241o, Da, moj muž je ljetos ostao bez osobne i kad je došao na konzulat rekli su mu da se putovnica može napravit bez problema i tamo ali osobna ne za sada. Mamice, joj pa tebi stvarno ništa nije blizu :/ Ja sam već rekla muzu sta nas čeka pa smo se dogovorili da ćemo odmah iza nove godine otići to sve pitati sta nam treba i prikupiti sve papire i nek stoje u ladici i čekaju porod.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sva sreća pa je moj muž savjestan oko takvih stvari i on to sve zna di je sta, sve naše papire bitne i moje od doktora i svoje od posla itd on to sve slaže i čuva na jednom mjestu a ja sam ta koja to ostavi ispod stola kad čita pa gurnem u ladicu i onda kad nešto trebam onda on traži haha
Evo danas spreman papire za pregled sutra tj ja sjedim a on slaže sta moram ponjet haha
Pa to inače i ide tako u braku da žena sve brine al eto mi smo baš naopako sve nešto. Moj muž cak i kuha bolje od mene, mogu reći i češće pa ga zezaju da se on udao a ne ja.
Jesi vidjela možda moj post na ljetnim bebama? Ne sjećam se jesi rekla da si ti osjetila do sad pokrete bebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji