Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

birt_18

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

PozdravDakle imam pitanje neznam dal se koja zena /cura: djevojka susrela sa tim dal je to za zabrinuti ili nije. Stvar je sljedeća prije nekih tjedan dana sam bila dosta bolesna pila antibiotike i trebala mi je menza doc 02.06 ona je meni kasnila i u nazad dva dana kao ja odem na wc imam osjećaj koda cu je dobiti , ali na ulošku ništa  kad se obrišem jako bljeda crvena krv, inače sa dečkom sam imala zadnji spolni odnos 04.06 sa kondomom. Brinem se dal je nešto opasno dal da idem kod ginekolikoga ili je to normalnoStvarno  bi mi bio potreban odgovor sto prije
    Hvala ❤️

mamina ljubav 05.02.2020

• Nina1806

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Drage žene,ovako muž i ja planiramo dijete a pošto mi je to novo iskustvo neznam kako to sve ide..šta se tiče implatacijskog krvarenja.. imali smo odnose bez zaštite ,te u plodnim danima ..mjesečnica mi je uvijek točna eventualno dan do dva znaš kasniti ako je neka sekiracija,prehlada ili slično bilo međutim trebala je doći u pet 21.7.,ali došla je danas 17.7 s tim da u petak sam imala nakon odnosa smeđkasto crveni iscjedak i to je to bilo do danas i to je sad krvarenje ne kao i inače..trbuh boli ,a sad ćemo vidit do kada..koliko sam skužila po čitanju Vaših komentara treba pričekati 24 do 48sati da se vidi dali ako i je to implatacijsko krvarenje dali će stati, ako stane onda napraviti test 1 dan nakon očekivane mjesečnice..?
    Hvala unaprijed na odgovoru 

• curka2312

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Pozdrav zene 
    Menga mi je trebala doci jucer 29.10., ali nije. 
    Ujutro me bude lagani grčevi, i nakon 30ak min krv, nema je nesto puno i nije tamna.. od 9 ujutro do 17h svega malo krvi koja je vise smeckasta, i tokom brisanja bi bio svijetli crveni trag, sve do sada, obrisem i na papiru samo sto vidim je smeckasti trag.
    Da li bi to moglo biti implatacijsko ili? 
    Hvala svima na pomoci :) 

*rani spontani- 01.24

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

curka2312

Pozdrav zene
    Menga mi je trebala doci jucer 29.10., ali nije.
    Ujutro me bude lagani grčevi, i nakon 30ak min krv, nema je nesto puno i nije tamna.. od 9 ujutro do 17h svega malo krvi koja je vise smeckasta, i tokom brisanja bi bio svijetli crveni trag, sve do sada, obrisem i na papiru samo sto vidim je smeckasti trag.
    Da li bi to moglo biti implatacijsko ili?
    Hvala svima na pomoci :)

Ako je jucer trebala doc menga a nije danas bi ukoliko ste trudni test trebao bit pozitivan ....napravite test...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

cao cure treba mi pomoc stim da sam imala miss ab u 7 nedelji    21 maja pa na zalost kiretaza nije prosla najbolje pa opet midikamentus 30 maja koja nije prosla pa opet kiretaza 11 juna pa krvarenje 17 18 pa nezasticeni odnosi 23 24 pa sledi menstruacija 25 juna sve do 29 norlmalno 30 opet nezasticen odnos pa 1 .4 .5 8.10  danas sam uradila test koji je bio negativan pa malopre kad sam mokrila da se obrisem na papiru malo krvi i sad nemam nista treba mi vasa pomoc i vase misljenje

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

hej implatacijsko krvarenje bude smečkasto ili roskasto, ako je krv svježa crvene boje, onda se ne radi o implatacijskom. najbolje bi bilo napraviti test nekoliko dana (recimo 3) nakon točkastog krvarenja. žao mi je jako zbog spontanog, nadam se da uskoro budeš imala lijepu trudnoću!

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Tamara30

Prijavi adminu

hvala na odg ipak je u pitanju menstruacija hvala 

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

Žao mi je. Nadam se da će uskoro pozitivan test i zdrava trudnoća ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Tamara30

Prijavi adminu

hvala jos jos jednom neznam jer 22 ono skroz malo sam imala  samo kad se obrisem ono skroz roze vodenasto pa 23 24 sam krvarila isto samo roze crveno 25 skroz malo skroz vec navecer nisam imala nista danas nista iinace meni menst traju po 7 osam dana nemam poima iskreno test nisam pravima i tako simptomi nemam nista osim nekad imam glavobolju pijem puno tecnosti i jos me bole samo malo dojke 

• Tamara30

Prijavi adminu

inace su mi menstruacije bolne ovog puta nisam omala bolove samo malo stomak i ledja kad kad ono skroz malo a inace su mo bolne

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.