Vidiš, dala si puno korisnih ideja i savjeta. To za krevet cak ni ja nisam jer em to sto si ti nabrojala, kosa, pokrivač može se desiti i da se ja ili muž okrenemo i lupimo .. ali ovo što spava na tebi to mi se čini super i mislim da bi cak i ja tako bila mirnija da znam da je sve super jer to što kažeš da ju stavim u krevetic gledala bi svakih 10 min kako je pa na kraju ni ja ne bi spavala hah. Svakako cu potrazit vise o toj temi.. Jedna stvar me zanima tu u njemackoj, pošto se dosta toga razlikuje zanima me Jel i tu treba odmah naći pedijatra za bebu? Znam da se kod nas u hr ide na dosta pregleda i snimanja kukova u svašta nesto kad se beba rodi..kako je to tu?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Baš cu i ja sada pogledati koji mi je najbliži. A vidiš sto se tiče babice ja ovdje poznam jednu ženu koja je rodila prije par godina i ona mi kaže da joj njoj babica sve to radila, prvi puta okupala dijete i pokazala njoj kako se to radi, da je babica pratila koliko beba sisa i tako svašta nešto..
Sad kad mi ti sve to napises tu sad tek shvaćam koliko stvari ne znam.. tipa do kad beba sisa kad joj smiješ dat prvu kasicu, sto smije uopće jesti.. uff.. jel se to uopće može koga pitati za savjet? Ginekolog, pedijatar? Ili si prepušten sebi i svojim odlukama ..
Hvala ti na toliko korisnik informacija, morat cu to dobro zapamtiti pa čisto da znam od čega početi i što pitati pedijatra.
A babice one moraju dat svoj stručni savjet, naravno da je lakše kad ima nekog rada ali što kažeš neće dijete plakat a ti ne dat jest. U pravilu su mi rekli da dijete treba sisat svakih 2 sata.
Moram te još malo ugnjavit sa pitanjem dal si ti isla kod ginekologa i neko vrijeme nakon poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji