Mogli su oni to puno olakšati, ovo je stvarno užas. A sta oni ljudi koji žive u njemačkoj a u hr nemaju nikoga tko će im poslati papire? Svašta evo..
Mamice ako ti je osobna problem napravi si putovnicu jer to možeš i na konzulatu.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sto je najbolje ambasada i konzulat su mi nekih sat-sat i pol voznje od gradica u kojem ja jesam hahah..blago se meni..
Ma dobro je sto si nam rekla da se lagano pripremimo na sve to jer stvarno treba vremena i zivaca za sve to..al eto budemo rijesili vec to nekako..
241o, Da, moj muž je ljetos ostao bez osobne i kad je došao na konzulat rekli su mu da se putovnica može napravit bez problema i tamo ali osobna ne za sada.
Mamice, joj pa tebi stvarno ništa nije blizu :/
Ja sam već rekla muzu sta nas čeka pa smo se dogovorili da ćemo odmah iza nove godine otići to sve pitati sta nam treba i prikupiti sve papire i nek stoje u ladici i čekaju porod.
Ma sva sreca pa smo sad saznali sta nas sve ceka i sta nam treba pa cemo lagano sve pripremiti tako da imamo manje za obavljati..koje su to sve procedure covjece..
Ja onda baš imam srece pa ako ništa drugo barem mi je blizu sve tu u gradu. A pogotovo sto su mi doktori hrvati.
Zato se i nisam puno predomišljala oko poroda ovdje jer mi je muž sve to prije provjerio.
Ali u svakom slučaju sve to dođe na svoje kad dođe bebica :)
Ma mislim da kad me to sve bude snašlo da neću znati ni ime svoje a kamoli neki jezik razmišljati kako se sta kaže..
Iako muž nije planirao ici na porodiljni natjerati ću ga makar 2mj. Haha
Pandice stvarno imas srece :)
Ma budemo sve to obavili kako tako..sto se mora nije tesko
Sva sreća pa je moj muž savjestan oko takvih stvari i on to sve zna di je sta, sve naše papire bitne i moje od doktora i svoje od posla itd on to sve slaže i čuva na jednom mjestu a ja sam ta koja to ostavi ispod stola kad čita pa gurnem u ladicu i onda kad nešto trebam onda on traži haha
Evo danas spreman papire za pregled sutra tj ja sjedim a on slaže sta moram ponjet haha
Pa to inače i ide tako u braku da žena sve brine al eto mi smo baš naopako sve nešto. Moj muž cak i kuha bolje od mene, mogu reći i češće pa ga zezaju da se on udao a ne ja.
Jesi vidjela možda moj post na ljetnim bebama? Ne sjećam se jesi rekla da si ti osjetila do sad pokrete bebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji