Znam sad mi nista kao ne treba sve bi samo za bebaca hah..joj tu ima neki ducan sa markiranim stvarima i znaju biti bodiji nike s kapicom 10€ ili Ralph Lauren majce s kragnicom onom,zna se potrefit na prezakon stvari hah..al definitivno najbolje cekat snizenja kad bude po par eura,a ovak nes sminkerski kupit kad idemo negdje..
Joj, bit će teško odoljet tome svemu malom i slatkom po trgovinama. Hana meni svi kazu kao to bebe brzo prerastu nemoj ništa skupo al kad je sve tako lijepo hah
Jel imaš ti nekoga tu tko ce ti pomoći kad se beba rodi? Mene najviše brine što mi moji nisu tu i nekako će me bit strah biti sama s bebom, uvijek si mislim sta ako nesto bude dok smo sami doma a ovdje u njemačkoj ne znaš maltene ni tko ti je susjed a ne da tražiš pomoć..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pa da.. to i mene baš brine, taj početak. Imam u hr dvoje malih nećaka i bila sam s njima od prvog dana po cijele dane tako da znam sta me čeka ali kad se samo sjetim kako je bebama glavica mekana i moraš paziti dok lubanja ne sazrije i to sve me jako plaši. Pogotovo što sam i sama dosta mlada. U hr me ne bi toliko plašilo kao tu u nepoznatom .. meni su se isto nudili da dodu ali ne znam, opet i poslije poroda hoćeš svoj mir i da uživas sa mužem i oporavljas a ne da ti još neko kvoca haha mi trudnice ni same ne znamo što bi. I da nam pomognu i da nas puste na miru hah
Baš, to i ja sebi kažem nisam ni prva ni zadnja a niti jedina. Ili mi muž kaže preživjeli su ljudi i gore stvari sa djecom pa ćeš i ti prezivit njemačku haha
A dobro prva dva tjedna će ti svakako babica dolazit svaki dan.. i ona će prvi puta okupat bebu i čekati da otpadne pupčana i to sve.. već sam se sve to raspitala hah
Ma samu sebe tjesim s onim ajde kako su ljudi prije 20-30godina mogli mogu i ja..mi sad imamo puno vise i bolje mogucnosti i mozemo se svugdje za sve raspitati..a i oko tude djece te je uvijek vise strah nego oko tvoje bebice nekako si vise slobodniji..bar ja tako mislim i nadam se da je tako hah..
Eto jesam ti rekla da je i obican jastuk dobar za spavanje hahah
Kao da sebe slušam kad se tješim dok čitam ovaj tvoj post hahaha ali neka, tjesit ćemo se kako god hoćemo samo nek je nama lakše :D pa da, danas imamo toliko izbora i mogućnosti a opet nas je strah ali mislim da koliko god godina imao kad dobiješ dijete svi smo u jednakom strahu ..
Daj mi reci jesi ti upoznata s onim da kad rodis da će ti doći socijalna služba u kontrolu?
Sortiraj odgovore
Najstariji