Hvala vam puno jos cu vas ja vjerovatno svasta nesto pitat..posto sam sad 12tt jel mi mozete rec sta me sad ocekuje i sta sad sve trebam znati?i da ako sam ja dobro razumjela navodno da bi trebala radit kako tako do 32tt da imam pravo na porodiljni,onaj neki mutterschaft geld i sta je tocno taj mutterschaft geld? ja se odma ispricavam na puno pitanja al ja stvarno nista neznam..nadam se da ne zamjerate..
Hahaha da vec sam pokusavala tako pa sam nesto kao i shvatila al da bolje da provjerim i pitam da se bzvz ne nadam hahah al dobro imam vremena za sve to..pa sta nije taj elterngeld kao kod nas porodiljni?
Da mislim da gledaju zadnjih 12 platnih listi..a ma cim oni trebaju novce davat onda procedura dok to sve obavis..
Hahaha eto drago mi je sto sam te nasmijala zadnjih par dana me uzasno zgaravica muci..pa jel znas kako da to rijesim?
Steta sto nas na ovoj temi ima jako malo,a sigurno nije samo nas par trudnica koje smo u tudini hahah
Pozdrav trudnice i mame!
Mene zanima kako ide cijepljenje beba i djece u Njemačkoj? planiramo se seliti (kao i svi ostali), a imam curicu od 18mj i bebu od 2mj... dali tamo djeca kao u HR imaju svog doktora, dali se cijepe i kako zapravo njihov zdravstveni sustav funkcionira? eto ako koja zna molim da mi odgovori. Inače, planiramo u Mannheim.
Da samo ovdje sodu bikarbonu ne mogu naci nigdje hahah nakon poroda sve te poteskoce produ tako mi bar kazu
Vikica1509 nisam sigurna al cak mislim da imas pravo na porodiljni ako ga u hrvatskoj prekines,stvarno nisam sigurna al jos se raspitaj..
Sortiraj odgovore
Najstariji