Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    26. Srpanj 2021. 13:29

Koliko dojenje treba trajati? Ja sam sad dojila Miju sat i pol, mislim da bi ona vjecno.😅👍 Drago mi je ful da hoce i ne da se skinut sa sise, ali mi se to cini mslo dugo. Ili nije? 

Aneee
    26. Srpanj 2021. 14:02

Kiflica

Koliko dojenje treba trajati? Ja sam sad dojila Miju sat i pol, mislim da bi ona vjecno.😅👍 Drago mi je ful da hoce i ne da se skinut sa sise, ali mi se to cini mslo dugo. Ili nije?

Moj mali je isto prvih dana po sat vrema bio na sisi 😅 sad ono intenzivno sisa 10 najduže 15 min I onda još malo sisa da se uspava pa ga moram ja odvajati od sise 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Srpanj 2021. 14:04

Enigma znam da nije obavezno odmah po rođenju ali manje bebe bolje podnose bockanja nego vece bebe i djeca. Al dobro svaki ce to prema sebi odradit. Onda cim dodjes u rodiliste naglasi im sto i kako kad bude trijaža da ne bi bilo zabune jer u praksi najcesce nitko nista ne pita.
    Ana još je na balkanu cjepivo za tuberkulozu jos aktualno jer smo jos na lošoj razini higijene, u njemačkoj, austriji i sl. Je ukinuto.
    Kiflica nema ti pravila za minutažu dojenja, to bebe prema svom guštu. Neki kažu da je 15 min dojenje a sve drugo guštanje, neki kažu 45 min, neki i više...

url=https://lilypie.com]

MariLove12
    26. Srpanj 2021. 14:26

Koliko ruku imate da uspijete biti nemajke na mobitelu? I ja bi voljela hahahaha 🤣 s jednom rukom drzim njega u narucju a s drugom cicu da mu ne ispadne. Da mi je treca ruka bilo bi super 😁 Pliz savjet da se rijesim svih nedoumica: imam dosta jak otpust mlijeka, mali se grca i naguta zraka pa problemi sa prduckanjem i kakanjem... Dakle poceli blazi grcevi u popodnevnim satima. Ne place onako grcevito nego je ili nervozan i zeli se nositi ili onako cudno miran, rasiri oci sirom i nepomicno lezi po sat dva dok ne izade iz njega. U ljekarni su mi dali Sab Simplex da mu olaksaju izlazak tog zraka. Mislite da je to ok, jesam dobro kupila ? Cijela nauka oko tih kapi 🙈

It's a boy! 💙

• Raven7
    26. Srpanj 2021. 14:45

Evo da se i mi malo javimo ovdje. Nskon 7 dsna bolnice, juce smo napokon dosli kuci. Sve je bilo u redu do 10-11 ssti kad krece blagi kaos😅ne spava, plač, komstantno sisanje...nevjerojatno nam je bilo da moze biti toliko gladan. No prezivjeli smo. Danas nam bils patronazna koja ga je mjerila i malac dobio 120g od jucer kad smo izlazili iz bolnice🤭 na kraju od toga sto sam mislila ds se ne mozr najesti mog mlijeka, dosli smo do toga da malac zeli cim prije vratiti porodjajnu tezinu 4330🤭😅 bome jos 40g do toga, a tek nam je sedmi dam😅
    Uglavnom slijede dani upoznavanja i prilagodbe🙏🥰😅

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    26. Srpanj 2021. 14:59

Marilove dobro dosla u klub grcalica. Mi isto vodimo borbe s tim. Nekad znam malo izdojit prije podoja. Ili se moze leci na leđa pa da beba leži na tebi i sisa (meni je to komplicirano) a nekafa pustim da grca, pa podignem da prodiše i tako u krug. Ako se ne varam sab simpleks i espumisan su slicni ili? Morali bi olaksat bar malo svakako.
    Dominque ma znam sa su takve aktivnosti s bebama. Kuzim potrebu da ne prica u 3 ujutro 🤣 nadam se da cete uspit u naumu.

Mallla
    26. Srpanj 2021. 15:44

S obzirom da je doma jos izgubio i sve sto je bilo on je sad odlicno dobio, znaci racunaj od najnize kilaze u vasem slucaju 2700. Jos ce on bolje u drugom mjesecu dobivat, sad je ojacao, uhodali ste se, vidit ces bit ce to tip top...
    E sa prijatelj djece moš mislit ☺ toliko žalosno da je smješno!

Aneee
    26. Srpanj 2021. 18:03

Ja po danu ga stavljam na sisu u sljedećem položaju u ljulji, a noću u ležećeg položaju...sinoć kako sam zaspa i nisam dočekala da se sisa malo "prozrači" prije neg je zatvorim, mali se usred noći jednostavno okrenuo i prikacio hahahha...eto toliko dobro nam sad ide da mi ruke u ležećem položaju i ne trebaju 🤣
    A dok sjedim treba mi samo jedna ruka na kojoj leži hahah tako da opet mogu tipkati 🤣
    Točkica nama eto sutra mjesec dana i vjeruj još se ne usudim, a I krvarim ponekad....i još uvijek imam onak malo pritisak dole...tako da vjerujem da još nije oporavljeno 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Srpanj 2021. 18:44

Točkicw kod mene je isto libido na vrhuncu, odlucila sam se po školski suzdržat 40 dana od poroda i jedva uspjevam. Ja ovakav libido nisam imala ni u najboljim danima. Navodno treba 6 tjedana da maternica bude ok, pa se drzim toga, al sto kazes naskocila bi odma 🤣🤣 uzas!

matea1989
    26. Srpanj 2021. 19:49

Točkice i Malla ja isto brojim, pričekat ću pregled ginekologa, ali imam filing da bi već mogla ali neću baš riskirati. 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.