Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Moramo se nekako tjesiti haha..slazem se,al mislim da sav taj strah prode kad bebicu ugledas 
    Evo to sad prvi put cujem ( tj vidim hah) od tebe..nisam to znala...a zasto?

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Meni su to rekle žene koje su ovdje nedavno rodile. Da ti dođe par ljudi iz socijalne i donesu ti mali poklon za bebu (one su dobile ručnik, neke kremice i tako) i pregledaju ti stan da provjere u kakvih uvjetima živite, malo popričaju s vama da vide kakvi ste vi i tako.. mene to iskreno malo brine jer mi živimo u urednom ali jako malom stanu i beba će biti s nama u sobici tako da ne znam sta oni točno očekuju. Dal dođu više zbog toga da vide kakvi ste vi roditelji ili radi stana ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Prijavi adminu

Stvarno nemam pojma,a budemo vidile kad rodimo oce doci hah..mislim da ti to nema veze sto ti je stan manji..ja imam 2 spavace sobe al tak i tak msm da ce bebica bit u nasoj sobi..
    Heeej 2410 
    Dobro sam.kako si ti?
    Od jastuka sam vec i odustala kad mi i obicni moze posluziti..
    A tak i ja mislim da to dode instiktivno,al opet malo straha mora biti..znas kako to ide prva bebica i 10000 pitanja se mota po glavi..al bude to sve bilo u redu..
    Koliko tvoja bebica sad ima?

Prijavi adminu

2410 moram reći da si me utješila malo, kad vidim da je netko bio u situaciji kao i ja. Muž će isto nakon tjedan sva se vratit na posao a ja također nemam ovdje svoje da mi pomognu, jedinu sreću koju me potrefila je da su nam susjedi hrvati i stvarno su super pa znam ako bilo što bude da mogu pozvoniti. A to sam baš i ja mamici napisala tu da možda i bolje što mi neće svaki dan netko kvocat oko bebe. I jos me oraspolozilo to da čujem da netkom i nije bila soc radnica, jer mi smo bas u jako malom stanu imamo kuhinju kupaonicu i jednu sobu u kojoj spavamo i koja nam je i dnevna i sve. Jedva smo i to našli ovdje a veći stan je ovdje skoro nemoguće naci a i koštao bi duplo ako ne i više od ovog a to baš ne možemo priuštiti sada.. ali meni muž kaže joj sta se brineš pa neće ti nitko uzet dijete, zive ljudi i gore .. ufffNo negativnost na stranu, idemo samo hrabro i pozitivno. Nadam se da ste mi dobro danas 

Prijavi adminu

Ps sad vidim da si ti već mama naveliko.. :) svašta nas još toga čeka i zubica i svega heh

Prijavi adminu

Hehe bome ti je napredan bebac. Znam da neki sa 5mj neće ni glavu podic na pregledu. ma to je sigurno zato jer ni ti nisi imala mira u trudnoći pa beba naučila kako treba haha Ja se ne mogu pozalit što se tiče odmaranja, nekad pomislim da i previše odmaram al sta cu. Skuham ručak muž ode radit, malo pospremam sta treba i to je to, a ja ovdje nemam kuda nego što na kauč i na forum.

Prijavi adminu

16.5. a ovaj tjedan se nadam saznati spol :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

2410 ma odmaram koliko god mogu,svaki slobodan trenutak provedem na kaucu hahah..ajde jos je sad dobro sta mislis kad bebac pocne hodat budes ga lovila po citavom stanu 
    Meni je termin 31.5

Prijavi adminu

Ma vec kad puzat počne pa samo zbrise nekud haha

Prijavi adminu

Hehehe neka, to je sve predivno. Definitivno je to bolji prizor od svih tv kanala. Ja imam osjećaj da neću oko maknut sa bebice, i zbog straha i oduševljenja. 
    Moram sad reći čega se najviše brinem. To sam čitala po puno portala a i mom bratu se to bilo dogodilo sa prvim dijetetom. Znate za ono da bebe zaborave disati? Tako je moj brat malu stavio spavati i nakon pol sata uđe u sobu a ona poplavila, odmah hitnu zovi. I dan danas mi je to ostalo negdje u podsvijesti i baš se bojim toga..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.