I ja sam tu 😁 al nemam sta punonpametno napisat 🤣
Istog sam mišljenja za whats app, sad mogu postat video i poslat ne pomno biranu sliku 🤣
url=https://lilypie.com]
sassy, vjerujem da je ubitacno brinuti se za malu bebu dok si ovako bolesna, mene moja potpuno izmozdi tijekom dana i ovako, strah me pomisliti sto ce biti jednom kad i mene nesto uhvati 😵💫 Muz je imao koronu lani, dok sam ja bila trudna, ali nas dvije smo je za divno cudo uspjele zasad izbjeci, nadam se da ce tako i ostati.
…
WhatsApp - potpuno vas razumijem, cure. Meni je privatnost isto glavni razlog zasto se dosad nisam aktivno ukljucivala, a ni sad kad jesam ne namjeravam ici u neke pretjerano osobne detalje u postovima.
Ja danas ništa ne stignem, pročitam i krenen tipkati i eto drame. Jučer se prvi put jako ispovracala i znam da pretjerujem sa dojenjem uz obroke koje ima. Ne znam reći ne bebi jer se rodila jako sitna 2670g i 47cm. Sada ima (prije 3 tjedna) 70cm i 8kg. Uz to uzima sirup hemangiol 2× dnevno za koji treba biti sita.
Noć je bila burna jer nije večerala, rucak povratila i onda je bila dosta nervozna i stalno plakala i sisu htjela.
Evo od danas pokusavam malo uvesti reda, kako su cure na whatsappu rekle, obrok je zamjena za dojenje. Moram se stalno podsjećati na to.
A i zubici novi se bijele, tako da ju to dodatno razdrazuje.
31.7.2021. 👶🏻💝
Pozdrav drage mame, i ja bih vam se rado pridružila ako me primate 🙂 također sam tihi čitač još od trudnoće i puno mi znači ovaj forum za sva pitanja i nejasnoće pa sam se i ja odlučila javiti da tema ne utihne 🙂 i zato hvala “starim” mama na svim iskustvima i prenesenom znanju, nadam se da ćete i dalje uletavati ovdje sa svojim komentarima 😉
Ukratko, za par dana punimo 8 mjeseci, nemamo nijedan zubić iako nas muče već jako dugo i svaki dan mislimo da je to taj dan kad će izbiti, pužemo vojnički, postavljamo se na sve 4 ali se ne posjedamo, jedemo dvije kašice dnevno a ostalo dojimo i idemo na vježbice zapravo nepotrebno ali nam je pedica preoprezna 🤦♀️
Čitamo se i dalje 🤗
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Meni je puno draži whatsapp jer napokon možete vidjeti mog Tea 😂 Definitivno mi je draže da je privatnije i da ne čita neko za 2 godine o toj jednoj svađi s mužem ili nešto tako glupo prolazno što napišeš u afektu. Ja polovim i ovo brdo poruka jer svako malo bacim pogled i ful lakše nego forum. A proći će nas taj zanos za whatsappom i doći veće obaveze pa neće biti toliko poruka. Pogotovo kad se vratimo na posao. Tako da sumnjam da ću biti tu previše. Stvarno nam je ovaj forum puno toga dao, mene i dalje spašava da ne poludim, pogotovo u periodima kad se malo izoliram od drugih.
Pozdrav drage mame, i ja bih vam se rado pridružila ako me primate 🙂 također sam tihi čitač još od trudnoće i puno mi znači ovaj forum za sva pitanja i nejasnoće pa sam se i ja odlučila javiti da tema ne utihne 🙂 i zato hvala “starim” mama na svim iskustvima i prenesenom znanju, nadam se da ćete i dalje uletavati ovdje sa svojim komentarima 😉
Ukratko, za par dana punimo 8 mjeseci, nemamo nijedan zubić iako nas muče već jako dugo i svaki dan mislimo da je to taj dan kad će izbiti, pužemo vojnički, postavljamo se na sve 4 ali se ne posjedamo, jedemo dvije kašice dnevno a ostalo dojimo i idemo na vježbice zapravo nepotrebno ali nam je pedica preoprezna 🤦♀️
Čitamo se i dalje 🤗
I moja Veronika ima 8.5 mjeseci, puze vojnički i još se nije sama posjela...
Nama je pedijatar takav da bolje da ga nemamo, eto!
Tako da, najbolje je kad bude neka zlatna sredina.
Vjerujem da će bebe sve napraviti kad same skuže, ja ne bih rekla da Veronika motorički jako zaostaje, no isto čekam dan kad će to skuziti kako napraviti, jer je Magdalena sa 7.5 mj se sama posjela I propuzala😀
👨👩👧👧👭
Dobrodosle nove cure:) koliko nas je ljudi pratilo iz sjene, drago mi je ako smo bile od pomoci 🤞🤗
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Dobrodosle nove cure:) koliko nas je ljudi pratilo iz sjene, drago mi je ako smo bile od pomoci 🤞🤗
Sassy sibni broj na ana0310f@gmail.com da te ubacimo, mi se druzimo od pocetaka 😊
2021. M 💗
Magdalena niti jedna krajnost nije dobra, ali ako moram birati onda bolje da je preoprezna nego da ju nije briga 😅 ma sve će oni to sami kada budu spremni, moja malena je sve postigla kad je to ona htjela i kad je bila spremna 🤷♀️ nama vjezbice nisu baš bile od koristi jer se sve svodilo na to da ju ja držim uplakanu dok fizioterapeutica pokazuje na lutki 🤦♀️ A samo su joj stvorile stres i traumu, jer bi poslije još tjednima kočila nogice dok bi ja pokušavala vježbati s njom!
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Moja mala je pocela da puze prije 6tog mjeseca a jos se nije posjela :) eno je pokusava svaki dan s guzom nesto ali ne ide 😂 bas svako dijete je individualno. Ja se ponekad zapitam jel to ok al sama sebi kazem da moram da popustim. Kod kolegice mali propuzao s 8 mj, a posjeo se s 9 tijekom skoka u razvoju. Eno ga sad pokusava da hoda s 10 mj sve u zadnji cas proba xD
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji