Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    25. Srpanj 2021. 11:42

Ja malom dajem samo biogaiu i tih 5 kapi dajem na žlicu...nije mi ni palo na pamet da mu mogu kapati direkt u usta 😅
    .
    Nego jel vi imate problema sa stolicom? Ja svaki put poslije velike nužde krvarim i ne mogu sjediti koliko me boli...brzo prođe ali je uvijek tvrda stolica i baš bude bolno...u trudnoći uopće nisam imala tih problema, a sad uzas 😭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    25. Srpanj 2021. 11:54

Mallla

Bojana hoces mi objasnit kako djeluje Torminalis, jel on samo umiri, potakne probavu ili?
    Ja sam joj jucer dala jedan put, iza toga je kakila, e onda je bio mir i onda ju je mucilo, bila nervozna i kakila opet. E onda nakon pola sata je nastupilo vrištanje tamo iza 23h i nervoza i dala joj espumisan, pa je opet bila malo mirna i onda imala epizodu exstra vrištanja, bacabnja….pomislila sam jbt da nisam nesto zajebla. A cini se da nisam nego jednostavno ima grceve…opet se oko 1 umirila. Vise mi je pasalo ono dok je bilo od 21 do 23 nego ovo sad od 23 do 1 😒 tješi me cinjenica da ima dana kada ni nema grceve.
    Negativ slazem se s Anom, poceo je finno dobivat i to je najbitnije, dajes sve od sebe. A dvije bebe od iste mame je nezahvalno usporedit a kamoli 2 bebe od 2 mame. Evo kod mene Hana puna 2mj nosila 56 pa čak i dio 3mj, a Sara ima 1mj i nosi 62. Razlicite su!

Mallla kad sam Iskri dala prvi put Torminalis nakon toga više nije imala grčeve, baš ju je umirio.
    Ali opet kažem, već je imala preko 3 mjeseca i vrijeme im je bilo da stanu, pa ne znači da je od njega.
    Ona je imala grozne grčeve svakodnevno i ništa joj nije pomagalo, ni biogaia, ni waya, ni espumisan, ni neke kapi iz Austrije što sam nabavila.
    Espumisan mi je bio najteža opcija jer 25 kapi po obroku je bila jednostavno nemoguća misija.
    Sad se razmišljam da odem po espumisan pa jednom dnevno dam Iris pa možda pomogne.
    Danas opet haos 😰

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Susika
    25. Srpanj 2021. 12:13

Orhideja prekrasna slikica🥰 i mi ćemo neko fotkanje da imamo za uspomenu😍
    Ana.b nemam takvih problema, al svakako savjetujem Donat Mg za bržu probavu.. ja sam odmah kako sam doma dosla krenula s njim bas da se ne nađem u situaciji da stolica bude tvrda, a dolje jos sve osjetljivo😏 

Bela23
    25. Srpanj 2021. 12:50

ana.b.

Ja malom dajem samo biogaiu i tih 5 kapi dajem na žlicu…nije mi ni palo na pamet da mu mogu kapati direkt u usta 😅
    .
    Nego jel vi imate problema sa stolicom? Ja svaki put poslije velike nužde krvarim i ne mogu sjediti koliko me boli…brzo prođe ali je uvijek tvrda stolica i baš bude bolno…u trudnoći uopće nisam imala tih problema, a sad uzas 😭

Ja imam. Pijem ujutro sensiu pa mi ona malo olaksa. Ali ja iman i hemoroide od poroda koji nikako proci i onda kad mi je tvrda stolica mi krvare pa poslije jedva sjedim. Bas uzas. Mazem sa hemopip masti i bolje je nego sto je bilo ali nije jos skroz proslo

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

chiAn
    25. Srpanj 2021. 12:56

Ana.b meni ti tako zna biti...tipa 2-3 dana imam normalnu stolicu i onda odjednom jedan dan uzas tvrda i jedva istiskam...a uz to jos imam vanjske hemoroide pa me strah puno tiskati...
    Ugl onda pijem sensiu ili neke probiotike i bude ok...

Jučer sam shvatila da bebe teže kakaju i kada im je prevodenasta stolica...jer nemaju pritisak na anus pa se i s tim muče...
    A kako mi je 2 dana prije stenjala ujutro za kakanje ja sam mislila da joj je pretvrda stolica kao sto bude odraslima...pa sam pila po 2 sensie dnevno i sok od marelice...
    Pa je 2 pelene imala bas vodenastu stolicu, proljevkastu...i nakon toga se mučila sa tiskanjem...jucer nisam nista od toga pila, od jutros se vec 3 puta pokakala bez stenjanja i problema...

Ajme ja i isprobavanje...🙄🙄

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Srpanj 2021. 13:03

🤣 Chian totalno sam se pronašla u ovome o isprobavanju 🤣 Stalno neke šeme kod mene kapi, sirupi itd. Dosla sam do razine da sam trazila strucne clanke o probioticima i shvatila da bi bili korisniji mohoj curi od 4.5 godine nego bebi 😃🤣
    Espumisan nekad kad ga dam vidim da ona malo negoduje al onda se isprdi i podrigiva iza toga fino zaspe pa to pripisujem espumisanu. A Torminalis mislim da joj je jucer pomogao da kaki. Znam da su nama ko dici kuhali kim u kamilici pa racunam da moze samo umiriti.
    Ana mozda imas unutarnje hemeroide. A ako pijes elemama ili neke vitamine oni ti znaju stvrdnut stolicu. Pozpisujem za Donat, kad ga pijem kakamo i Sara i Ja 😃 s tim da ja jos uzmem za međuobrok chia sjemenke. Jedino sto ja od donata budem 3 puta žednija.
    Koje vi dude koristite, ako koristite? Ja bi sad isto uzela bibs clasic da probam s njima...ne bi htjela da mi sisa postane duda 😳

Aneee
    25. Srpanj 2021. 13:32

Ništa ne pijem od vitamina ništa...ovdje u DE nemamo donat a on mi je super 😒 nez zašto je stolica uopće tvrda, jedem normalno i pijem dosta tekućine 🤷🏼‍♀️
    Mi imamo raznih duda doma, ali mali prihvaća samo aventove...valjda jer sam već u bolnici dala tu dudu i onda samo tu hoce..isto se nekad na početku malo gadi, ali prihvati je onda...par dana je bilo da odbija dudu i samo bi sisu, pa sam opet to ovih dana sankcionirala, jer bas kao sto kažem ne želim biti duda 😅 pa je sad opet dobar sa dudom haha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Magdalena2002
    25. Srpanj 2021. 13:36

Mallla

Negativ bitno da je putanja uzlazna i da on prati svoju putanju! Bravo za Tsh 👏👏👏 A ovo za pokvarena mlijeka i jogurt uzas, bas uzas…Ljeti je bas zafrkano sto se svih tih kvarljivih proizvoda tiče.
    Espumisan od mene dobiva čistu peticu, iza njega uvijek slijedi olakšanje ili makar kraće trajanje epizode, s tim da ga ja nisam davala uz svaki obrok. Malo se.mučim s davanjem njoj u usta al tonsad radim špricom i ona s guštom pocucka….a kapi uljave ne volo, na njih se gadi 😃🤣

Ja sam kupila i sad ću davati Homeolab Kids Relief Colic, navodno je top što se grčeva tiče, naručila sam online.
    Daje se kad počnu bolovi, 0.75 ml, može se ta količina dati najviše 4×u danu.
    Puno žena se kunu da ih je spasilo...
    Ako ne pomogne, prelazim na Espumisan 😅

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    25. Srpanj 2021. 13:40

Negativ.Ljubavi

Grcevi - kolisti li netko kombinaciju biogaia i espumisan (kao mi), a da mu ne pomaže?Krštenje - evo da malo zagrebem i u to podrucje. Nadam se da necu nekoga povrijediti, nemojte zamjeriti, ali stvarno.ne znam nista o tome pa da pitam za malo savjeta. S koliko se obicno mjeseci krsti dijete? I za musko dijete obicno ide muski kum ili?

Negativ- hvala na prijedlogu, ubacila sam novi potpis, nažalost, ja ovo sa lillypie ne znam kako napraviti da bude sličica...

Krštenje-  Ma krstiš kad želiš, mi smo prvu sa 2.5 mjeseca, sad ćemo krajem 8., kad će imati 2 mjeseca. 
    Htjeli bismo prije, jer se bojimo da će ujesen 
     opet krenuti sa mjerama, zabraniti i zatvoriti sve...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    25. Srpanj 2021. 13:48

Nisam bila mudra, i napisala sve u jedan komentar...
    😅
    Dojenje i duda varalica?
    Ja svojoj ne uspijevam uvaliti. Imala sam NUK, dizala joj je želudac. 
    Sad imam MAM, ali malo poduda i onda baci van. I ljuti se kad ju duda.
    Inače joj pokušavam uvaliti kad npr. ne želi cicati, ali želi dudati, onda se ljuti i bude nervozna jer mlijeko ide..

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.