Srnice - nama se isto totalno promijenilo zadnja dva mj. budi se svaka dva sata ili i svaki sat, pojede ili ga samo uzmem i nastavi dalje spavati...zubići su nam isto izlazili u to vrijeme , al ne znam jel do toga... evo zadnje dvije noći spava bolje 🙂, nadam se da će tako i ostati. Nadam se da je kod vas ipak nešto jako kratkotrajno 🤗.
Za forum da, baš šteta što je utihnuo...ja sam si i pomislila, napisala preduge postove i sve utihnulo 🤦😉
Srnice, moguće da su zubići, tako zna biti kod nas, kad nemirno spava i plače u snu. Ja to pripisujem zubićima uvijek...😀 No, prođe nakon nekoliko dana i tako do iduće runde 😀
Veronika je jučer dobila temperaturu, imala je i po noći, sad nema, nisam od 4 h ujutro davala nikakve lijekove.
Danas ćemo ići do pedijstra da ju malo pregleda, nadam se da je nešto virusom u pitanju, jer je temp bila do 38.5, ne više...
Samo vi pišite cure, i ja sam aktivna tu i dalje, volim ovaj forum, toliko je lijepih iskustava i priča donio...😀
👨👩👧👧👭
I meni je baš žao sto je utihnuo..😔
Iako ne pišem često, često čitam i usvajam "gradiva".. smijem se muževima, poistovjećujem s vama, učim i tak.. nema niš posebnog kod mene pa ne pišem..
A možda bolje da krenem pisat, a i vi ostale koje najčešće čitate, da ne umre ovaj forum😄
Baš mi je obilježio trudnoću i ovaj period poslije 🥰
ana0310, moja se zasad ne penje po meni, ali se usred noci postavi na sve cetiri i ljuljuska naprijed-nazad 😂
…
Negativ, a i to sto kazes, svi smo toliko ovisni o internetu da kad i uhvatimo malo slobodnog vremena, odmah se bacamo na drustvene mreze i surfanje 🤦♀️ Ali uvijek mi je drago doci ovamo i vidjeti da se svi borimo sa slicnim stvarima, nekako mi bude lakse 😊
…
Baby_Boy, dosle mi nove nadobudne i “potjerale” staru ekipu 😂 A nista, morat cemo mi sad malo vise tipkati 😊 Sto se spavanja tice, i ja se nadam da je nesto kratkotrajno, bas me razmazila dobrim spavanjem 🙈
…
Magdalena, drzim fige da je bila samo neka kratkotrajna virozica, cujem da ih sad ima dosta. I veselim se daljnjem druzenju 🤗
…
Susika, tako i ja, svaki sam dan pobozno citala forum i pratila sva iskustva i savjete jos s teme trudnoce, ali tek sam se nedavno odvazila aktivno se ukljuciti. Potpuno razumijem sve cure koje su se ovdje povezale i odlucile preseliti druzenje na WhatsApp, ali nadam se da ce se i dalje povremeno javljati i ovdje 😊
I moja beba lose spava i budi se i hoce da se igra. Izludjuje me, bolesna sam, neispavana i sinoc sam pocela da placem nakon sto je u dva sata odlucila da ne spava vise. Et'. Ne kazem ja trebamo radjat sto mladje jer u ovim godinama nemam toliko ni snage ni zivaca 😂
Eh sad je muza uhvatila korona pravo, on je cijepljen pa je njemu period inkubacije samo prolongiran ali ima gori start nego ja tj vecu upalu grla. Vjerovayno ce biti krace bolestan.
Jedva cekam da sve prodje. Meni je 6ti dan i kao da je drugi.
Ja sam na forumu, ovdje mi je lakse pratit dok se na chatu pogubim a ne mogu da mi stoje notifikacije 🙈 bar za sad
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Meni je isto zao sto su otisle stare cure. Redovito bi citala, al nisam uvijek imala sto pisati. Bilo bi puno korisnih savjeta pogotovo od cura koje imaju djecu.
I dobrodosle nove cure 🤗
Mi već jako dugo loše spavamo, a prvi zub dobili prošli tjedan i sad drugi. Tješim se da su zubi, ali mislim da će se to samo nastaviti 🙈🙈
Dobrodosle nove cure 👋
Evo sad dok beba spava i tu sam uspijela da uđem 😄...i mogu reći da mi je isto draži wapp zbog veće privatnosti. Jer nekad ovdje kad objavim sliku vidim da preko 90 ljudi je pogledala, a eno nas na wappu točno 20..iako ogranicim vremenom slike svejedno dosta ljudi to pogleda, pa nez ni tko gleda i onda mi nekad nije ni svejedno. Ona na forum bi ušla svaki dan ali dok bi sve pročitala nebi imala vremena da odgovorim. A tamo je eto prvi dan bilo baš puno poruka, ali evo sad je to samo konkretno pisanje i stignem lakse baciti oko sta se piše i ubacit se u razgovor.
Potrudit ću se i tu nekad pisati, ali već sam zadnjih mjesec dana svaki drugi dan nešto napisala jer je mali aktivniji I naravno nema se vremena 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I ja tu svakako čitam i dalje, a kod nas je noć, a evo i dan haos 😔😔😔 totalno je nemirna, razdražljiva, plače. Ne znam šta je, zubi pretpostavljam jer smo prve dobili prije tačno 2 mjeseca i na ta 2 zuba i dalje stojimo. Mi upravo na putu, krenuli pa se nadam da će put proći ok. I da, i ja preferiram wapp 🤷🏼♀️ prvenstveno jer znam da mi čitamo i niko sa strane 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji