Orhideja1 pa ti kao da si me prizvala.❤ Nedostajale ste mi, cure moje. 🤗 Ne stignem citati, ne stignem se javiti. Jurcam za svojom malom vrtirepkom sve u sesnaest, hehe. Veselo je, divna je, zivahna, nasmijana bebuska. Obozava se igrati lovice puzeci pa ju lovim po kuci, a ona vristi od smijeha. Boji se vode, a mi zivimo na moru, pa se trudim polako ju naviknuti. Za sada samo prska nozicama po moru/kadici/malom bazencicu, al ne da trbuh uroniti. Posjela se i propuzala s 8.mjeseci, od 10 se ustala, stoji i lagano hoda uz pridrzavanje uz namjestaj. Jako je drustvena, dijeli svoje igracke svima-djeci, prolaznicima…haha. Presli smo na platnene pelene s 9.mjeseci i super nam je. Prestala sam dojiti s 8.mj.jer mi je nestalo mlijeka uslijed 2.mjeseca konstantnih rana od ugriza, jer otkad je dobila zubice je stalno grickala. 7 zubica ima, papa 4 obroka krute hrane. Voli najvise povrce, brokula je omiljena. Kuham joj domace i bio. Igramo se s djecom u parku, s malim bebacem moje best frendice koja je također rodila i imamo srece da ne pokazuje anlsioznost kod odvajanja na cuvanje par sati kod baka, dapace-uziva s njima. Također, ostajem "stay -home-mom" do njene 3.god.i onda se vracam na posao. :))) Eto, sve je super kod nas. Kako ste mi vi? U kojoj ste to whatsap grupi? :)
Prizivamo te vec neko vrijeme! Drago mi je da je sve super i da uzivas s Mijom i lijepo da si se javila ❤ 😊 ako zelis sibni broj na ana0310f@gmail.com pa te ubacim u grupu 😊
+ 29.10
Cure koje vec imate male hodace, kad ste im kupili cipelice i kakve? Moj mali zvrk samo sto ne krene, pa razmisljam da uzmem neke 😊
Mi još nismo hodači ali smo svejedno kupili froddo sandalice, sad dok ne hodamo više za šminku, a vjerojatno ćemo uskoro i prohodat pa će nam trebati.
Kod kuće ću preferirati bosu nogu, a kad nekud idemo da imamo za obuti.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
https://ibb.co/QHN1Fch
Ovo su naše.... Kaže teta u trgovini da je najstariji model ali su i najmekše.
Sretan veliki rođendan svim ljetnim bebicama koje su svoj već proslavile 🎂🎉🎉🎂🎉 mi ćemo za koji dan 🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Kod vas je onda opća veselica.... Ni nama tata nije daleko s rođendanom on je 03.07. pa mogu dijelit vikend njih dvojica😁 da mama ubuduće ubije dvije muhe jednim udarcem🤫
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Ah, krivo sam se izrazila. Meni je rodendan dan nakon tvog deckica, 29.6. 😊 A moja curka slavi u kolovozu, tako da imamo jos malo fore do njezinog partyja 😃
Možda sam i ja malo krivo shvatila🙈, kako god rođendani su pred vratima i idemo ih proslavit 🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji