'Uvela sam adaptirano mlijeko jer nisam mogla smiriti bebu po noći'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirta5
    13. Ožujak 2015. 18:39

Za mene je educiranje prikupljanje informacija o SVIM mogućim opcijama (u ovom slučaju I o dojenju I o AD-u) I o prednostima I nedostacima I jednoga I drugoga I na temelju tih informacija donošenje odluke koja je najbolja za vas osobno ( u ovom slučaju za vas I vaše dijete). Educiranje sigurno nije forsiranje samo jednoga stava kao jedinog ispravnog I davanje informacija o samo jednoj opciji. To se zove pranje mozga. Kao što nije bočica za svakoga, tako nije ni dojenje za svakoga.
    Mladoj mami I bebici sve najbolje!

• mucek
    13. Ožujak 2015. 21:40

Draga Ana, dajem ti potpunu podrsku, jer ja sam u istoj situaciji. Ispocetka kak sam dosla iz rodilista doma imala sam mlijeka da sam se morala izdajati da me sise ne bole. Sad moja curica ima 2 i pol mjeseca i vec tri tjedna joj dajem i ad mlijeko prek dana i to dvije, tri flasice na dan uz dojenje, jer je stalno plakala i svakih 15 min je prek dana bila na sisi i nist nisam mogla raditi, a onda sam shvatila da je mojd mlijeko jako kad spava cijele noci al prek dana joj je kolicinski malo i pocela sam joj davat ad mlijeko. Od tada je moja curica zadovoljna i ne place  toliko. Ipak je najljepse vidjeti osmijeh na licu djeteta nego suze i znati da je ona zadovoljna. Pedijatar mi je rekao da samo dojim da nikako ad mlijeko ali ja jednostavno ne mogu drzati dijete gladno i gledati ju kako samo place jer joj nije dosta mojeg. Zato oni koji osudjivaju i kritiziraju ovakav nacin hranjena, nek se prvo stave na moje mjesto i majkih u toj situaciji i nek se prvo zapitaju da li bi oni svoje dijete drzali gladnim i gledali kako samo place ili bi se odlucili na ad mlijeko i gledali zadovoljno i nasmijeseno dijete?
    Ana budite i dalje sretna obitelj i drzi se onog kaj mislis da je najbolje za tvoje dijete, jer ti si mu jedina mama i nitko drugi.

• Geronimo
    17. Ožujak 2015. 08:56

Želio bih reći da je Ivana S. Gudelj u potpunosti u pravu. Cijeli tekst je zapravo prikrivena reklama za Adaptirano mlijeko.

baby♡girl
    17. Ožujak 2015. 09:40

Geronimo ti kao muškarac ne možeš iz prve ruke znati što je dojenje. Klokanica je jedini portal na kojem možemo bez straha komentirati o svemu, i koja ne objavljuje članke isključivo o dojenju. Zato 99% mama i komentira ovdje, evo meni je ovo prvi forum na koji sam se ikad registrirala baš zato što nema forsiranja. A mama iz članka je jedna normalna majka koja je svoje dijete nahranila. Sretno dijete, sretna mama.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.