Bok cureee, evo i mene.
Sad sam 33+0 i jucer na pregledu mi je rekao da je Kopf thief i da moram lezati i odmarati.
A to je sa dvoje male djece nemoguce jer muz radi.
Zanima me jel postoji opcija da KK placa mom muzu da je doma,da ne radi? Ili bas moram lezati u bolnici za to?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
MM2245 idi na kasu pa se raspitaj. Ali to ti mora ginekolog izdati zahtjevnicu da trebas Haushalthilfe i onda nades nekog tko ce ti bit pomoc u kucu i dobije nesto sitno placeno. Detalje ne znam.
Skocki jel vam godi promjena? Uh sigurno.. i mi cemo juznije iduci mjesec. Napokon nakon 5 mjeseci
Koliko je tvoja malena sada stara? Ne znam jesi li spomenula, sve sam zaboravila.
Kako je podnjela put? Jeste se dugo vozili?
Dena kad je termin? Ajde sve je spremno pa lijepo odmaraj i uzivaj u zadnjim danima trudnoce
Moje zlateko je dobro, raste i svaki dan uveseljava mamu i tatu
Pozdrav,
Zanimala bi me informacija kako se kaze nuhalni nabor na njemackom? I da li njegovo mjerenje ulazi u redovan pregled ili se mora posebno naglasiti. Prosla sam vec tjedne u kojima se on mjeri pa me zanima ako u mutterpasu nista ne pise, znaci da nije raden ili? Prva mi je trudnoca i zbunjena sam oko svega toga, pogotovo sto sa njemackim nisam na ti. Moja ginekologica stalno vice da je sve ok, ali svaki puta tako brzo zavrsi sa ultrazvukom, imam osjecaj da ne napravi pregled kako treba. Hvala unaprijed ☺
Bok cure... ja bila neaktivna evo mjesec dana koliko sam bila u Hrvatskoj. Jedva sam docekala vratiti se jer su dole vrucine neizdrzive, strasno sam naoticala, noge samo sta mi navecer nisu eksplodirale... zbog toga smo i otkazali more jer ne znam kako bih nekoliko sati sjedila u komadu. Hvala Bogu na avionu. Ogromna sam kao slon, dobila sam dosad (danas mi je 32+5) 17kg sto nisam ni u najludjim snovima za sebe rekla i zato jedva cekam da se cim prije porodim cak i u 9mj makar mi je termin 11.10.
TINATINA na podrucju Stuttgarta ima nasa ginekologinja Zeljka Antunovic i radi u zgradi do Anna Klinik u Bad Cannstadtu. Nasa babica se zove Gorana Lupic, ali caka je da ne ide rodiljama na periferiju grads jer joj se ne isplati. Njen broj imas takodjer na netu.
TROSKOVI - AOKu sam predala brdo racuna za sve sta sam radila, i docekalo me evo pismo da ce mi vratiti "samo" onih 120€ sta sam platila ultrazvuke svaki put i 68€ sta sam u Hrvatskoj platila privatno pregled. Super, nije lose...
Znaci za sve one troskove za toxo, secer i druge sam dobila odbijenicu. Sad u Hr na GO sam ponovno radila pregled i vjerujem da ce mi i to vratiti, za te troskove se treba traziti poseban obrazac a za sve koje se rade u Njemackoj samo poslati u koverti bez ikakvog zahtjeva.
Evo ja bas idem s pregleda, babac ima 2kg i sve je u redu, CTG isto... svaki iduci pregled je u razmaku 2tj.
PETRA jedna poznanica mi je rekla da je radila taj nuhalni nabor u kombinaciji s jos nekoliko pretraga vezano za anomalije, jer je nosila blizance, i to je platila oko 1000€ sto mi je bilo uzasno puno tako da mi to nismo radili. Tako sam skuzila da se to ekstra placa...
Nuhalni nabor mjere odmah na pocetku.. ne brini sigurno ga je izmjerila.. jer ako nesto ne stima rekla bi ti..nije taj nuhalni za igrati se..moze pokazati postojanjr anomalija a na tobi ti svaki doktor skrenuo paznju. Bit ce sve dobro, opusti se. Beba se sigurno lijepo razvija a doktori ko doktori.. sve brzo cak-cak rijese da sto prije obave svoj posao. Ne znaju oni kako mo s nestrpljenjem cekamo svaki pregled i UZV.
Marijana i ja sam dobila dosta u trudnoci.. rodila s 38+2 a nakupila 19kila. Ali nemoj si zeljeti prijevremeni porod. Vjeruj mi da je bebama svaki dan u nasoj busiki vazan. Otici ce kile polako. Mozda ne tako brzo kao sto mi zelimo ali kad se sjetim svoje linije prije trudnoce i pocne mi falit pogledam svog zvrkica i odmah mi postane svejedno za kile i za manekensku liniju
Ti si jedva cekala da dodes ovamo a ja jedva cekam da idem juznije da obitelji pokazem unucica
MM2245 idi na kasu pa se raspitaj. Ali to ti mora ginekolog izdati zahtjevnicu da trebas Haushalthilfe i onda nades nekog tko ce ti bit pomoc u kucu i dobije nesto sitno placeno. Detalje ne znam.
Skockijel vam godi promjena? Uh sigurno.. i mi cemo juznije iduci mjesec. Napokon nakon 5 mjeseci
Koliko je tvoja malena sada stara? Ne znam jesi li spomenula, sve sam zaboravila.
Kako je podnjela put? Jeste se dugo vozili?
Dena kad je termin? Ajde sve je spremno pa lijepo odmaraj i uzivaj u zadnjim danima trudnoce
Moje zlateko je dobro, raste i svaki dan uveseljava mamu i tatu
Termin je 9.9., prosli smo 37.tj, malac je u srijedu na uzv imao 2860g, pa mislim da nas nista ne smije iznenaditi ☺☺
url=https://lilypie.com]
NINCHE jedino bih zbog sebe rodila ranije jer se bas lose osjecam u ovom tijelu, s bolovima u ledjima i svime sta sam prethodno napisala. Ali svjesna sam koliko je vazno bebacima izgurati sve i jedan dan do poroda, da budu vece i snaznije bebe.... joj kad se samo sjetim sekinih muka po dojenju tj po nedojenju jer je malac bio premali i preslab da potegne iz cike. Nadam se da ce biti utoliko lako sve poslije kolikl je sada tesko 👍🤗
DENA mi smo znaci mjesec dana razlike, izdrzi jos malo!!!
Marijana znaci imas termin na moj rođendan 😄😄
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji