I moja je M i rastezljiva je pa mi je to super posto iz dana u dan postajem sve šira morat cu i ja do zare mozda nađem neku košuljicu il tak nekaj
U h&mu imas prekrasnih trudnickih kosuljica laganih. Bas ljetnih prelijepih.. Ajde imam sliku na mobitelu pa ti sad u pp posaljem da vidis.. :) cak je i cijena pristupacna.. Sad ne znam kakve te kosuljice zanimaju imaju te lagane, kao traper kosuljice stvarno svega imaju.. :) i ja moram sad ic jedan dan do citya po robicu :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
HM... ima super haljina, košuljica,jedino tamo sam kupovala u trudnoći....Mama nova-bespotrebno bacanje novaca,sve preskupo,a nema bas neki ni izbor,bar za moj ukus...
Ja sam prošli tjedan kupila trudničku traper suknju u Mama Novi, za 200kn i jako sam zadovoljna. Tako da, moj stav bi bio da se isplati otići i pogledati pa nešto probrati. Ovo mi se ne čini skupo, suknja je odlična, tamni traper i do koljena tako da vjerujem da ću ju nositi i privatno i na poslu, sad na najelonke, a kasnije na gole noge i gore mogu kombinirati što mi odgovara.
da, i ja sam pocela kupovat trudnicku odjecu. kupila sam traperice u H&M-u, 299 kn ali uistinu u zivotu nisam imala bolje i udobnije i moci cu ih normalno medu ljude nositi, na posao. Takoder kupila sam i trudnicke tajice za 69 kn. U mani sam kupila trudnicku majicu za 100 kn i jednu stvarno divnu haljinu mornarsku,lijepo stoji samo mi je jos mali stomacic za nju. Po kuci mislim nositi moje sire majice i trenerke a malo cu posuditi i od muza odjecu kad mi bukne trbuh
Čujte, glede ASOS-a, ja sam od njih naručila jednu haljinu, nešto slično ovoj: www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Exclusive-Scallop-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4593447&cid=5813&sh=0&pge=2&pgesize=204&sort=-1&clr=Black&totalstyles=774&gridsize=3
U suštini sam zadovoljna time što sam dobila. Nije to neka vrhunska kvaliteta, ali H&M prodaje bar 20 puta gore dronjke. Mjere je lako skužiti, imate tablicu gdje vam piše što odgovara kojoj veličini i bez problema sam pogodila.
Jedino što je ta haljina zapravo za poveliki trbuh. Meni je ovo prva trudnoća pa nisam znala kako ću izgledati, sad sam 5 mjeseci trudna i kak stvari stoje, meni bi ta haljina mogla koristiti tek negdje u 7. mjesecu trudnoće jer sad u njoj izgledam kao da sam šatorsko krilo navukla na sebe.
Lidija87, slažem se. Ja sam kupila jedne trapke za 299kn i jedne za 199kn u HM-u i obožavam ih. Toliko su mekane i udobne da se ne skidam iz njih. Malo su mi velike oko struka, ali uskoro će se to popuniti.
A i sigurno ću ih nositi još neko vrijeme (nadam se, kraće ) nakon poroda jer se uopće ne skuži da su trudničke. Ljudi me ispituju zar me ništa ne tiskaju trapke.
Ja takoder nosim br. 38, a trudnicke iz h&m moram uzimati broj 40. Ali trapke su im zakon, stvorene za nas.. Preudobne i premekane. I tajice, trenirke iz h&m savrsene.. I ko sta treba od trudnicke robe trcite u h&m. Cijene i kvaliteta prihvatljiva. :):)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Joooooooooj meni trebaju tajice, ima li i trudničkog donjeg rublja u h&m-u??? Ja bih se sutra zaletila jer nemam još ništa od komotne robice a trbuh mi je kao u petom mjesecu
Što se tiče Asosa ja već tri godine naručujem njihovo i njihov sam veliki obožavatelj
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Sortiraj odgovore
Najstariji