Odjeća za trudnice

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Bebach22

    Bebach22

    Broj poruka: 179

    Prijavi adminu

    Trebam pomoooooc….za mjesec dana idemo za krsne kumove,vikend prije idemo na firmu,i sad….ja bi htjela kupit si neku haljinu posto će mi i mm bit u odjelu…i jučer se mi zaputili u west gate u shoping,prešli sve dućane al haljinu nisam našla Sve koje su mi se svidjele su mi prekratke,trbuh mi pobere dosta Cure,imate vi kakav savjet,prijedlog,ideju,gdje da idem tražit haljinu??

  • Avatar Dea23

    Dea23

    Broj poruka: 718

    Prijavi adminu

    Savjetovala bih ti da ideš kupovati tjedan dana prije, jer još za mjesec dana ko zna kakav će biti trbuščić :) I možda bi ti neke lijepe trudničke hlače i gore tunika/ košulja bile sretnije rješenje ak ne nađeš haljinu. Probaj h&h

  • Avatar Dea23

    Dea23

    Broj poruka: 718

    Prijavi adminu

    Ili si jednostavno daj sašiti po mjeri, neće te ispast ništa skuplje, a bit ćeš zadovoljna. I ako ti može neki kroj napraviti da se poslije trudnoće može prepraviti/suziti pa da ti posluži :)

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Kaj ni u mama nova nisi niš našla?

  • Avatar Bebach22

    Bebach22

    Broj poruka: 179

    Prijavi adminu

    Nisam mislila kupit jučer osim da sam našla neku u koju bi se zaljubila na prvi pogled onda nebi mogla odoliti Al bas sam bila razočarana jer mi nijedna koju sam probala nije bila dobra..ja bi neku da je mrvicu iznad koljena,čak mi ni boja nije bitna..a onaj mama nova dućan il kak se vec zove je grozan,sve neke bapske haljine i dost su skupe Čini se da ću morat dat šivati,nadam se da me neće skupo to doc(mislila sam izdvojit do 400kn za haljinu)

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Ja sam imala sličan problem (imaš i temu na Trudnoći - Svečana odjeća u trudnoći čini mi se). Naime bila sam vjenčana kuma u 7. mjesecu trudnoće i također sam obišla sve moguće trgovine ali nisam ništa našla. Na kraju sam kupila 2 haljine u Orsayu. Jedna je bila sječena ispod grudi a kako je inače malo ispod koljena meni je bila taman par cm iznad koljena. Druga je bila obična rastezljiva jednobojna i stavila sam statement ogrlicu i super. Imaš sad tih haljina u H&M - malo su duže, onak uske a rastezljive… Pa se možda možeš pokušati pronaći u tome… Sretno 

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar Bebach22

    Bebach22

    Broj poruka: 179

    Prijavi adminu

    MarijaŠ


    Ja sam imala sličan problem (imaš i temu na Trudnoći - Svečana odjeća u trudnoći čini mi se). Naime bila sam vjenčana kuma u 7. mjesecu trudnoće i također sam obišla sve moguće trgovine ali nisam ništa našla. Na kraju sam kupila 2 haljine u Orsayu. Jedna je bila sječena ispod grudi a kako je inače malo ispod koljena meni je bila taman par cm iznad koljena. Druga je bila obična rastezljiva jednobojna i stavila sam statement ogrlicu i super. Imaš sad tih haljina u H&amp;M - malo su duže, onak uske a rastezljive… Pa se možda možeš pokušati pronaći u tome… Sretno 

    E pa ja bi takvu iz h&m,ali ju nisam našla.  A i u orsayu nisam bila jer nisam vise imala volje za nist…
    Hvala ti na savjetu

  • Avatar Nalah

    Nalah

    Broj poruka: 2037

    Prijavi adminu

    Pogledaj na pinterestu maternity style,možda dobiješ ideju…a maxi suknja na gumu ili plisirani A kroj i gore nešto?

  • Avatar Bebach22

    Bebach22

    Broj poruka: 179

    Prijavi adminu

    Pogledat cu,tnx
    Razmisljala sam sam i o suknji,to mi je druga opcija,zadnje su mi tajice i tunika il košulja…
    A bas sam mislila da neću imat problema u potrazi haljine a kad ono probala 15 haljina i nijedna nije dobra.ili je prekratka,ili preuska ili nemaju većeg broja ili ružno pada niz trbuh

  • Avatar beag

    beag

    Broj poruka: 988

    Prijavi adminu

    ja sam kraj trudnoce provela u jednoj super crnoj haljini, koja mi je uz prigodni accessorize sluzila u svim prigodama, od dnevnih do vecernjih.. pamucna, uska, u dijelu trbuha naborana pa se rasteze po potrebi :D iako nije namjenjena za trudnice. kupila sam je u OVS ducanu za cca.170 kn.mislim da ih ima i sad, crna, crvena, plava. uglavnom, meni je to bilo super prakticno!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.