E da... Moj savršen dan bi bio kad bih mogla odspavati jedan cijeli dan i cijelu noc u komadu... Pošto imam devetomjesecno dijete koje pokušava hodati pa moram non-stop za njom a po noci ne spava( odnosno budi se svakih sat vremena) definitivno mi treba sna jer sam iscrpljena...
Velicina 5
Savšen dan, pa takav je svaki dan! Ujutro čim se probudim, u sebi zahvalim što sam otvorila oči i znam da me čeka još jedan i jednstven dan :). Savršen dan, idem na posao (jer ga imam), briga o djeci (koja su, također, savršena) i suprugu (naravno, savršenom)...svijet je takav kako na njega gledaš....moj je savršen dan bilo koji dan i zahvalna sam na tome :)
moj savršen dan bi započeo kada bi me muž sa kćerkicom probudio i svi se još malo mazili u krevetu uz smijeh naše kćerkice Anabele. on bi čuvao curicu, a ja bih otišla šetati sa frendicama na čašicu razgovora. a onda svi zajedno legnemo i zaspimo u zagrljaju. :)))
veličina 3
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Moj idealan dan bio bi proveden u prirodi sa obitelji i dragim prijateljima. Opuštena atmosfera, puno smijeha, vriska klinaca, dobra klopa i lijepo vrijeme. Na moru ili negdje gdje ima puno prostora i zabave za najmlađe. Malo gitara, pjesma i opuštanje.....
veličina br 5
Moj savršen dan... Ljeto, cijela obitelj na čamcu. Sa sobom frižderčić pun finih narezaka, povrća i vode. Fina peciva. Nalazimo savršenu pješčanu plažu gdje nikoga nema i cijeli dan se kupamo, klopamo, sunčamo...
- veličina 5
Sortiraj odgovore
Najstariji