviđa "Autobus plave boje" ,jer je opčinjen prijevoznim sredstvima. Doduše tek mu je 15 mj al tu knjigicu mi uvijek donosi da mu pročitam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.