Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Haha ajooj slatkica mala  neka mora te malo zezati hehe..Ma pandice neeee mislit crno,misli pozitivno i sve ce biti u redu..

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Vidiš, dala si puno korisnih ideja i savjeta. To za krevet cak ni ja nisam jer em to sto si ti nabrojala, kosa, pokrivač može se desiti i da se ja ili muž okrenemo i lupimo .. ali ovo što spava na tebi to mi se čini super i mislim da bi cak i ja tako bila mirnija da znam da je sve super jer to što kažeš da ju stavim u krevetic gledala bi svakih 10 min kako je pa na kraju ni ja ne bi spavala hah. Svakako cu potrazit vise o toj temi.. Jedna stvar me zanima tu u njemackoj, pošto se dosta toga razlikuje zanima me Jel i tu treba odmah naći pedijatra za bebu? Znam da se kod nas u hr ide na dosta pregleda i snimanja kukova u svašta nesto kad se beba rodi..kako je to tu?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Prijavi adminu

Baš cu i ja sada pogledati koji mi je najbliži. A vidiš sto se tiče babice ja ovdje poznam jednu ženu koja je rodila prije par godina i ona mi kaže da joj njoj babica sve to radila, prvi puta okupala dijete i pokazala njoj kako se to radi, da je babica pratila koliko beba sisa i tako svašta nešto.. 
    Sad kad mi ti sve to napises tu sad tek shvaćam koliko stvari ne znam.. tipa do kad beba sisa kad joj smiješ dat prvu kasicu, sto smije uopće jesti.. uff.. jel se to uopće može koga pitati za savjet? Ginekolog, pedijatar? Ili si prepušten sebi i svojim odlukama ..

Prijavi adminu

Hvala ti na toliko korisnik informacija, morat cu to dobro zapamtiti pa čisto da znam od čega početi i što pitati pedijatra. 
    A babice one moraju dat svoj stručni savjet, naravno da je lakše kad ima nekog rada ali što kažeš neće dijete plakat a ti ne dat jest. U pravilu su mi rekli da dijete treba sisat svakih 2 sata. 
    Moram te još malo ugnjavit sa pitanjem dal si ti isla kod ginekologa i neko vrijeme nakon poroda?

Mamicaaa

Prijavi adminu

Bas super sto si nam sve to rekla..ja za sad nemam pitanja tj nista mi ne pada trenutno na pamet al rado procitam savjete i iskustva..al evo pandica se sjeti pitanja.. 

Prijavi adminu

Ja imam i previše slobodnog vremena pa eto, svaceg se sjetim haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Neka meni drago pitas za nas obje haha..
    E da sjetih se pitanja.. 2410 jel mislis da je bolje cistit pupak kak u hrv rade ili cekat i ne dirat nista da sam otpadne?u cemu je razlika osim sto kad ga cistis i svasta nesto prije otpadne? 
    I za povijanje kukova neznam kak ide..al sta je bolje?

Prijavi adminu

To i mene sad zanima. Iako ja sam nekako za da prije otpadne pa da se beba može normalno kupati i sve. Iako ne znam, to je samo moje nagađanje. 
    Uff meni bi dobro došla ili neka skola za trudnice ili da mi babica dolazi jedno pol godine..

Mamicaaa

Prijavi adminu

Pa i ja tako mislim da je bolje prije, a za povijanje kukova to ne steti bebi, a nama to sve daje neku sigurnost..uff bas to trebala bi mi neka edukacija oko toga svega haha..

Prijavi adminu

Malo sam baš čitala do sada o toj temi na internetu skuzila da treba povijati samo do prvog snimanja kukova što je brzo nakon poroda a neki pedijatri kažu da se čak ni ne mora nego da se može i samo svaki dan malo vježbati bebi nogice..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.