Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    10. Ožujak 2018. 08:28

Ninche9

Meni su 2 bojele blombice uzele 110€.. isto imam AOK

Ja sam cula da se bijele neplacaju samo za prednje zube tj jedinice i dvojke, a ako je iza onda oko 50 eura po kom.. ja sam iskreno sve zube rjesila u RH i sad ih tu samo odrzavam ..evo u 3 god koliko sam tu hvala bogu nisam imala problema osim sto sam vadila kutnjak i to nisam nista platila..ja bi voljela aparatic za zube nosit zato sto su krivi al preskup sport mi to haha 

• Kiki23
    10. Ožujak 2018. 08:33

Cao trudnice. Ja sam nova trudnica u Njemackoj.Slabo poznajem jezik skoro nista. Mozete li mi reci mogu li da pronadjem naseg doktora ginekologa u Minehenu da li imate neki prijedlog. Ja sam u gradicu pored Minhena da li mogu da biram grad gdje cu da idem kod gin. veliki pozdrav

• Ti92
    10. Ožujak 2018. 09:00

ivaanaaa

Ti92

Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
    Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi?

Ja sam pocela osjecati rano kontrakcije, trbuh mi se grcio bio i tvrd .. isto tako oko 20 tjedna..povecali mi magneziji i mirovanje..ne strogo, al tipa nista ne dizat malo hodat pa lezanje i evo me u 34 tjednu sve ok.. stim da sam ja vise manje u lezecem polozaju, al to vise zbog drugih problema tj .vaginalnih vena…

Hvala. Valjda ce biti dobro sve. 😊

Mira2007
    10. Ožujak 2018. 09:15

Ti92

Pozdrav svima, ne mogu vam ništa pametno savjetovati pa uglavnom samo čitam i nista ne pišem.😀 Ja dolazim iz Bosne. Živim u Oberstenfeldu 15-20km od Heilbronna. Imam 25 godina,ovo nam je prva beba i sad sam u 20 nedjelji trudnoće.
    Da li je neka od vas imala lažne trudove već u 20 nedjelji trudnoće? Prošli četvrtak sam bila na pregledu i rekla doktorici da osjetim grčeve. I ona je rekla da je sve u redu, da se ne otvaram i da pijem magnezij. Ali sinoć me takav jedan grč probudio i danas opet sam osjetila. Kao da mi se sa lijeve strane maternica počne stiskati. Čitala sam na internetu da se lažne kontrakcije javljaju pred kraj trudnoće i da ne bole. Sad ja nemam pojma sta je ovo. 😕 Da li to može naškoditi?

Ako osjećaš grčeve u trbuhu miruj što više možeš.. pa ćeš vidjeti jel ti to pomaže.. na žalost nema nekog prijekog lijeka. . Iskreno, meni su u bolnici dali jedan čepić pa su bolovi prestali utrnula mi je cijela maternica na dva dana. I dali su mi taj nekakav prah na vrh noza da umiri bebu .. ali nažalost ja sam morala biti u bolnici tjedan dana, nisu bili sigurni što se događa a bolovi su bili kao da je upala slijepog crijeva a bolovi bi krenuli od želuca te se sirili na cijeli trbuh. Jedva sam disala ... pa zato ti fino lezi a ako sumnjas da nešto nije ok ili imas i tockicu krvi na rublju, pravac bolnica  

• Minamarina1313
    10. Ožujak 2018. 09:43

Ti92

Meni su u 28.tjednu poceli grcevi i trbuh mi je stalno tvrd sad sam u 38.tjednu i jos imam strasne bolove i grceve u trbuhu imala sam i krvarenje prosli tjedan i stomak mi je strasno tvrd jos uz to imam manjak plodne vode al evo isla sam u 3 doktora i svi vele nije nista strasno beba je u redu i povezuju sa stresom nisam nikako hospitalizirana niti sam ikakve lijekove koristila tako da sta vise odmaraj i cuvaj se i nemoj se pripadat i sve ce bit dobro i ja sam dosla do kraja cekam svaki dan trudove da odem..i naravno pij magnezij ja sam pila sve do neki dan al neka ti dr propise magnezij ima velika kutija od 200 tableta ja sam pila 3 tablete svaki dan..

• Minamarina1313
    10. Ožujak 2018. 09:47

ivaanaaa

Ninche9

Ja sam cula da se bijele neplacaju samo za prednje zube tj jedinice i dvojke, a ako je iza onda oko 50 eura po kom.. ja sam iskreno sve zube rjesila u RH i sad ih tu samo odrzavam ..evo u 3 god koliko sam tu hvala bogu nisam imala problema osim sto sam vadila kutnjak i to nisam nista platila..ja bi voljela aparatic za zube nosit zato sto su krivi al preskup sport mi to haha

Ja nemam problem sa zubima redovno ih kontroliram i tu u Njemackoj nisam nista radila.isto tako htjela.sam aparatic stavit al cijena 5500€ me sokirala jos iskreno mi se njihov rad ne svida..pa.sam gledala da na ljeto stavim.u HR aparatic to sam sve dog al mi.problem moram naci nekoga ovdje da mi to svaki mjesec pregleda i stegne i naravno platit to ja se.nadam da cu uspit u toj naumi

• ivaanaaa
    10. Ožujak 2018. 12:20

Minamarina1313

ivaanaaa

Ninche9

Ja nemam problem sa zubima redovno ih kontroliram i tu u Njemackoj nisam nista radila.isto tako htjela.sam aparatic stavit al cijena 5500€ me sokirala jos iskreno mi se njihov rad ne svida..pa.sam gledala da na ljeto stavim.u HR aparatic to sam sve dog al mi.problem moram naci nekoga ovdje da mi to svaki mjesec pregleda i stegne i naravno platit to ja se.nadam da cu uspit u toj naumi

Meni u hr na crno izracunali negdje oko 25000 tisuca kuna za aparatic..i to mi je puno..mislim da cu ostarit sa krivim zubima..kaze suprug nebrini svejedno ce pocet ispadat hahaha..on je isto radio navlake za 22 zuba u hr za 28000 tisuca.. ti zubi su skup sport a nemozes bez njih..

• Minamarina1313
    10. Ožujak 2018. 13:35

ivaanaaa

Minamarina1313

ivaanaaa

Ninche9

Meni u hr na crno izracunali negdje oko 25000 tisuca kuna za aparatic..i to mi je puno..mislim da cu ostarit sa krivim zubima..kaze suprug nebrini svejedno ce pocet ispadat hahaha..on je isto radio navlake za 22 zuba u hr za 28000 tisuca.. ti zubi su skup sport a nemozes bez njih..

Ja sam iskreno preko veze gledala za taj aparat jer mi je to od rodice kuma pa mi.je izasla max u susret trazi me 14000 kuna ito za prozirne bragice inace su one puno skuplje tako da cu u 8 mjesec sigurno stavit do tada cu ovdje vec nac di da se kontroliram

• ivaanaaa
    10. Ožujak 2018. 14:40

Minamarina1313

ivaanaaa

Minamarina1313

ivaanaaa

Ninche9

Ja sam iskreno preko veze gledala za taj aparat jer mi je to od rodice kuma pa mi.je izasla max u susret trazi me 14000 kuna ito za prozirne bragice inace su one puno skuplje tako da cu u 8 mjesec sigurno stavit do tada cu ovdje vec nac di da se kontroliram

Joj da to je super cijena...

larimara
    10. Ožujak 2018. 16:31

Kiki23

Cao trudnice. Ja sam nova trudnica u Njemackoj.Slabo poznajem jezik skoro nista. Mozete li mi reci mogu li da pronadjem naseg doktora ginekologa u Minehenu da li imate neki prijedlog. Ja sam u gradicu pored Minhena da li mogu da biram grad gdje cu da idem kod gin. veliki pozdrav

Pozdrav!
    U kojem si gradu kod Münchena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.