Hvala vam puno jos cu vas ja vjerovatno svasta nesto pitat..posto sam sad 12tt jel mi mozete rec sta me sad ocekuje i sta sad sve trebam znati?i da ako sam ja dobro razumjela navodno da bi trebala radit kako tako do 32tt da imam pravo na porodiljni,onaj neki mutterschaft geld i sta je tocno taj mutterschaft geld? ja se odma ispricavam na puno pitanja al ja stvarno nista neznam..nadam se da ne zamjerate..
Pozdrav trudnice i mame!
Mene zanima kako ide cijepljenje beba i djece u Njemačkoj? planiramo se seliti (kao i svi ostali), a imam curicu od 18mj i bebu od 2mj... dali tamo djeca kao u HR imaju svog doktora, dali se cijepe i kako zapravo njihov zdravstveni sustav funkcionira? eto ako koja zna molim da mi odgovori. Inače, planiramo u Mannheim.
Uf..zgara-mene je mucila od prvog do zadnjeg dana trudnoce..znali su mi ljesnjaci pomoc al ne uvijek i par puta sam uzela sodu bikarbonu na mali zlicicu i popila malo vode…uglavnom nocima nosam mogla spavat od zarenja-izludila sam
Zgara-rennie smiju trudnice cuclat,al i sodu sam konzumirala, zgara prestala nakon poroda 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji