E cure, nikako ja da se javim i sve sam zaboravila šta sam htjela pisati.
Uglavnom noć užas, užas, oka nisam sklopila, nije mi do mene. Jutros sam kupila espumisan pa sam joj dala 2 puta, ali nije kakala još uvijek. Naručila sam u ljekarni ovaj sirup homeolab kids relief colic, sutra stiže pa ću i njega probati. I onda se sjetim isto kao sa Iskrom sve sam probavala, a realno joj ništa nije pomoglo.
Libido, nemam ga nešto, valjda jer mi muž nije tu pa i ne razmišljam. Nakon prvog poroda smo se možda sexali 2 ili 3 mjeseca nakon, i bilo mi je čudno i ne baš sjajno zbog šavova, nisam se mogla opustiti nekako. Sad vjerujem da će biti drugačije jer šavova nema, još samo da se naspavam 🤣🤣🤣
I da, mene su u bolnici u Puli pitali za AD, da li želim da joj dam kad je jednu noć baš vrištala od gladi. A za vakcinu sam potpisala pristanak, ne samo da su pitali nego i potpis traže 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Libido…. Pojavio se prije par dana, do tad ni L od libida... Dragi i ja se podružili bez sex-a da tako kažem, sve ostalo čeka prvi pregled. Išla sam prstom provjerit jesu svi šavovi ispali i meni se to dolje sve čini uže nego prije ili umišljam.
Nego mame... Kako animirate ovako male bebe dok su budne, ja se povremeno osjećam nesposobno.
Nekad lijepo leži budan i promatra, a nekad mu ništa ne paše. Zbilja nije da plače kao da ga nešto boli nego baš onako kenjka. Ja pjevam, plešem, pričam ali nekad (kao danas) ne pali.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
I još nešto.... Poplave li vašim bebama nogice kada ih nosite onako uspravno da oni gledaju naprijed
Pitala sam patronažnu ona kaže da je to ok, da su još mali i da je do cirkulacije, ali da im ne smeta i guglala sam i tamo neki kažu da je uobičajno, a ja i dalje stalno mjenjam položaj jer se bojimda ga ja stisnam.
Ovaj tjedan smo kod pedijatra pa ću baš i njega pitat.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
E cure, nikako ja da se javim i sve sam zaboravila šta sam htjela pisati.
Uglavnom noć užas, užas, oka nisam sklopila, nije mi do mene. Jutros sam kupila espumisan pa sam joj dala 2 puta, ali nije kakala još uvijek. Naručila sam u ljekarni ovaj sirup homeolab kids relief colic, sutra stiže pa ću i njega probati. I onda se sjetim isto kao sa Iskrom sve sam probavala, a realno joj ništa nije pomoglo.
Libido, nemam ga nešto, valjda jer mi muž nije tu pa i ne razmišljam. Nakon prvog poroda smo se možda sexali 2 ili 3 mjeseca nakon, i bilo mi je čudno i ne baš sjajno zbog šavova, nisam se mogla opustiti nekako. Sad vjerujem da će biti drugačije jer šavova nema, još samo da se naspavam 🤣🤣🤣
I da, mene su u bolnici u Puli pitali za AD, da li želim da joj dam kad je jednu noć baš vrištala od gladi. A za vakcinu sam potpisala pristanak, ne samo da su pitali nego i potpis traže 🤷🏼♀️
Već sam spominjala na početku teme, ali možeš se raspitati za Bowen terapiju... Kod nas je dosta popularna i mislim da su moje sve prijateljice vodile bebe na terapiju i ne sjećam se da se itko žalio na grčeve 🤷 ili su bili toliko blagi da nisu o tome baš pričali... Znam samo da je zadnja prijateljica rekla da je njena mala ful prdila nakon terapije da je bila šokorana 🤪🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bojana drzi se! Homeolab kids relief - ljudi moji necu trcati pred rudo ali danas je mali od 17 do 21h bio budan 🤯 red plakanja red cicanja red gledanja u prazno... Kada ga nesto muci samo se zagleda u jednu tocku i ne mrda neko vrijeme. Dala mu te kapi u 21h i za 10min je zaspao ko top ❤️🙈😀 doslo mi je da placem od srece. Djeluju!! 🎉🎉🎉🎉
Libido ajme i ja sam luda vec, mislila sam nakon poroda da se necu seksati idućih 6 godina a sad ne znam kak cu docekati pregled i zeleno svjetlo ginekologa 😂😂😂
It's a boy! 💙
Evo cure, da se i ja javim... Veronika je od 8 ujutro budna, nije spavala više od 30 min u komadu, sve ostalo par puta po 10,15 min... zaspala bi na meni, stavim je u ležeći, nakon par minuta se probudila. I tako cijeli dan. Sad uvečer, jedva sam je uspavala. Imala je i grčeve popodne, pa smo probali s tim kapima Homeolab kids relief colic. Znači, krenula je plakati i grčiti se, prvo kao da želi kakati, a ne može, kasnije sve jače.
Dala sam joj te kapi, u roku 10 min ona se tako isprdila i iskakala, umirila se.
U nedjelju isto smo ih dali, grčila se. Za 10 min je bilo vidno bolje, nakon 30 min je obavila nuždu 😀.
Ovo je iskustvo sa tim kapima, za sada- jako pozitivno!
👨👩👧👧👭
I još nešto…. Poplave li vašim bebama nogice kada ih nosite onako uspravno da oni gledaju naprijed
Pitala sam patronažnu ona kaže da je to ok, da su još mali i da je do cirkulacije, ali da im ne smeta i guglala sam i tamo neki kažu da je uobičajno, a ja i dalje stalno mjenjam položaj jer se bojimda ga ja stisnam.
Ovaj tjedan smo kod pedijatra pa ću baš i njega pitat.
Orhideja- da, da, poplave joj nogice isto. Mislim da je to normalno...
Što se tiče animiranja, kad dođu ti trenuci da je mirna i da ništa ne traži, budna, onda joj malo pričam, stavim joj neku igračkicu koja ima kontrastne boje da gleda u nju.
A i pustim je da bude sama sa sobom, a ja letim napraviti 100 stvari u tih 3 minute 😅😅😅
Sad uskoro, kad dođu takvi trenuci ću je početi stavljati na trbuh, pa te kontrastne sličice, da jača leđne mišiće...
👨👩👧👧👭
MariLove, Magdalena baš mi je drago zbog homeolab kids relief-a, i sad jedva čekam da joj ga dam 🙏
Nadam se da će i kod nas imati takav učinak.
😊😊😊
Juče nije kakala pa se nadam da ćemo i to riješiti 🙏
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Kakva su vasa iskustva s bocicama za kombinirano dojenje i ad? Ja sam kupila samo za svaki slucaj da imam nelu najjeftiniju bocicu iz dm-a babylove, pa se krpamo s njom jer sam se nadala da mi nikad nece ni trebati, a sada kad vidim da treba bih htjela kupiti Medelu Calma - pise da ima sisac koji joj ne da da se ulijeni, mora potezat kao pravu sisu i koze imati atanke da joj se ne ulijeva mlijeko i zrak...
Ima li tko tu bocicu, kakva su iskustva?
Kiflica imam ja, odlicna je. Stvarno je sistem kao sisa tj. Sisanje. Kazu da su super jos dr.Browns u Tomme tippe za kombiniranjr s najmanjom rupicom. Uglavnom ja imam Medelu i vrijedi svake lipe, spasila se u pocetku i nije se dogodila konfuzija.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji