Mamin savršen dan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    13. Svibanj 2014. 18:01

Kako sam u blaženom stanju, gotovo svaki dan je savršen (znači ako nemam tegoba). Ono što bih pridodala je da bi dan bio savršeniji da se prije poroda opustim na nekoj plaži na našem Jadranu, okupam se, lagano pijuckam kavu i uživam u hrani i raznim desertima (što mi trenutno nije moguće zbog gestacijskog dijabetesa). Naravno, ništa to ne bi bilo lijepo bez pratnje moga mužića.  
    Pelene vel.3

• Jasmina3107
    13. Svibanj 2014. 18:05

E da... Moj savršen dan bi bio kad bih mogla odspavati jedan cijeli dan i cijelu noc u komadu... Pošto imam devetomjesecno dijete koje pokušava hodati pa moram non-stop za njom a po noci ne spava( odnosno budi se svakih sat vremena) definitivno mi treba sna jer sam iscrpljena...
    Velicina 5

• ZENA
    13. Svibanj 2014. 18:10

Savšen dan, pa takav je svaki dan! Ujutro čim se probudim, u sebi zahvalim što sam otvorila oči i znam da me čeka još jedan i jednstven dan :). Savršen dan, idem na posao (jer ga imam), briga o djeci (koja su, također, savršena) i suprugu (naravno, savršenom)...svijet je takav kako na njega gledaš....moj je savršen dan bilo koji dan i zahvalna sam na tome :)

ZENA
    13. Svibanj 2014. 18:10

veličina 5, zaboravih :)

sretnamama3
    13. Svibanj 2014. 18:19

moj savršen dan bi započeo kada bi me muž sa kćerkicom probudio i svi se još malo mazili u krevetu uz smijeh naše kćerkice Anabele. on bi čuvao curicu, a ja bih otišla šetati sa frendicama na čašicu razgovora. a onda svi zajedno legnemo i zaspimo u zagrljaju. :)))
    veličina 3

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

štrumfić
    13. Svibanj 2014. 18:21

Moj idealan dan bio bi proveden u prirodi sa obitelji i dragim prijateljima. Opuštena atmosfera, puno smijeha, vriska klinaca, dobra klopa i lijepo vrijeme. Na moru ili negdje gdje ima puno prostora i zabave za najmlađe. Malo gitara, pjesma i opuštanje.....

veličina br 5

• vanja_cro
    13. Svibanj 2014. 19:23

Moj savršen dan... Ljeto, cijela obitelj na čamcu. Sa sobom frižderčić pun finih narezaka, povrća i vode. Fina peciva. Nalazimo savršenu pješčanu plažu gdje nikoga nema i cijeli dan se kupamo, klopamo, sunčamo...

- veličina 5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani