ana.b. Ne, ne podize se na sve 4, ali na skroz ispruzene rukice da, lijepo ih ispruzi i malo kao da je zdjelica odvojena od podloge ali to je to. Razumijem te sto kazes za sjedenje i u pravu si. Meni je stvarno problem jer ona da moze bi na meni bila cijeli dan i ja cijeli dan moram biti uz nju. Bas se rijetko kad ona sama zaigra. Doslovno sam na podlozi s njom cijelo vrijeme kad je budna i to mi je ok nije problem ali tada bi zeljela malo da vjezbamo ali ona nema sanse, krene se derati. Hvala ti na videu, vec duze vremena ju to vjezbam ali ona jednostavno ne suraduje. 😥
Enigmas mislim da cu to i napraviti, samo se moram dobro raspitati tko ima tu po Puli, Istri da to radi.
Magdalena e bas to, mislim da sam ja najvise svjesna svega za razliku od njih. Otici cemo mi na pregled za svaki slucaj, da sam na miru.
Hvala vam zenice puno, na svakom savjetu. ❤️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Mi taman iz setnje, spava sad vec skoro 2 sata 🥳
…
Little_P, a nama tata ode prije 6, tako da je meni draze kad malo dulje odspava 😂 Ali dobro, ujutro se obicno lijepo zaigra sama, pa ja stignem dosta toga obaviti 😊
…
Lilly, ni ja ne brojim podoje, ali zasad smo na jednom obroku i uz to i dalje dojim svaka 2-3 sata, ovisno kako koji dan. Iako bude i dana kad trazi vec nakon sat ili sat i pol 🤷♀️
…
Enigmas, i ja se vodim istom logikom. Ne zelim joj uskracivati nista i zato je stavljam na sisu kad god to trazi, a tjesim se da ce s vremenom sve doci na svoje. Jednog dana me nece vise toliko trebati i znam da cu tada jos vise cijeniti sve ove trenutke, koliko god se oni u datom trenutku mozda cinili teskima 💕
…
Bela, vjerujem da je s tvojom curkom sve sasvim u redu, ali razumijem zabrinutost. Lako je nama govoriti da je svaka beba individualna, ali kad je tvoje dijete u pitanju, to je nesto potpuno drugacije i zapravo ne mozes biti objektivan. I ja se ponekad zabrinem sto moja jos ne puze i ne sjedi, a znam da je to suludo jer nema jos ni punih 7 mjeseci 🙈 U svakom slucaju, slazem se s Magdalenom, ako ce te to imalo umiriti, otidi ti lijepo na pregled s njom da budes sigurna da je sve kako treba biti. Gle, tvoja mala je mozda jedna od onih beba koje ce sve odjednom napraviti - i poceti puzati i posjesti se i prohodati 😃 A dotad samo pozitiva 💕
Srnice bas si dobro napisala sve sto i sama mislim. Smatram da je sve ok ali ipak cemo mi otici privatno na pregled. 💗
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ni ja ne brojim podoje. Beba jos nije prihvatila dobro cvrstu hranu, i bez obzira sto pojede nesto kasice opet hoce sisu, a kasicu ni mrtva, zatvori usta i gotovo. Proslo je mjesec i vise od uvodjena dohrane ona jos ne jede onih 125ml koji su predvidjeni, ali zato sisu moze uvijek.
Bela bebu sto vise stavlja na podlogu, mogu ti samo to savjetovati. Moja mama kaze da ja nisam nikako puzala, odmah prohodala :/
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
E da sto se tice dojenja mi smo otprilike na svaka 2,5 do 3 h s tim da imamo dva uvedena obroka. Za pola mjeseca uvodim i veceru .
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ni ja ne brojim podoje. Beba jos nije prihvatila dobro cvrstu hranu, i bez obzira sto pojede nesto kasice opet hoce sisu, a kasicu ni mrtva, zatvori usta i gotovo. Proslo je mjesec i vise od uvodjena dohrane ona jos ne jede onih 125ml koji su predvidjeni, ali zato sisu moze uvijek.
Belabebu sto vise stavlja na podlogu, mogu ti samo to savjetovati. Moja mama kaze da ja nisam nikako puzala, odmah prohodala :/
Ista stvar je i kod moje, najcesce pojede otprilike oko 80-90, ali isto prije spavanja mora biti sisa. Nismo uspjeli jos zamijeniti te podoje obrokom.
Sto se tice podloge stvarno se trudim sli ne zeli uvijek. Kad ne zeli to je plac, suze, ostajanje bez zraka ird. 😵💫
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Moja se isto jos nije posjela sama, puze vojnicki..
Isto sam mislila privatno na pregled kod fizio.
Dojimo, cini mi se vise preko noci nego preko dana 🤣
Koliko sam ja citala.do godine dana je mlijeko hrana br. 1 i obrok jos uvijek ne zamjenjuje u potpunosti podoj..
Moja moze i prije i poslije obroka cicati.. doduse kod nas podoji uvijek i kratko traju.. ja ne znam ako je ona stigla ikad do masnijeg mlijeka.
Sad u zadnjem mjesecu je dobila nekih 200g.. (od 8 do 9.), je to u redu?
Moja se isto jos nije posjela sama, puze vojnicki..
Isto sam mislila privatno na pregled kod fizio.
Dojimo, cini mi se vise preko noci nego preko dana 🤣
Koliko sam ja citala.do godine dana je mlijeko hrana br. 1 i obrok jos uvijek ne zamjenjuje u potpunosti podoj..
Moja moze i prije i poslije obroka cicati.. doduse kod nas podoji uvijek i kratko traju.. ja ne znam ako je ona stigla ikad do masnijeg mlijeka.
Sad u zadnjem mjesecu je dobila nekih 200g.. (od 8 do 9.), je to u redu?
To je u redu...
Kažu od 6.mj. na dalje, dobitak je cca 200 g mjesečno 😀
👨👩👧👧👭
Dojenje - i mi još uvijek dosta dojimo iako ima dva obroka dohrane (isto ne pojede uvijek puno od 60-120g, kako kad) sika mora biti prije svakog spavanja bez obzira kad je pojeo kašicu. U popodnevnim satima kad samo dojimo onda je to svakih dva sata ponekad i češće, pogotovo kad ga muče zubići.
Bela moj dečkić isto nije ljubitelj podloge i ponekad vrlo brzo nakon što ga stavim plače i nezadovoljan je (tako da te razumijem), isto ne puza i nije se posjeo ali stalno vidim neki mali napredak, pa mislim da će i do toga doći, samo možda ide sporije. Svakako kao i ti planiram dodatni pregled ako se nešto ne promijeni uskoro.
Baby_Boy i ja bih stalno vidila neki napredak pa se nisam toliko zabrinjavala. Valjda sad kako vrijeme ide nekako me panika neka hvata. U petak svakako idemo kod naseg pedijatra pa cemo vidjeti sta on kaze. A vec sam dogovorila i pregled kod privatnika pa cemo vidjeti. 😄
Sinoc sam citala neke portale di mame kazu da su im djeca prvo prohodala pa tek onda propuzala 😂😅 tako da ima valjda vremena ali naravno da bih voljela da nekako po redu ide, zbog nje i njenog razvoja. 😅
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji