Bebica malo zeza i nije se htjela pokazati heh..
Oko mene svi takoder kazu da ce biti decko i kad god pricamo pricamo u muskom rodu..ja sam vec prestala jer mi je svejedno sta god da bude...
Sophie je lijepo ime, a Arnold me odma podsjeca na onog glumca..kod nas je musko Darian a zensko Kiara (Ciara) i odma smo se slozili..
Pa da, i nama svi kažu da će ga zezat zbog tog glumca. Haha
Joj, ja sam se trebala zvati Kiara ali se moja mama predomislila i kada mi je to rekla još davnih dana uvijek sam govorila da čim napunim 18 god da cu promijeniti ime haha naravno da nisam ali sam rekla e onda će mi se kćer zvat tako, i kad sam rekla mužu da mi se sviđa ime Kiara i Aneli samo me pogledao i odmah sam vidjela da ništa od toga haha..
Jesi imala možda ili još uvijek imaš neke čudne simptome trudnoće? Mene evo već 3 tjedna prati zacepljen nos, okuse hrane ništa ne osjetim, budim se po par puta po noci jer moram naspricat nos da mogu spavati :/
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Lijepo je ime,al stvarno glumac mi je prvi pao na pamet heh..
Ah nije ni moj bio bas odusevljen neg ono kao lijepo ime,al vec mu je uslo u uho haha..
Meni se tu i tamo uho zacepi,znas ono kad putujes pa ti se uho zacepi na pol minute hah meni tak bude po pol sata,nekad par sati,kad pricam u glavi mi sve odzvanja i cujem samu sebe haha..a imam dana kad ne mogu spavat,zaspem al se probudim po noci i vrtim se ko budala jer se ne mogu namjestit i zaspat,pa 100x moram na wc i tak..al ajde sve je to dobro kad se sjetim mucnina i povracanja i onog kronicnog umora uhh...
Haha, stvarno svakakvih simptoma trudnice imaju. Ja na sreću nisam baš povracala, u ovih 17 tj možda tri puta sve ukupno ali kad mi je znalo bit muka toliko sam dramila da ne znam kako je muž to izdrzao haha al kad se sjetim kako je nekima koji stvarno trpe te mucnine divim im se..
Ja većinom spavam na boku, to mi jedino godi a sad sam razmišljala možda da kupim onaj jastuk za trudnice al ne znam da vrijedi novaca tih..
Da, da, taj. Onako kao velika cijev izgleda. Čitala sam da ga se poslije trudnoce može koristit za dojenje ali da se može i nekako povezati pa beba moze spavati u njemu. Tako da ako ga i kupim nije da ću ga poslije trudnoće spremiti u ormar svakako će bit koristan samo mi je nekako puno. Vidjela sam da nema ispod 60e.
Cula sam da zene stave obican jastuk izmedu nogu pa im je tak lakse spavat...al to je sve pred kraj trudnoce..sto se tice tog jastuka za dojenje neznam nikoga tko je koristio pa neznam koliko pomaze kod spavanja i kod dojenja jer je nekom lakse s tim nekome bez toga..a ne mozes znat dok ne probas hah...
Pa da, a koliko sam prije sebi kupovala i samo gledala di sta ima tako sad za bebaca ja si uopće više nisam toliko važna oko toga, sad mogu i u trenerci hodat okolo.. ali sam rekla da sada kad budu rasprodaje u 12mj da cu kupit ono osnovno što mi treba za bebu makar nekoliko bodija i to bez cega ne možeš jer zašto da dajem na proljeće po 10e a sad kad krenu sniženja bit će po par eura..
Sortiraj odgovore
Najstariji