Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    19. Veljača 2016. 21:15

Bok, evo da javim.. kako sam prije napisala počela sam piti marulju i imam redovite cikluse. Sad mi je kasnio M 5 dana što mi nikad ne kasni.... više ju neću piti, samo sam imala stres od kašnjenja.. nažalost    sa vrkutom nastavljam.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    20. Veljača 2016. 21:47

Hej mala garava....evo ja sam pila vrkutu i stolisnik, negdje 2 salice dnevno i bilo je ok osim sto su mi pms simptomi bili jako izrazeni i sise jako velike...svaki put sam mislila da sam T.
    Onda sam presla na evine kapi koje su isto vrkuta ito sam ih pila do ovulacije i sta sam dobila...simptome T sl onako jako...a onda dosla neka sirota M 1 dan crna, a ostale dane smeckarenje i onda sam odustala od toga jer cini se da mi je zafrklo simptome!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    20. Veljača 2016. 22:01

MajaSocka nastavit ću tu onda 
     mislim da čajevi i te stvari.. stvaraju problem di nema problema  naime, što se mene tiće kod mene je sve u redu, dok muž ima malenih problema. Ja sam računala nekako zašto ne probati, ali sad vidim da možda ipak i ja stanem sa svime time. Naravno svaki je organizam drugačiji i različito reagira...

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

fiona12
    05. Svibanj 2016. 20:30

Cao ja sam pila vrkutu mjesec dana ali mi je M izostala i sad kasni vec 9 dana, a test negativan. Molim pomozite!

• nina123456789
    08. Svibanj 2016. 12:33

Pozdrav,
    meni su dijagnosticirani mikrocistički jajnici. Menge su mi slabe i obično većinu vremena smeđe. Ginekologica mi govori da se radi o poremećenim hormonima, i ako me smeta da mi može dati hormonske pilule, a ja to ne želim...planiram početi s vrkutom, jedva čekam prve promijene.

• Mony93
    16. Svibanj 2016. 15:24

pozdrav...zanima me dali mogu marulju i vrkutu uzimat na vlastitu odgovornost il moram bas dobit odobrenje od gin...imam policisticne jajnike i vjestica mi traje 3-4 dana iz mjeseca u mjesec i nikad nije redovita...tako da sam.vec odustala od odlaska gin jer me sopaju samo sa tabletama vec 3 god kako radimo na bebi

Tina0110
    17. Svibanj 2016. 09:49

Cure, ja osobno ne bi pila vrkutu ili marulju ako imam neredovite cikluse. Naime, meni je ginekologica dala duphastone za regulaciju ciklusa a koji usput pomaže i da se trudnoća održi ako dođe do nje.. Imala sam velikih problema, od toga da sam krvarila 25 dana obilno, međutim odkako uzimam duphastone imam uredne cikluse, skroz uredne, 28 dana... I ja sam jedna od onih koja bi radije pila nešto na biljnoj bazi, ali mi se čini da je ovaj duphastone za mene bio pravo rješenje.. Također, ne mislim da vrkuta ne može pomoći, ali ovaj duphastone što ja pijem mi je definitivno pomogao.

Tina0110

• Dinasam777
    14. Srpanj 2016. 11:44

Postovanje, nova sam ovdje… ja i muz radimo na bebacu oko 8mj. I nazalost nista. Cula sam za cajeve marulje i vrkute pa me zanima kada ih poceti piti i u kojim omjerima? Hvala

Dina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.