Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Susika
    25. Srpanj 2021. 18:22

Moji podoji su isto poprilično kratki, cca 10 min.. al valjda joj je to dosta, zna zenska kaj želi😁 ak I ostane duže, to onda cucla lagano i spava, ne čuje se gutanje

Bojana2017
    25. Srpanj 2021. 19:05

Iris isto neće dudu, tj. gadi joj se, pa ja guram, borimo se, pa nekad prihvati a nekad ne. Ja sam uzela Aventove, ali mislim da je sa svakom isto.
    Ujutru idem u potragu za tim sirupim i za kapima, probaćemo opet sve, pa kako bude. Bar da ja znam da sam sve pokušala 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    25. Srpanj 2021. 19:36

Žene, probala tri puta danas pisat, ali lud nam je dan i uvijek nešto zeznem i izbrišem.
    Malla i Orhideja fotke su predivne baš 😍😍😍
    Mi smo jučer imsli epizodu grčeva od 20 do 22.30 ajme je bilo, dala joj espumisan, masirala stomačić, vježbale s nogicama, nosila u položaju tigra i na kraju je uspjela par puta prducnuti i tako sirota na rukama zaspala.... A toj epizodi je prethodilo popodnevno nespavanje, svaki cca sat, sat i po je tražila jesti pa bi grcala na sisi i tako... Zato mislim da se navukla zraka... Kad je konačno zaspala nešto prije 23h spavala je do 5h.  

Danas oper grčevi, ali od cca 13i30 h do 15i30, došlo mi je da plačem s njom... Onda je odspavala od 15i30 do 18 h, pojela, presvukla je, dala joj espumisan ( ja najviše volim izdojiti cca 20-30 ml i u to ubaciti) i sad mi je zaspala na rukama. 
    Espumisana imamo još za večeras, a sutra idemo u potragu za tiba kapima pa ćemo s njima, barem su prirodnije... Također sam čitala da bi bilo dobro da dojilje piju čisti rooibis čaj, da on pomaže u sprečavanju grčeva pa ču u s tim krenuti, proguglajte malo, mene baš zaintersiralo...

Krštenje - mi dogovorili za zadnji vikend u 8.mj, imat će malo više od 2 mj, tada jer će vjerojatno biti lijepo vrijeme, a nadamo se manje vruće nego sad. Malena će imati kuma muškog. I ručak u krugu obitelji, nas cca 25. 

matea1989
    25. Srpanj 2021. 19:46

Duda- mi od početka uzeli bibs onu od kaučuka i prihvatila je odmah u rodilištu, i to mi je spas s njom se umiri i zaspe i vrlo brzo je ispusti. Za početak smo uzeli 2, a kad sam vidila da je prihvatila uzela još 2 za svaki slučaj jer ove prve dvije su nam obe u opticaju. 😆

Magdalena2002
    25. Srpanj 2021. 22:29

matea1989

Žene, probala tri puta danas pisat, ali lud nam je dan i uvijek nešto zeznem i izbrišem.
    Malla i Orhideja fotke su predivne baš 😍😍😍
    Mi smo jučer imsli epizodu grčeva od 20 do 22.30 ajme je bilo, dala joj espumisan, masirala stomačić, vježbale s nogicama, nosila u položaju tigra i na kraju je uspjela par puta prducnuti i tako sirota na rukama zaspala…. A toj epizodi je prethodilo popodnevno nespavanje, svaki cca sat, sat i po je tražila jesti pa bi grcala na sisi i tako… Zato mislim da se navukla zraka… Kad je konačno zaspala nešto prije 23h spavala je do 5h.

Danas oper grčevi, ali od cca 13i30 h do 15i30, došlo mi je da plačem s njom… Onda je odspavala od 15i30 do 18 h, pojela, presvukla je, dala joj espumisan ( ja najviše volim izdojiti cca 20-30 ml i u to ubaciti) i sad mi je zaspala na rukama.
    Espumisana imamo još za večeras, a sutra idemo u potragu za tiba kapima pa ćemo s njima, barem su prirodnije… Također sam čitala da bi bilo dobro da dojilje piju čisti rooibis čaj, da on pomaže u sprečavanju grčeva pa ču u s tim krenuti, proguglajte malo, mene baš zaintersiralo…

Krštenje - mi dogovorili za zadnji vikend u 8.mj, imat će malo više od 2 mj, tada jer će vjerojatno biti lijepo vrijeme, a nadamo se manje vruće nego sad. Malena će imati kuma muškog. I ručak u krugu obitelji, nas cca 25.

Da, rooibos čaj, ima baš puno benefita. Kupujem ga u Lidlu, pijem svaki dan, od kad sam došla iz rodilišta. Kod nas ima grčeva, ali nisu (za sad) svaki dan, ne traju toliko dugo.
    Vjerujem da se pijenje njega ne može odmoći, meni je baš fin.
    Kao što sam prije pisala, sa prvom malom grčevi su trajali od 8 dana njenog života, a prestali točno kad je navrsila 3 mjeseca, s time da ih je doslovno imala svaki dan, a neke dane je trajalo cijeli dan. Užas je bilo...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Supergirl
    25. Srpanj 2021. 22:34

Ne mogu naći na prethodnim stranicama, pa da vas zagnjavim, ako mi možete opisati položaj tigra. Pokušavam naći najbolji položaj za podrigivanje i bljuckanje. Ponekad uspije na ramenu ili na trbuhu, a ponekad no way. Onda ga tak nosim po pol sata i ništ, da se nakon sat vremena i više izbljucne i podrigne sam od sebe, ali nakon dosta nemira.

Supergirl
    25. Srpanj 2021. 22:36

A borbe sa napinjanjem i prduckanjem su nam svakodnevne, pa kad napokon prdne, ja sva sretna. Ponekad tak raspali da se moram smijati

Supergirl
    25. Srpanj 2021. 23:18

Hvala Negativ 

MariLove12
    25. Srpanj 2021. 23:43

Negativ ista stvar! Bude na meni po sat i pol, i ovih zadnjih pola sata mase mahnito glavom, pocica 2 3 puta i onda udri noge ruke glava ajmeee.. Danas sam napokon skuzila i uspjela izvesti tog tigra! Presretna sam! Fakat pali :)) 
    Inace navecer se stalno ponavlja ista prica, cicao bi do zauvijek ako se njega pita, bude budan po 2-3 sata u komadu 🤯 evo npr veceras od 21:15 do 11:30 sa malim pauzama, pa od kud vise muze to mlijeko dode mi da placem, mislila sam prvo da je skok ali traje vec 4tu vecer 🙈

It's a boy! 💙

matea1989
    26. Srpanj 2021. 06:21

Negativ.Ljubavi

Supergirl ma nista 😉 ja osobno mogi zasada reci da za vjetrove i grceve mi se najbolje pokazao tigar a za podrigivanje potrbuske visoko na rame. Mozda i kraljevska fotelja za vjetrove, ali nisam jos toliko ziher (ovaj šesti:https://www.momjunction.com/articles/ways-hold-new-born-child_0085453/)
    Marilove - e bas mi je drago za tigra 🥰 tigrice iz petrove🤣 meni ti je otvaranje sampanjca kad cujem prdac podrigivanje, a tek kad vidim ukakanu pelenu auuu to mi je vec proslava 🥳🥳🥳
    Nakon podoja ga uvijek malo drzimo uspravljenog na ramenu pa onda tek idemo dalje. I eto opet mu se regulirala probava tj sam prirodno prdi 🙏🙏🙏
    Gle tako ti je i meni s podojima. Ali zato ga stalno drzim budnim, poticem preko dlanova i tabana, pratim sisa li i guta. Kad je vec na cici da bude aktivno, kak spada. I eto kad tad se umiri tj ispusti bradavicu ili zaspe pa ga sama odvojim ali zato mirne duse jer je ipak nesto pocicao. Pitaj ako te nesto konkretno zanima 😉
    Tweetyce - bas mi je drago da si aktivna vec i sada ovdje na mamama 🥰 sjecam se kad bih znala bacit pogled na potpis gledam termin 8.8., ajoj ma kad je to, a gle sad, osmi mjesec kuca na vrata 😲😲😲
    Sportski sadržaji 🤣 - oko termina bio euro 2020, a sad preko nocnih podoja gledam olimpijske igre. Odrzavaju se u japanu pa je kod nas noc njima dan 😜

A kod nas obrnuto, zna imati i tri stolice dnevno... Budu dosta vodenaste... Taman maloprije nakon podoja sam je išla presvući, čujem kaka i čekam jedno pet minuta nakon zvukova da ne riskiram i ja joj skinem pelenu a ono mlaz ravno po zidu. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Smijala sam se od muke, i sad imam fleku na zidu, probala je odma obrisati ali i dalje se vidi, izgleda kao da je netko kavu prolio. 🤣🤣🤣 Ufff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.