Ja sam mislila da se haljine lakše nađu. Ali očito da baš i nije tako..
Ja tražim hlače. Našla sam jedne jedine u HM-u koje su mi odgovarale i od onda ništa. A ne mogu 5 dana u tjednu na posao nositi iste trudničke traperice. S time, da traperice (osobito svjetle) nisu baš poželjne kod mene na poslu. Uvijek bih nosila neke hlače s uskim nogavicama u bojama (crna, tamnoplava, bež..). A naći takve trudničke je nemoguća misija...
Probala sam jedne u C&A i skoro sam ih u kabini škarama izrezala kako su bile neudobne na koži. A da ne govorim da su mi džepovi stajali na polovici bedara. Što je s tim trudničkim hlačama i džepovima? Zar ih ne mogu staviti malo više?
Ryanne, ako išta nađeš, molim te javi jer ja imam iste probleme. Zasad nosim one tajice-traperice i preko dugačku usku majicu i gore vestu; ali uskoro ću trebati nešto drugo. Imam jedne trudničke traperice koje su, kako ti kažeš, baš traperice, više za šetnju prirodom nego za posao, ne mogu ih ni zamisliti na neke cipele.
Kupila sam u Bipi trudničke najelonke i super su mi, ali suknje isto polako otpadaju jer me stišću, sve si mislim da bi u C&A mogla barem neku trudničku suknju naći..
Pogledat ću što ima Benetton, nemam baš u blizini ali budem otišla.
Te najlonke iz BIPE imam i ja i super su mi.
Kupovala sam i one tanje u dm-u, ali bi mi se nakon dva dana već poderale.
Ovih dana ću skoknuti u HM na Cvjetnom pa možda tamo nešto nađem. Ove trapke koje nosim sam kupila u Areni. Ima super izbor hlača, ali jako male brojeve.
Tražim i haljine za posao pa ako netko zna... Znači, 3/4 rukavi, do koljena.. Najbolje mi odgovara jedna moja stara haljina koja je onako na princip duže široke košulje i ima pasicu. Isto iz HM-a. Ali takvih više nema. Znači ovako nešto, ali duže naravno: www.lulus.com/products/olive-oak-a-shirt-thing-navy-blue-shirt-dress/112234.html
Ne volim okrugle izreze jer mi sise izgledaju ooogromo u njima.
Gledala sam i ja hlače u h&m-u u Areni. Taj broj 34 mogu možda na ruke navući. Nisam bucika ali i inače mi trebaju njihove hlače bar 40. Budem i ja okušala sreću za vikendTnx za info za najlonke, budem to probala. Za sada nosim obične iz Jadrana, dosta su visoke pa mi budu iznad trbuha.
A jeste gledale za robu na Asosu? Meni su oni bili rezerva ako ne nađem ništa kod nas. Imaju zgodnih stvari.
Ja inače nosim veličinu 38, ali HM-ove trudničke mi trebaju 40. A nisam se udebljala u bokovima i stražnjici. Tako da su te 34 valjda 32. Kako ti kažeš, na ruku navući.
Gledala sam i ja na ASOS-u, ali cijene su dovoljno visoke da ne kupujem na blef, odnosno da ne isprobam. Npr. u HM-u bih kupila hlače 38 ovako od oka. A na kraju tek u 40 stanem.
Napokon sam našla haljinu,i to u new yorkeru.bezveze ušla na nagovor muža jer tamo rijetko sta nađem ...probala desetak haljina i na kraju kupila bijelu čipkastu sa rozom podstavom.. Meni je malo presvecana ali dragi je bio oduševljen pa sam si ju uzela
Sortiraj odgovore
Najstariji