Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srnica
    14. Ožujak 2022. 18:42

Hvala ti, Magdalena ❤️ Malo sam zasuzila na ove tvoje predivne rijeci 😊

Baby_Boy
    14. Ožujak 2022. 22:29

Magdalena predivno napisano ❤️❤️...

Lilly27
    15. Ožujak 2022. 06:46

Predivno napisano Magdalena!🥰

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

CrazyDiamond
    15. Ožujak 2022. 09:15

Jutro cure 😊
    Magdalena, svaka riječ stoji ❣
    Sve će doći na svoje, svatko svojim tempom 💗😉
    Inače, ni ja nisam puzala kao beba 🤷‍♀️
    Naše posjedanje, puzanje i slično- moja se zadnjih tjedan dana diže na sve 4 i ljulja se. Nije još doslovno propuzala. Na podlozi se odgurivanjem kreće mic po mic unazad, rotira se, ide u krug. Od puzanja unaprijed ništa još- par puta se uspjela malo naprijed gurnuti, ali tu stane. Često se igra na boku, u položaju vrtnog patuljka. Koso se posjeda na jednu stranu, na drugu još ne. 
    Sjedenje u krilu- ponekad ju posjedamo u krilo, dok je čuvamo.  Fizijatrica je rekla da može tako, no da joj ne damo da leđima ida prema naprijed, već treba biti  nagnuta na nas. Pri tome joj je poželjno dati nešto u ruke za igru ili je poticati da diže noge i igra se s njima. 
    Hranjenje- ukoliko joj dam ono što najviše voli i ako je dobre volje, onda obrok uspije zamijeniti podoj ☺️ , tada pojede cca 120 ml. Ujutro to bude žitno-voćna kašica (npr. pirov griz + šljive), u podne povrtna (npr. batat+ brokula). Zadnjih par dana sam joj probala uvest i večernju kašicu (mliječno-žitnu). Kad joj pokušavam uvaliti nešto što ne preferira ili joj je novo, onda je dobro ako pojede upola manje. 
    Broj podoja ne brojim, sisa na zahtjev, i preko dana i preko noći 🤷‍♀️ Iako zna biti nekog reda ili ritma, npr. sisanje između obroka (- po buđenju sisanje, pa malo kasnije obrok; prijepodne sisanje, podne obrok; nakon podneva 1 - 2 sisanja, navečer kašica, sisanje prije spavanja). 
    Raspoloženje- imala je prošli tjedan fazu od par dana kad je odbijala gotovo sve jesti na žlicu... koma... bila je i nešto nervoznija... i probava joj je štekala... preko noći je non stop sisala... sve nizbrdo... možda su je i zubići mučili, ne mogu skužiti- još ih nema 🤷‍♀️ možda je bio skok, iako sam mislila da je bio ranije kada je isto tako nasisavala... Eh 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ sad je bolje, iako se još zna provlačiti nervoza... 

Mallla
    15. Ožujak 2022. 18:10

Crazydiamond sad će ona uskoro čim se ljulja na sve 4. Nisam ni ja puzala, ni brat, čini mi se da je malo tko prije išao po miljokazima.
    A skokovi i faze jedna završi druga počme, tih faza i fazica brdo. Nama su trenutno malo jače muke po zubima, čekamo da prođe!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    18. Travanj 2022. 07:10

Pozdrav ljetnice 

Upadam sa jesenskih beba 😅

S obzirom da sam vas cesto čitala kako u trudnoći tako i kasnije pripremajući se na ono sto nama slijedi
    Ne mogu ne upitati gdje ste i zašto tako naglo nestale? 🤨

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    19. Travanj 2022. 11:04

Sanjarka88 🤍

Pozdrav ljetnice

S obzirom da sam vas cesto čitala kako u trudnoći tako i kasnije pripremajući se na ono sto nama slijedi

Hej sanjarka. Prebacile smo se u whatsapp grupu zbog lakse komunikacije, intimnije je 😅 i draze nam je sherati forke/videe izmedu nas nego da gleda hrpetina random ljudi. 😊 nadam ste da si ok i ti i malac 🤗

2021. M 💗

Orhideja1
    19. Travanj 2022. 21:17

Sanjarka88 🤍

Pozdrav ljetnice

Točno ovako kako je Ana napisala, ali evo kratko ako pomaže , čekaju vas zubi,zubi i zubi i uglavnom zubi🤷.
    Zaključak ....za sve su krivi zubi.
    I da , kada bebe postanu aktivnije i penjati se po namještaju, e tada nabavite margarin ,trebate će vam, kažu da umanjuje plavice i otekline.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    20. Svibanj 2022. 11:13

Zaleti li tko na ovu temu?????
    Malo ću ju osvježiti.... 
    Kako su mame i bebe ljetnice, evo nam novo ljeto idemo ga zgazit u cipelicama i sa zubima 😁😁
    Kiflice…. Ustvari sam se iz nekog razloga tebe sjetila.... Kako ste? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    20. Svibanj 2022. 22:25

Stižu i prvi rođendani 😬 bas vrijeme leti s našim bebama ❤❤ 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.