Omiljene dječje bajke

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koja je vašem djetetu najdraža bajka? Tri odgovora koja nam ostavite od četvrtka 13. veljače do srijede 19. veljače u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna ‘Vile za laku noć’ u izdanju Planetopije.
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/razvoj-od-4-do-6-godine/bajka-koja-ce-pomoci-sramezljivoj-djeci-1183 [klokanica.24sata.hr]

  • minoeka

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Moja curica voli listati svakojake bajke i slikovnice, mama ih naravno čita i oživi svaki lik, a trenutno najviše voli;  Vuk i sedam kozlića, Crvenkapica i Ljepotica i zvijer.

  • Avatar sanja51

    sanja51

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    mom sinu je najdraža priča “Vuk i sedam kozlića”,Pepeljuga i Aladin.bilo bi lijepo da osvojim knjigu za mog sina.imam i veće cure,ali isto vole čitati bajke,pa tako i one njemu znaju čitati da ne čitam samo ja.

    sanja 51

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Naša kći ipak najviše od svih priča i bajki voli one izmišljene :) Tata i mama joj često izmišljaju priče u kojima je glavni lik djevojčica (ona) koja se kao i ona voli igrati i biti u centru pažnje i ne voli da joj drugi naređuju pa radi sve po svom, a zbog toga često upadne u neke problemčiće. Pa svaka priča nosi neku pouku, zašto treba slušat mamu i tatu, zašto su doktori dobri i tako ;) Jako voli te priče i često ih ona sama priča nama :D Ima 2 godine i 8 mjeseci.
    A od klasičnih priča joj je trenutno najnapetija Crvenkapica, premda voli sve priče u kojima je vuk :D

  • Avatar IvanaFF

    IvanaFF

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje dvoje djece najviše vole svoje izmišljene priče koje ispričaju nakon igranja sa najčešće Playmobil vitezovima te konjićima i legićima.Omiljne bajke moje kćeri su:101 dalmatiner,Trnoružica,Pepeljuga,Ljepotica i zvijer,Crvenkapica…,a sin je malo stariji on uživa u bajkama koje on sam čita sestri i knjigama o zmajevima i dinosaurima.Zato često voli ići u kjnižnicu jer tamo su najljpše knjige o zmajevima.Oboje vole često otputovati u svoj izmišljeni svijet i imam osjećaj da kad su u tom svom svijetu onda su ispunjeni.

  • Avatar Lucka

    Lucka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja curica najviše voli papati listove,i baš u njima uživa…A najdraže su joj knjige di su životinjice.  101dalmatiner, kralj lavova i pepeljuga.

  • Avatar Jesenka

    Jesenka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje cure( Beata i Vivia) i ja obožavamo čitati. Kada čitamo nešto novo uzbudjene smo i jedva čekamo upoznati nove likove, putovati kroz mjesta i čaroliju… Čitamo sve, “klasike”, priče o vilama i princezama, bajke 1001 noći, priče za djecu iz Kine i Tibeta, priče iz čarobne svjetiljke… Ali uvijek rado ponovno pročitamo Ljepoticu i zvijer, Matovilku, prekrasnu priču Oh, kako je lijepa Panama i najdražu nam Čudesno putovanje patuljka Valentina.

  • Avatar mumangels

    mumangels

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica voli Trnoružicu,  a dječak oooooooobbbbbbbbboooooooooožžžžaaaaaavvvvvvaaaaaaa Pepeljugu koja je već danima na “ reapit file ”

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Moja cura voli priče svih vrsta, od onih kad joj prepričavam svoj dan na poslu ili kad joj neku dječju pjesmicu prepričavam u obliku priče.
    Najdraža i naša najposuđivanija knjiga u knjižnici je slikovnica “Ja” i “pogodi koliko te volim”.
    Sve donedavno nisam kćeri čitala klasične bajke jer ih prije 3,5-4 godine nisu u stanju shvatiti i nisu prikladne za raniju dob. Čitali smo uglavnom razne poučne priče gdje su glavni likovi životinje ili djevojčice koje peru zube, vole se igrati i dobri su prijatelji…
    Nedavno smo počeli sa klasičnim bajkama, i od ovih par koje smo pročitali najdraži su joj Ivica i Marica, te Pinokio.
    Fascinantan joj je nos koj raste i kako je Marica gurnula vješticu u peć (meni je zanimljivo da se ni osvrnula nije na kućicu od čokolade i keksa :D)

  • Avatar veljaca1976

    veljaca1976

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Moj mali slavljenik kojem je sutra na Valentinovo rodjendan…<3 obožava, doslovce obožava da mu pričam Crvenkapicu. Najviše mu se svidja onaj dio kad strašni vuk sretne Crvenkapicu u šumi, tu raširi one svoje male oči i gleda me s takvim zanimanjem i napetošću kao da mu prvi put pričam tu priču. Mama ponekad mora čak tri puta ispričati Crvenkapicu, jer je moja mala ljubav neumorna, i čim završim, poljubim ga i kažem Laku noć, misleći to je to, on samo uzdahne i kaže Još. Ajme meni, ali ja obožavam njega pa mi i nije tako teško…

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.