'Uvela sam adaptirano mlijeko jer nisam mogla smiriti bebu po noći'

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Baby1

    Baby1

    Broj poruka: 642

    Prijavi adminu

    Naša Ana!  Prekrasna ste obitelj!    Pusa Marti! 

    [lilypie.com]

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    ana predivni ste mi…a muza znam odnekud…samo ne znam od kud… mislim da je on k meni u ducan hodao…

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    draga, baš ste lijepa obitelj… neka curka samo raste i veseli se :D

  • Avatar kimito

    kimito

    Broj poruka: 521

    Prijavi adminu

    Preslatki! Kako je Marta već velika! 

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Draga, prekrasna ste obitelj, a Marta je prava princezica 

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • mery12

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Mama zna najbolje 

  • Avatar MAMA X2

    MAMA X2

    Broj poruka: 444

    Prijavi adminu

    prekrasne ste curemarta je vec prava cura
    moje cimerice iz bolnice

  • dalia03

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Priča identična mojoj…sve i jedan detalj isti…

  • ivana.s.gudelj

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ..U tekstu dotična majka apsolutno nigdje ne navodi kakve je imala probleme s dojenjem kad je došla doma, ne navodil da je tražila pomoć oko dojenja ili ako ju je i dobila da je poslušala savjete,što znači da apsolutno u njezinim izjavama nije vidljivo da je imala i kojih problema s dojenjem?!Ja to nigdje ne vidim!!!!Lakše je bilo dati AD i reći da je s njim smirila bebu jer se prije poroda nije educirala o dojenju što joj ne zamjeram s obzirom koliko godina ima.Nitko joj ne spočitava što je dala AD jer je to njezin izbor ali joj iskreno zamjeram što obmanjuje javnost da je AD dala jer nije mogla dojiti a u stvari nije znala kako ispravno tj.učinkovito dojiti! Umjesto da se pomogne ovoj majici portal Klokanica kojeg spoznoriraju Bebimil,Bebiviti i drugi proizvođdači umjetne hrane za djecu, šire ovakve priče u svrihu zarede.Sramota. Dotičnoj mami i bebi želim sve najbolje jer biti majka je više od hranjenja. A portalu poručujem da stvari nazove pravim imenom REKLAMA!

  • Avatar Ryanne

    Ryanne

    Broj poruka: 754

    Prijavi adminu

    Draga ivana.s.gudelj,

    stvarno ste mi digli tlak. U cijelom svom komentaru se brante kako majci ništa ne spočitavate, ali to upravo i neskriveno radite.

    Ja stvarno ne razumijem majke koje forsiraju dojenje na zajedničko nezadovoljstvo i djeteta i sebe. Ako ne ide, ne ide. Znam puno djece u mom bližem krugu poznanika koja su odrasla na adaptiranom mlijeku i dan danas su zdrava ko dren (i sad su već neki od njih 20-godišnjaci).

    Normalno da je majčino mlijeko najzdravija varijanta, ali dragi Bože, prestanite se ponašati kao da je AD čisti otrov. Ja sam trudna i voljela bih dojiti svoje dijete, ali ako neće ići iz bilo kojeg razloga, bez imalo grižnje savjesti ću mu dati adaptirano mlijeko.

    Jer na kraju krajeva, sretna majka je i sretna beba. Ne namjeravam mučiti nijedno od nas i jedino što znam da mu mogu dati je bezuvjetna ljubav. Majka je puno više od dojilje, tu se slažem s vama.
    I ova majka iz članka je sama procijenila što je najbolje za njezino dijete.

    Stoga, dežurni dušebrižnici, odbijte i gledajte svoja posla i svoje sise. 

    Bezobzirno je da komentirate majčin izbor i da je optužujete da se nije educirala. Kladim se da postoji i hrpa stvari o kojima se vi niste educirali draga gospođo. Prije svega, o pravu na izbor. Da, jeste li čuli za to? Čak i da jedna majka zna dojiti, ali ne želi, to je i dalje njezin izbor. Tko smo mi da joj sudimo? Nije da time ubija svoje dijete iako se vi tako ponašate. Zatim, jeste li se educirali o nekakvoj empatiji? Majci je očito bilo jako teško, ali po vama tko ju fućka. Bolje joj je stiskati sise dok ona i beba plaču, ne? Bitno da vi dođete na svoje.

    Ja želim sve najbolje ovoj majci i bebi, ali ne brinem za njih jer vidim da su dobro.
    A vama gospođo, želim da poslušate svoj savjet i da se malo educirate o ljudskoj toleranciji, empatiji i ponašanju. Nije sve crno i bijelo. Nadam se da i to učite svoju dojenu djecu.



    [tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.